Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 3:21 pm

Neformulovala bych to jako bláznivost... Ona je prostě smíšek. :) A tahle historka je náhodou vtipná...
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 3:23 pm

Smíšek? Ty sis nevšimla toho záchvatu? Tohle už je na zavolání doktora. Ale však ono ji to v létě přejde. Hned po svatbě ji čeká něco, co jí zmrazí smích.
E: přestává se smát a nechápe na co Creagan naráží
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 3:26 pm

Myslíš korunovaci? Zasměje se No tak, Eillen, neříkej, že jsi zapomněla na svou noční můru. Vždyť ty se staneš královnou.
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 3:32 pm

E: vyděsí se. tuhle část radši vypustila z hlavy. Královnou? To bude osudový omyl Aldormy. Dělá otrávené a zhnusené obličeje a kroutí se jakoby snědla něco špatného. Opravdu to musím podstupovat? Myslím oficiální korunovaci? šklebí se na Creagana
C: Je mi tě líto, ale musíš. Nedá se z toho nijak vycouvat. Budeš korunovaná na nádvoří hradu, aby se každý mohl přijít podívat, odpovídá vážně, ale cukají mu koutky
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » čtv led 29, 2009 3:34 pm

Baví se pozorováním, jak Eillenin obličej střídá barvy a grimasy. No tak, nemůže to být tak hrozné. Vždyť tě uvidí jen pár tisíc lidí, proneseš nějakou řeč a pak už tě čeká jen vládnutí do konce života. Co je na tom tak hrozného? pošťuchuje ji.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 3:51 pm

Víš, ona Eillen nechce nosit nákladné róby a žít v přepychu. Představ si ty povinnosti - třeba mávat davům, to musí být hrozně namáhavé! Rozchechtá se, až jí z očí tečou slzy
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » čtv led 29, 2009 7:50 pm

Kušuj, Bilk, šaty jsou to poslední. Spíš jde o to chování. Já neumím být někým, na koho se lidé obrací s radou. Většina na dvoře si mě pamatuje jako toho blázna, co u nich ve vesnici udělal zmatek. Prostě se bojím. Nechci rozhodovat něčí osud. Hlavně mi vadí ta ztráta svobody. Už nebudu mít tolik času pro sebe, prcka. Nebudu moc kdykoliv za přáteli. Budu muset omezit hodně aktivit. obrátí se na Tisuliho a Rokara Který z vás bude ten korunovaný. Copak vám nevadí, že přijdete o možnost jen tak zmizet? To vám nedochází, že už nepůjde tak lehce vypadnout a žít si jen tak v přírodě?
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » ned úno 01, 2009 2:27 pm

Přestae se culit Jo, v tom máš pravdu. Ale zase jsi s člověkem, kterého miluješ. Nebudeš na to sama. Neboj, si zvykneš. A třeba tě to začne i bavit.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » čtv úno 12, 2009 9:03 am

Pro nás s Tisulim je to lehké. Tedy spíš pro mě, než pro něj. On neměl jistotu, že se stane králem. Jeho otec sice králem byl, ale v Mlžném království se titul nedědí. Krále volí rada Moudrých. Já byl celou dobu vychováván jako korunní princ, do té doby než mi zemřela maminka a otec mě chtěl dát zabít. +vložil se do rozhovoru+ Brzy si zvykneš, pronikneš do toho a všechno půjde samo, uvidíš. +usměje se na ni+
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » úte úno 24, 2009 5:02 pm

Beru radu moudrých. Protože jestli jsou opravdu moudří, tak by mě na trůn v životě neposadili. směje se Ale souhlasím s tím, že se nebudu zbytečně trápit. Holt si užiju veřejnou ostudu a pak se uvidí dál upíjí víno a nechá se objímat od Creagana
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran