Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Tisuli » čtv led 29, 2009 11:30 am

Trochu se uklidní a začne myslet. Pomalu mu dojde, že mají pravdu. Dobrá, myslím, že jsme nezačali dobře. Zkusím to změnit. Mé jméno je Tisuli a zde Rokar je můj přítel. Jsme rádi, že jste nás zde uvítali a poskytli nám přístřeší. A máme pro vás malé dárky odběhne do pokoje a vrací se s dvouma dřevěnýma soškama, které mají znázorňovat Eillen a Creagana. Vyrobili jsme je podle popisu, který nám Bilkis dala. Snad se vám to bude líbit. Usměje se a koukne na Bilkis. Doufá, že si to tím aspoň trošku vyžehlil.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » čtv led 29, 2009 11:34 am

Vezme si sošky a postavý je na krbovou římsu. Jsou opravdu krásné. Děkujeme. My pro vás bohužel nic nemáme. Nečekali jsme vás tak brzy. Snad nám to odpustíte.
C: Opravdu povedné. Děkujeme.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » čtv led 29, 2009 11:53 am

Největším dárkem by pro nás bylo, kdybyste přijali naše pozvání. Tisuli do něj šťouchne loktem a hlavou kývne směrem k Bilkis
Naposledy upravil Rokar dne čtv led 29, 2009 11:55 am, celkově upraveno 1
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 11:54 am

Víš, Tisuli, nemusíš ho bít. Já už se ptala. Přijedou, pokud se jim to nebude krýt se svatbou. :) Tedy pánové, netušila jsem, že máte takový cit pro práci se dřevem... Nechcete mi taky vyrobit sošku?
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » čtv led 29, 2009 12:01 pm

Já ho nebiju, jen jsem do něj šťouchl, že souhlasím s tím, co řekl, ale sám jsem to zapomněl. Rád vidím, jak máš o mě vysoké mínění naoko se uráží. Poté se otočí na Creagana nebude vadit, když bychom si sedli k jídlu? Nevím jak Rokar, ale já umírám hlady.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 12:03 pm

Samozřejmě, sedněte si a v klidu se najezte. Mi si zatím dáme sklenku vína a poté si společně popovídáme. objeví se skřítka s dvěma talíři. Postaví je na stůl, ukloní se a zmizí. Eillen zatím rozlije slabší víno do pěti sklenic. Dvě nechá na stole, další odnese Creaganovi a Bilkis.
E: Bilk, tohle je hodně slabší, tak by ti to nemělo vadit. Spíš je to taková ovocná šťáva, než víno.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 12:07 pm

Ale no tak, Tisuli. Vždyť víš, že o tobě mám jen to nejlepší mínění... usměje se na něj a pak si od Eillen vezme sklenku Díky. Tamto bylo sice výborné, ale dost silné. Rychle bych se po něm opila.
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 2:02 pm

E: Já vím, sama ho nemám moc ráda. Ale k jídlu se hodilo. Lehčí vína jsou mnohem lepší.
C: Upije vína, ale nějak na něj nemá chuť, proto si jde nalít sklenku whiskey. Doufám, že nevadí, když si dám něco jiného? dodá, když se vrací.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » čtv led 29, 2009 2:10 pm

věnuje se jídlu a Tisulimu a nevnímá společenskou konverzaci, která probíhá hned vedle něho
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 2:12 pm

Máš pravdu Eillen. Je výborné... Pohlédne na Creagana Samozřejmě, že nevadí. Usměje se a pak se obrátí zpátky k Eillen a začne šeptat Potřebuju vzpruhu po tom překvapení. Myslím, že ho to dost rozhodilo...
Bilkis Blight
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran