Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Bilkis Blight » pát úno 27, 2009 12:57 pm

Shovívavě pozoruje Eillen a myslí si své Nevím, jak vy, ale já už toho mám pro dnešek docela dost... Unaveně se usměje Šla bych si lehnout. A mimochodem, Rada Moudrých není neomylná... A už vůbec nemluvím o tom, že i v ní jsou i blázni, kteří zavraždí krále...
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » pát úno 27, 2009 12:59 pm

Souhlasí s Bilkis ohledně té postele, ale myslí na něco úplně jiného, než je spánek. Ani si nevšimne, že jeho pleť začíná namodrale jiskřit. Já bych taky šel do postele. Zvedne se a bere Rokara za ruku.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát úno 27, 2009 1:01 pm

Všimla si jiskření a začala se usmívat No, myslím, Bilk, že budeš mít dneska krušnou noc a moc se nevyspíš. Oni tě totiž pánové asi nenechají rozesměje se. Creagan se tváří lehce rozpačitě, ale také se usmívá
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát úno 27, 2009 1:03 pm

Ale ne... zasténá a pak se otočí na Tisuliho Tisuli! To snad nemyslíš vážně! Nevěřila bych, že to někdy řeknu, ale stydím se za tebe. Bude ti už třicet, ale pořád se chováš jako puberťák... Nemůžeš se aspoň trochu ovládat? pak se ale rozesměje Vážně miluju, jak je na vás všechno hned vidět... Nemůžete nic skrýt... A mimochodem, do postele jdu já, vy spíte na podlaze. rozpustile na něj vyplázne jazyk
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » pát úno 27, 2009 1:05 pm

Záříš, lásko. pokusí se zašeptat, ale slyší ho všichni, pak se otočí na Bilkis a v očích mu hrají ohníčky Ale no tak, Bilkis, přece bys nás nenechala spát na tvrdé podlaze... Do té ohromné postele se vejdeme všichni... Prosím...
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát úno 27, 2009 1:06 pm

Bilk, nebuď na ně zlá, dáme jim na podlahu aspoň matraci. A mimochodem, protože máš ložnici vedle nás, tak aby nebudili Michaela, rozhodla jsem se na pokoj dát menší kouzlo. Ve tvé ložnici rozhodně nic nepodniknou, protože budou muset být od sebe minimálně půl metru směje se. Myslím, že klidný spánek potřebujete všichni. Třeba mi ráno poděkujete zvedá se z křesla a spolu s Creaganem opouští místnost Dobrou noc a krásné sny, třeba plné erotiky provokuje ještě Tisuliho
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » pát úno 27, 2009 1:08 pm

Snaží se tvářit uraženě, ale musí se jen smát ženské vynalézavosti. Dobrá, slibuji, že dneska budeme hodní. Jen prosím zrušte to kouzlo
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » pát úno 27, 2009 1:11 pm

Ano, zruště ho... přidá se k prosení
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » pát úno 27, 2009 1:11 pm

Díky, Eillen. Za tohle tě budu do konce života jen chválit! Tak dobrou noc. A my jdeme taky, pánové. A žádné rušení nebude... Já vím, že byste to stejně nevydrželi... Chytne oba pod paží a vede je z pokoje... Možná vám dovolím i tu postel, na ten půlmetr mezi vás se v pohodě vejdu... zasměje se
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » pát úno 27, 2009 1:15 pm

Je mi líto pánové, dneska to kouzlo prostě nezruším. Musíte si zasloužit moji důvěru. A navíc, Bilkis je hodně utahaná, takže je to hlavně pro její klid. Byli jste spolu dost dlouho, abyste se vyblbli a jednu noc to prostě vydržíte řekne nekompromisně a poté zmizí na chodbě, vyběhne schody a vejde do ložnice,
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran