Kancelář šéfredaktorky a Bruna

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Kancelář

Příspěvekod Storm » stř pro 30, 2009 9:52 am

=vzájemně se pozorují jako dvě šelmy, odhaduje ho a s potěšením musí uznat, že takhle zblízka vypadá opravdu sexy= Tak to byl tedy nejvyšší čas, abychom se setkali, že ano? =vstane a dojde ke stolu připravit kafe= Jakou kávu máte rád?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 02, 2010 2:55 am

Přímo ten nejvyšší. Myslím, že jsme oba doteď o hodně přicházeli °pousměje se sebevědomě° Piju vídeň se šlehanou smetanou a cukrem °pozoruje ji přimhouřenýma očima při přípravě kávy°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Storm » úte led 05, 2010 6:43 pm

=kouká očkem po něm, jak si ji prohlíží a v duchu se spokojeně usmívá= Co že jste se tak najednou rozhodl mě navštívit? =přinese na tácu kávu, cukr a smetanu a postaví před něj na stůl= Přišel jste si to se mnou osobně vyřídit za ten článek o smrtijedech? =ušklíbne se= Takových už tady bylo, co mě za to chtěli popravit a ještě pořád žiju.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » ned led 10, 2010 10:21 am

Přiznávám, že po tom článku jsem byl na vás opravdu hodně rozzlobený °chvíli ji upřeně pozoruje zpoza přivřených víček° Změnil jsem názor °řekne najednou° Byla by věčná škoda zabíjet vás °ušklíbne se, zamíchá si cukr do kávy a přizdobí šlehačkou° Smí se tady kouřit?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Storm » ned led 10, 2010 12:25 pm

Čemu vděčím za to, že jste ušetřil můj život? =zeptá se jízlivě= A jakou satisfakci budete za to chtít? Tak vyhlášený smrtijed jako vy nikdy nic nedělá zadarmo =sedne si a popíjí kávičku= Jistě, zakuřte si, ty vaše vyhlášené kubánské doutníky mi kupodivu voní =pousměje se a obezřetně sleduje každý jeho pohyb=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv led 14, 2010 7:48 pm

Nedobrovolně se přiznávám, ale nerad zabíjím tak krásné ženy jako jste vy, i když jsou to mí nepřátelé °otevře si pouzdro s doutníky, nabídne jí a sám si jeden zapálí a s požitkem potáhne° Dejte mi čas, promyslím si, co za to budu chtít, že jsem vás ušetřil °pousměje se a sleduje ji za dýmovou clonou°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Storm » pát led 15, 2010 9:41 am

Jak můžete tvrdit, že jsem krásná žena, když mám tvář skrytou za maskou? =podiví se= Jenom doufám, že za to nebudete ode mne chtít něco nesplnitelného, například že se přestanu o vás zajímat, samozřejmě po profesionální stránce. Nepřestanu. Váš způsob života vás předurčuje k tomu, že si právem zasloužíte mou pozornost =gestem ruky odmítne doutník= Doutníky nekouřím =pobaveně se usměje= Vlastně... nekouřím ani cigarety.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 16, 2010 9:45 pm

A co tedy kouříte? °usměje se a potáhne z doutníku° Mé zkušené oko i za maskou vidí krásnou tvář, mne neoklamete °pozoruje ji° Nechci, abyste se o mně přestala zajímat, naopak, potěšilo by mne, kdybyste se zajímala ještě víc °ušklíbne se°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Storm » ned led 17, 2010 12:20 pm

Do toho vám nic není, Tony =řekne ostře a snaží se skrýt cukání koutků rtů= To zaleží pouze na vás, jestli mi budete stát za to, abych se o vás zajímala. Zásobujte mě nadále svými skandály a já o vás budu psát. A věřte, že moc ráda =uculí se=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » úte led 19, 2010 1:12 am

°jeho sokolímu zraku neunikne, že žertuje a potěší ho to, tak se odváží víc° Nemyslel jsem zrovna po profesionální stránce, ale přiznám, že i takový zájem člověka potěší °míchá si kávičku a pomalu usrkává° Máte přítele?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec