od Lucius Malfoy » pon led 18, 2010 7:36 pm
dlabe z mis všechno, na co dosáhne, a usilovně přemýšlí nad posledním dotazem
Tedy, drahá přítelkyně, kdyby mělo být něco skutečně jen a pouze Malfoyovského, byl bych rád, kdyby můj profil byl zobrazen na galeonu. To by byla skutečná čest hodná mé proslulosti. Každý ví, že mám peníze rád a že jich mám hodně; a ten, kdo říká, že pro něj nejsou peníze důležité, lže jako když tiskne. A vůbec by mi nevadilo, že ty mince jsou ohmatávány stovkami prstů, možná i těch, kteří si to nezaslouží. Když tak o tom přemýšlím... vsune si do úst další plátek rostbífu možná by bylo lepší vytvořit nějakou pamětní minci, nebo třeba sérii, na které by byla zobrazena celá má rodina. To tedy není vůbec špatný nápad... začíná se pro tu myšlenku rozehřívat můj portrét by byl samozřejmě zlatý, s ozdobným rámečkem. Cissa by měla také zlatý, ale bez rámečku, nakonec je to jen manželka. No, to by se muselo promyslet. Ale přivedla jste mě na vynikající myšlenku, drahá přítelkyně... symbolicky si s Eternity připije a zvrhne do sebe dalšího panáka
Ale vlastně jsem neodpověděl úplně přesně... nemohu mluvit za ostatní Smrtijedy, ale myslím, že vynikající by byla nějaká zbraň. Třeba vkusně zdobená smrtijedská dýka nebo něco takového... ale už to odbývá, v hlavě mu straší ty mince
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...