Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř led 06, 2010 10:20 pm

Vůbec žádný. Jelikož o tom nic nevím, bude to jistě nějaká přihlouplá teorie jakéhosi mudly, který se tak snaží vysvětlit pro něj nepochopitelné jevy, což jsou ve skutečnosti prachobyčejná kouzla. Objevování a mizení předmětů, hrátky s časem, prostě všechno to, co je pro kouzelníky denní chleba. Takže je mi líto.
A co se týká tetování... jistě by ty dotyčné dámy nechtěly, aby se něco z toho objevilo v tisku. Samozřejmě bych je nejmenoval, ale ty nápisy jsou tak identifikující, že by se poznaly okamžitě. A určitě by je poznala spousta jiných... ušklíbne se
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv led 07, 2010 4:24 pm

zvědavá Et si přisedne blíž k Luciusovi a položí mu dlaň na jeho přísahám, že o tom nebudu psát, ale jsem strašně zvědavá na podrobnosti - povídejte, přehánějte, prosím. udělá štěněčí oči a pak je jenom vyvaluje a nebo mhouří smíchy, když Luc přeci jen něco pustí :)

(a další dotaz až budu zase na svém přístroji, asi zítra.)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eternity » pát led 08, 2010 5:27 pm

dotaz zní: Máte oblíbené roční období nebo počasí?
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte led 12, 2010 8:05 pm

zavrtí hlavou Kdepak, drahoušku. Moje diskrétnost je proslulá, copak to nevíte? mrkne na ni
Oblíbené počasí nebo roční období nemám, beru to tak, jak to je. V Anglii jsou zimy mírné a léta chladná, takže žádné extrémní výkyvy nejsou, pokud je nezpůsobíme my sami, tedy Smrtijedi. Občas se nám to zadaří, ale to mi pochopitelně nevadí. Jinak samozřejmě nemám rád, když lije jako z konve a je bláto; vždycky si ucourám hábit. Skřítci mi ho sice vyčistí, ale je to nepříjemné. Na moji náladu nemá počasí žádný vliv, jsem totiž psychicky velmi stabilní. Kromě toho s počasím celkem nic neudělám, takže se s ním prostě musím smířit. A když už jsme u toho, máte tu sice příjemně teplo, ale ty závěje za oknem mi evokují cosi mrazivého. Takže jestli dovolíte, ještě si naleju něco na zahřátí nalije si - kolikátého že panáka? Třetího? Pátého?
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » stř led 13, 2010 2:25 pm

je z pohledu oknem nějak přešlá mrazem, tak jen kývne, ať si poslouží dle libosti. pak ale zvítězí to, čemu Et říká nezlomný duch (je to spíš věčné rytí ;) ), a zeptá se
chcete do toho led?
a sama si pošle někoho uvařit čaj, a grog
nechcete taky něco teplého? grog, svařené víno, čaj? něco teplého k jídlu z Mýtinky?

když se posilní, pokračuje v dotazech
Oblíbil jste si nějakého kouzelnického popřípadě mudlovského umělce? (hudba, film, obrazy, sochy, literatura, poezie, módní návrhář?)
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř led 13, 2010 8:48 pm

zamyslí se Tedy, hlad bych měl. Mohla byste poslat na Mýtinku pro něco k zakousnutí... třeba rostbíf, nebo nějakou studenou mísu, to by stačilo. Hlavně ať jsou tam olivy.
A k Vašemu dotazu. Na Manoru máme spoustu uměleckých děl, ale jsou hlavně od umělců-čarodějů. K mudlovskému umění mě přivedla golux. Ne že bychom občas nezašli s Cissou na operu, ale ona stejně skoro celé představení prokrafe ve vestibulu a předvádí se v nových šatech. Kromě toho jsme vždycky přišli pozdě, takže první jednání jsme nikdy neviděli. S golux posloucháme Čajkovského, Händela, Vivaldiho i Wagnera. Na hezký obraz se podívám; když se mi líbí, tak je hodnotný. Můj vkus je moje nejlepší kritérium.
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv led 14, 2010 5:27 pm

Et vyšle rychlé posly na Mýtinku. ti se rychle vrátí s výběrem studených mas, míchanou zeleninou, chlebovými plackami a několika druhy chutney, samozřejmě velkou dávkou zelených i černých oliv. a pro Et přinesou rizoto s kreetami a bílým vínem. a taky víno k pití - bílé pro Et a asi červené pro Luciuse, k tomu masu spíš červené, ne? :)
Eternity servíruje oběma jídlo a když Luciuse a jeho názory poslouchá, zvoní jí v hlavě slovo ´demagogie´- a zárověň musí jeho sebevědomí obdivovat. je naprosto odzbrojena - podívá se na něj a upřímně pronese
tedy, kdybyste neexistoval, Luciusi, musela bych si vás vymyslet... dobrou chuť, jezte, snad vám bude chutnat. na další dotaz se musíme asi oba posilnit.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv led 14, 2010 5:32 pm

další otázka - tedy spíš odpověď vyžaduje kreativitu - už proto, že ji spolu musíme dotáhnout a formulovat její přesné znění. a na vás je ještě odpověď.
začne zase Et, když se Lucius trochu nají, aby jí tam nezkolaboval vysílením a přemírou panáků :)
tak se na to podívejme:
Jak byste pojmenoval speciální druh výrobku (něco – výrobek nebo tak…? Styx má parfém, Tony doutníky a tak. Co by tak mohl Lucius?) vyvinutý speciálně pro Smrtijedy? Asi erotickou pomůcku :lol: .
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 18, 2010 7:36 pm

dlabe z mis všechno, na co dosáhne, a usilovně přemýšlí nad posledním dotazem
Tedy, drahá přítelkyně, kdyby mělo být něco skutečně jen a pouze Malfoyovského, byl bych rád, kdyby můj profil byl zobrazen na galeonu. To by byla skutečná čest hodná mé proslulosti. Každý ví, že mám peníze rád a že jich mám hodně; a ten, kdo říká, že pro něj nejsou peníze důležité, lže jako když tiskne. A vůbec by mi nevadilo, že ty mince jsou ohmatávány stovkami prstů, možná i těch, kteří si to nezaslouží. Když tak o tom přemýšlím... vsune si do úst další plátek rostbífu možná by bylo lepší vytvořit nějakou pamětní minci, nebo třeba sérii, na které by byla zobrazena celá má rodina. To tedy není vůbec špatný nápad... začíná se pro tu myšlenku rozehřívat můj portrét by byl samozřejmě zlatý, s ozdobným rámečkem. Cissa by měla také zlatý, ale bez rámečku, nakonec je to jen manželka. No, to by se muselo promyslet. Ale přivedla jste mě na vynikající myšlenku, drahá přítelkyně... symbolicky si s Eternity připije a zvrhne do sebe dalšího panáka
Ale vlastně jsem neodpověděl úplně přesně... nemohu mluvit za ostatní Smrtijedy, ale myslím, že vynikající by byla nějaká zbraň. Třeba vkusně zdobená smrtijedská dýka nebo něco takového... ale už to odbývá, v hlavě mu straší ty mince
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » úte led 19, 2010 6:49 pm

(je to jasné: Luc nijak zvlášť zlato nemiluje - říká to jen proto, aby si ho mohl brát do postele :). nikdo mi nevymluví, že má něco společného s tím Midasem!)

tedy Luciusi - vy ste génius sebestřednosti! já žasnu! ty drobné - to by asi šlo prosadit, ale galeony? měl byste zahájit jednání se skřety od Gringotů. a když už jsme u toho - peníze patří mezi nejlepší zbraně. prohlíží si znovu pozorně (po kolikáté už?) jeho profil. mimochodem, zabývám se teď navrhováním a výrobou vitráží. možná bych vám mohla udělat něco jako okno s rodinným portrétem...

ale jěště tu máme dotaz: Kterou vlastnost Pána Zla nejvíce obdivujete? - no tedy - to už je poslední! kdo by řekl, že to tak rychle uteče? ale máte samozřejmě prostor pro vaše vlastní postřehy a myšlenky k tématu Smrtijedů. také by to chtělo nějakou pěknou fotografii.
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity