Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 7:47 pm

Sucre: Ještě aby ses bránil +směje se+ To by v tom byl čert, abych tě s nějakou nedala dohromady, vidím na tobě, že potřebuješ ženskou +pořád se směje+

Alex: Tak to se taky obávám, že se dostaneme do novin +znechuceně+ Nejsem ráda, když si mě berou do huby. Doufám, že si nás tady nikdo nevšimne +uculí se+ Nemáte tady nějaký sprej proti hmyzu?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 8:44 pm

Alex: Nestačil by obyčejný biolit? Ten tu myslím někde je. Ale myslím, že to nezabare. Nedivil bych se, kdyby ta redaktorka byla chráněná nějakým kouzlem proti těmhle věcem. Ale ať si píše. Klidně seznamku. Už vidím ten článek. "Jmenuje se Fernando, je milý, rád si hraje, s dětmi vychází. I do společnosti s ním můžete vyrazit." dělá si legraci. Neví, jestli tuhle narážku Styx pochopí, protože nezná její povědomí o mudlovském světě, ale Sucre to chápe a tak Alexovi na hlavě přistane malý polštářek

Sucre: Už ti někdo řekl, že jsi fakt pako? Ne, tak ti to říkám. mračí se, ale když mu Alex vrátí polštář a trefí ho do obličeje, začne se smát.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 9:44 pm

No to mě nenapadlo, ale asi to tak bude, určitě má kolem sebe nějaké chránící kouzlo, přece by se nenechala vyhubit nějakým sprejem, přilepit na mucholapku, nebo rozplácnout plácačkou na mouchy (už přímo vidím, jak se mi paní redaktorka mstí:)) To je jako nějaký inzerát? Ale zní to moc hezky +zasměje se+ A přesvědčivě. Hned bych si tě sama vzala, Fernando +smích+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 11:26 am

Alex: Jo, je to z jednoho televizního pořadu. Takhle tam hledají nový domov psům z útulku znovu se rozesměje a tentokrát uhne, když po něm Sucre hodí polštář

Sucre: No, řekni, není to kus vola? otočí se ke Styx a tváří se vážně, což Alexe ještě víc rozesměje
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 1:34 pm

+směje se jako blázen, moc dobře se s nima baví+ Teda, kluci, nikdy bych neřekla, že bude s váma taková legrace +koutky se jí pořád vlní nahoru, nejde to jinak+ Myslela jsem, že ochranka je nudná, odměřená, nezábavná. A vy mě tak bavíte, že tak skvělou náladu jsem už dlouho neměla. Asi se za váma přijdu podívat častěji +jak mluví, tak schytá do obličeje polštář, který byl mířený na Alexe, trochu se lekne, ale hned se ho chopí a vrátí jej se smíchem Sucremu takovou silou, že se mu holá hlava málem otočí o 180 stupňů+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 1:39 pm

Sucre: když mu přistane polštář na obličeji, začne něco mumlat svým rodným jazykem

Alex: Asi máš pořádnou ránu, málokdy se takhle chová. Zřejmě čekal, že dáma bude jemná, milá a ne že mu urazí hlavu letícím polštářem. usmívá se na Styx, zatímco si Sucre dál mumlá to své A ohledně té ochranky. My vlastně nejsme ochranka. Oficiálně ne. A to, že se o Eillen a Michaela staráme je jen naše rozhodnutí. Ačkoliv si myslím, že zrovna Eillen se o sebe díky kouzlům dokáže postarat sama. Ale teď máme dovolenou. Hlídat se dá maximálně hrad, ale o to se starají draci, takže po dlouhé době fakt nemáme co dělat a jen tak se poflakujeme.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 2:01 pm

Sucre: +chechtá se, jak je vyveden z rovnováhy, ale když si pořád monotónně mumlá, začne mít obavy, jestli mu ta rána v hlavě něco nezpřeházela+ Seš v pořádku, Fernando? +zeptá se starostlivě+

Alex: To si piš, že mám pořádnou ránu. Tvrdý výcvik +uculí se+ Ale jinak jsem jemná a milá a hodná +tváří se jako anděl+ A to nemáte opravdu nikoho, za kým byste aspoň o dovolené zajeli? Rodina, známí...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 2:08 pm

Alex: Tak mi jsme o tomhle volnu dopředu netušili. Předtím jsme byli v našem světě. Vzali jsme i Michaela a ten si užil mudlovské zábavní parky. Byli jsme pryč tak měsíc, možná i víc. Takže návštěvy a tak máme už za sebou.

Sucre: ještě chvíli si mumlá, pak se usměje na Styx Já jsem v absolutní pohodě.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 2:16 pm

Alex: Tak to jo. To muselo být pro malého něco zcela nového,co? No tak si užívejte volna, dokud vám to zase nezačne. Pak se nezastavíte. A co je vlastně tedy náplní vaší práce, kromě hlídání malého?

Sucre: Tak to jsem moc ráda +usměje se a pohladí ho po plešce+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 2:20 pm

Alex: No, doteď toho moc nebylo, teď to vypadá na hlídání Kranze a jeho lidí. Něvěřím tomu, že poslouchá Amona na slovo. To mi na něj nesedí. Kranz je svůj pán. Jestli je teď s Amonem za jedno, tak z toho taky musí mít nějaké výhody, jinak si to nedokážu představit.

Sucre: usmívá se Hele, co kdybych udělal něco na zub? Vynikající věc. Babička a mamka to dělají kdykoliv se objevím doma. navrhne Styx a ani si nevšimne, že Alex němě gestikuluje, že raději ne.
Fernando Sucre
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran