DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Margarit Black » pon led 11, 2010 5:42 pm

(akorát malá oprava - Sirius Philipa neznal, Meg s Philipem byla až dávno po jeho odchodu, on strhl scénu kvůli Abruzzimu, se kterým Meg flirtovala..jenom upřesnění;))

*jako každý týden jí Ervína donese DV, rozevře ho a první, co ju zajímá je drbárna...vypleští oči* A do prdele *unikne jí* Už zase my dva? Sakra, kde tam ta....*dojde k rajtování a oči už má přilepené málem na papíru* potfora! *hlas se jí zvedne o oktávu výš* byla!! *vrčí* No, já jen doufám, že J-C bude velmi reasonable, pokud se to k němu dostane, a nebude nám chtít udělat přítrž *zakňučí* Ale tebe, milá zlatá, na plese pěkně podusím...až se budeš divit *mhouří nebezpečně oči*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Storm » stř led 13, 2010 8:47 pm

RUBRIKA VZKAZY ČTENÁŘŮM

K ČLÁNKU KRÁTKÉ ZPRÁVY:
(Meg, to je v pořádku;-))

mollyz: Tak to vás to matoucí kouzlo muselo zasáhnout přímo doprostřed hrudi, když jste nedokázala čelit něčemu tak ponižujícímu, jako je láska. Už jsem vás totiž nejednou slyšela vykládat, jak jste zamilovaná. Že by vás to taky nakonec, nedejmerlin, potkalo? Nejde mi ale do hlavy, proč hned nato zase vykládáte, že vám by se něco takového zaručeně stát nemohlo. Ony si totiž tyto dvě vaše fráze protiřečí, víte? A díky za nabídku, vážím si jí, ale na ty drby si postačím sama.

Světlushko, každý se jednou dostane do mých novin, tak se nedivte, i když tentokrát příspěvek nebyl o vás, pouze jsem se zmínila, s kým mollyz drbe obyvatele LoSu, aby to nevypadalo, že si povídá sama se sebou. Omlouvám se za zkomolené jméno, to víte, na čele jej napsané nemáte. Píšu, jak slyším. Ale již jsem sjednala nápravu.

K ČLÁNKU CO NOVÉHO U BLACKŮ:
(láách, Meg, blbě přečteno, omlouvám se, opravím to :-))
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » stř led 13, 2010 8:49 pm

=sedne za stůl, hrabe se v materiálech a fotografiích a pustí se do psaní nového článku=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod mollyz » stř led 13, 2010 10:16 pm

+Znechuceně odhodí noviny do kouta.+ Uf, na tenhle bulvár vážně nemám nervy! +A zapřemýšlí, zda by nestálo za to v práci namíchat nějaký opravdu nepříjemný lektvar s dlouhotrvajícími účinky, ale pak to zavrhne s tím, že je to škoda ingrediencí na jednu "novinářku".
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eillen » čtv led 14, 2010 1:24 pm

Po návratu z Aldormy si zběžně pročítá všechna čísla, která se jí nahromadila. Pak si všimne poznámky o Fernandovi a pousměje se. Pokud je to pravda, tak alespoň nebude sám. Nakonec všechny čísla složí a nechá je u krbu, aby měla čím zapalovat oheň.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Storm » čtv led 14, 2010 9:06 pm

RUBRIKA POZVÁNKY A AKCE

Chtěla bych využít toho, že mé noviny jdou na dračku a udělat tady malou reklamu vyhlášenému nočnímu podniku na Příčné, Provinilým slastem, pro ty, kteří tento bar ještě neznají. Z utajených zdrojů se mi doneslo, že tento pátek (ještě upřesním, v kolik hodin) se tam bude konat první striptýzové představení tohoto roku. Protáhne se až do neděle, takže je to skvělá příležitost, jak se pobavit.
Pódium bude na tomto prvním letošním show patřit charismatickému tanečníkovi Phillipovi, sexy vlkodlakovi Jasonovi a krásné upírce Therese. Kromě těchto stálých tanečníků se můžete těšit ještě na překvapení večera, jaké, to vám samozřejmě neprozradím. Přijďte se sami podívat, jsem si jista, že nebudete litovat. Osobně jsem se inkognito zúčastnila všech striptýzových vystoupení a tento klub vám mohu jedině doporučit.
A ti, kterým se show bude líbit, můžou příští pátek přijít zase, protože na každý víkend se připravuje nové představení se zbrusu novým programem. Jste všichni srdečně zváni.
Storm

Obrázek
Kolektiv sexy tanečníků z Provinilých slastí zapózoval Seleně na společné reklamní foto, aby vás přilákali na pánský striptýz. Je opravdu na co se dívat, co myslíte?

Připravované články:
Manori: Andělíčku, můj strážníčku
yohannka: Skončila na psychiatrii
Kdo je kdo: Tony Dolohov
Sucre: Už vybírá rudá tanga
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » čtv led 14, 2010 9:34 pm

+nakrčí nad fotkou ret+ no fuj...a to ohrnovaly nos nad tím hezounem v pentagramu...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Storm » pát led 15, 2010 7:15 pm

LONDON APARTMENT: ANDĚLÍČKU, MŮJ STRÁŽNÍČKU

Tak si nám Manori pořídila nový dům, potože ten starý ve Veraně jí zcela zničil výbuch. Nachází se v klidné městské části Londýna, v těsném sousedství Amonova bytu.
Útulný byteček se ale rázem může proměnit v hnízdečko lásky, to když třeba k němu zabloudí její anděl strážný, Castiel, nový Manořin objev z proslulého večírku v Indii, kde jejich románek začal. Čirou náhodou se procházel pod okny jejího bytu sem a tam, dokud si ho Manori nevšimla a nepozvala dál.
Začalo to lehkou konverzací, ostatně, vždycky to tak začíná a každý víme, kde to končí. Popíjeli svařáka, probírali Amona a taky Postracha a chvíli si hráli jako malé děti na schovávanou. Když je hra přestala bavit, uvědomili si, že jim z toho pěkně vyhládlo. A Man se asi zrovna nechtělo lítat kolem sporáku, tak se odebrali do blízké restaurace. V klidu povečeřeli, popíjeli Cabernet a rozmlouvali v přátelském duchu.
Až potud by se to dalo považovat za obyčejnou přátelskou návštěvu a ani by to nestálo za to zmínit se o tom ve Věštci. Naštěstí pro mne (a pro Manori obzvlášť) po návratu domů – jestli pod vlivem vypitého vína, na které andělé nejsou zvyklí, nebo dlouhou sexuální abstinencí, ke které jsou andělé odsouzeni (ještě jsem neslyšela o promiskuitním andělovi) – Castiel přimáčkl Manori mezi futra a dal volný průchod svým touhám, které celý večer držel na uzdě.
Nacouvali do ložnice a cestou se zbavovali nepotřebného oblečení. V posteli pak rozehráli zajímavou hru kdo z koho a navzájem se škádlili, řekla bych, že přímo eroticky blbli. Pobaveně jsem je sledovala až do doby, kdy došlo k přímému spojení. Radši jsem si zaletěla do kuchyně, aby měli soukromí a poohlédla jsem se tam po něčem dobrém do sosáčku. Když jsem se syta vrátila zpátky, bylo už po všem a já jsem mohla zbalit mikrofony, kameru a s dobrým pocitem, že se mi zase povedlo někoho načapat při zahýbání, jsem londýnský byt tiše opustila.
Přemýšlím, co by se asi dělo, kdyby se vrátil nevhod Manořin manžel Postrach (může vůbec anděl zemřít?). Docela jsem si přála, aby se upír objevil ve dveřích, souboj dvou nesmrtelných o srdce dámy by byla jistě velkolepá podívaná. A bylo by zase o čem psát. Bohužel, Manori měla opět velké štěstí a pokud se jejímu manželovi dnešní výtisk nějakou náhodou nedostane do rukou, prošlo jí to zase. Ale vzhledem k tomu, že se Postrach momentálně nachází někde hluboko pod hladinou moře na palubě Nautilu, kam se dokonce ani Denní Věštec nedostane, může Manori ve svých milostných avantýrách vesele pokračovat dál. Jednou se ale ucho utrhne, jen aby to nebylo to její.
Storm

Obrázek
Seleně se opět povedl moc pěkný záběr, je to opravdu talentovaná fotografka.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Manori » pát led 15, 2010 9:23 pm

*otevře DV a zůstane zírat* ta malá okřídlená...*v duchu si udělá poznámku, že musí koupit nějaký biolit, nebo si řekne Bei*no, to by byla podívaná..*ušklíbne se* ta poslední...hm..žvásty...Postrachovi musí stačit, že šlo o večeři za drabble, tak...*s tím odhodí noviny*on o článcích v novinách ví své..*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » pát led 15, 2010 9:31 pm

*konečně taky dojde do své pracovny a pročítá DV i starší vydání a mračí se čím dál víc...když vidí prohlášení Styx, tak se trochu uklidní, ale zpráva o tom, že na Eagle Rock není sama mu nejde pod nos*hm..že by na to potřebovala kirina?..*zatopí starými čísly a jde radši krmit divou zvěř a dělat tam trochu pořádek*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV