Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 2:20 pm

E: Ani bych neřekla. Tohle mu nevadí. Jen to prostě nevěděl. Víš, zjistili jsme, že jeho dobrý přítel, Bheirg, byl zamilovaný do jeho otce. Pro něj to nic zvláštního není. V jejich zemi nemají předsudky. Spíš se stydí za sebe, že je přepadl v intimní chvilce, než to, co oni prováděli odpovídá jí také šeptem
C: Pozoruje dámy, jak si šeptají a je mu jasné, že to má co do činění s tím, co se přihodilo. Taktně ale mlčí, protože chce, aby to téma bylo uzavřené.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 2:22 pm

To se mi ulevilo... Je mi jasné, že to asi nebude brát tak špatně, když jsi mi tohle prozradila. Myslím, že mu je úplně jasné, o čem se bavíme. Pojďme probírat nějaké holčičí věci. Spiklenecky se usměje Jaké budeš mít na svatbu šaty? Pronese nahlas a mrkne na Eillen
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 2:27 pm

E: Vybrala jsem si zatím krásné, jednoduché a samozřejmě bílé. Ukážu ti je pak u tebe v pokoji, až bude klid, aby je nastávající manžel neviděl mrkne na Creagana, který se k nim beze slov přidal, aby zjistil víc informací
C: A moje oblečení bude?
E: Jééé, to nevím, vykulí oči Jsem myslela, že si najdeš něco sám. Já ani nevím jakou si vybrat kytku, co za účes, kde sehnat šperky.
C: Samé podstatné problémy směje se.
E: Bilk, sice máme už svědky a oddávajícího sehnané, ale ráda bych tě o něco poprosila. Myslíš, že bys mohla vést Michaela s prstýnky k oltáři? Je malý a tuším, že by v půlce cesty upadl a začal plakat. Prosím
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 2:44 pm

Nepodceňuj tyhle problémy, Creagane. Ono je možné, že by kvůli tomu nevěsta třeba ani nedorazila. Popichuje ho se smíchem Víš, Eillen, strašně ráda to pro tebe udělám. Michael je sladké dítě a mně bude ctí, dělat mu doprovod!
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 2:47 pm

Jenom to ne, raději si ji pojistím a přivážu si ji na provaz. Nebo poprosím draky, aby jí hlídali na každém kroku. Mně už neuteče usmívá se a líbá Eillen na spánek.
E: Jako kdybych chtěla utéct, šeptne, ale tak, že jí všichni slyší. Tobě přijde prcek sladký? Tak se těš, až začne zlobit. Učiněný ďábel. Den před svatbou ho budeme muset utahat, aby pak byl klidný a na toho andílka opravdu i vypadal.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 2:52 pm

No, to asi bude tím, že jsem ho jako ďáblíka nikdy neviděla. Ale ne, můj synovec je taky pěkné kvítko a bezvadně si rozumíme. pousměje se, ale pak trhne hlavou směrem ke stolu, odkud se ozývá přidušený smích je tu něco k smíchu, Rokare?
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » čtv led 29, 2009 3:11 pm

Ale no tak, Bilkis, nedělej hloupou. Děti se tě bojí jak čert kříže! Zachechtá se Pamatuješ na toho maličkého v Nenu? Vyděsilas ho tak, že půl dne škytal a odmítal vylézt zpod stolu.
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 3:14 pm

E: směje se Teda páni, takže vím co budu na prcka používat, když bude zlobit. Postraším ho, že přijde tetička Bilkis
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 3:15 pm

No jo, ale to byl Mikuláš! Říkala jsem ti, že bys měl jít za čerta a ne za Mikuláše. Otočí se k Eillen a Creaganovi Oni totiž Mikuláše neznali. No, tak jsem jim to ukázala. Tisuli byl za anděla, Rokar za Mikuláše a na mě zbyl čert. Možná jsem to s tím hraním trošku přehnala, ale děti se mě rozhodně nebojí. Michael bude stejně v pohodě jako synovec. Aktivním dětem přijdu náhodou okouzlující.
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 3:18 pm

E: Stále se nemůže přestat smát.
C: Až jí ten záchvat přejde, což bude tak za půl hodiny, bude schopná zase normálně myslet a jednat vysvětluje Tisulimu a Rokarovi. Bilkis nemusí, protože ta už ví, že je Eillen blázen.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran