I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

I. Hříšný ples

Příspěvekod Styx » pon led 25, 2010 9:52 pm

Vážení hosté plesu, vstupujte prosím rovnou sem, ať pořád nelítám sem tam do přijímací místnosti. Děkuji za pochopení:)

Obrázek
Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 11:26 am

NEPŘEHLÉDNĚTE !
(abych tuto uvítací řeč nemusela opakovat každému příchozímu, píšu to sem pro všechny)

Vážení hosté. Vítám vás na plesu a děkuji, že jste přijali mé pozvání. Mé sídlo je vám zcela k dispozici a můžete se procházet, kde chcete. Ples bude probíhat zde v Zrcadlovém sále. K tanci vám bude hrát živá hudba. Máte zde velký výběr jídla na stolech a pití u baru, tak jezte a pijte, co snesete. Pokud budete společensky unaveni, nebo byste si chtěli dopřát soukromou chvilku, v patře jsou pro vás připraveny pokoje pro hosty. Využijte je k jakýmkoliv účelům. Doufám, že se vám u mně bude líbit a přeji vám všem příjemnou zábavu.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 11:30 am

+kontroluje, zda je všechno připravené, buzeruje skřítky, aby hnuli kostrou, kriticky sleduje ten šrumec, prolétne zrakem stoly, prohýbající se pod jídlem, mrkne k baru, zda jsou všechny druhy alko i nealko nápojů připravené a vychlazené na požadovanou teplotu, rozhlíží se kritickým zrakem po okolí, zda ještě někde nenajde nejaký nedostatek a když uzná, že všechno je v dokonalém pořádku, spokojeně si sedne do pohovky a sleduje hudebníky, kterí si ladí nástroje a očekává první hosty, v duchu tipuje, kdopak přijde jako první+
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 11:58 am

(se teď pozná, kdo se vyvaluje dopoledne v posteli...)

+Vstoupí do sálu zavěšená do Fabiena a uchvácena vzdychne+: No to je nádhera! +Rozhlíží se po Styx. Když ji uvídí, vesele zamává+: Nejsme tady moc brzy? Jdeme rovnou z práce.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob led 30, 2010 12:01 pm

+Útrpně sleduje nadšenou Molly, jak se rozplývá nad krásou prostoru, do kterého právě vstoupili.+ No, to je teda snobárna.+Zahučí ji do ucha.+ Kde tady dostanu panáka?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 12:29 pm

molly: +vítá první hosty, molly by určitě netipovala:), má velkou radost, že přišla + Molly, ahoj +obejme ji+ Ty jsi tady u mě vlastně poprvé, že jo? +když vidí, jak se rozhlíží+ Tak tě tady vítám. Z práce, chudinko? To tě teda lituji, doufám, že si u mně konečně odpočineš +kývne hlavou na Fabiena+ Přítel?

Fabien: +otočí se k jejímu společníkovi a přehlíží jeho nezdvořilost+ Dobrý den, my se ještě neznáme +podá mu ruku+ Jsem Styx. Taky po noční?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 30, 2010 1:02 pm

°nenechá si ujít příležitost, aby se nezúčastnil této společenské akce, obzvlášť kdy to má doma, přijde ke Styx a lehce ji obejme kolem pasu° Ty jsi mi ale ranní ptáče °usměje se na ni a políbí ji do vlasů, obdivně k ní vzhlíží° Moc ti to sluší, jsi nádherná °pošeptá jí do ucha a až teď si všimne dvou hostů° Molly, vítám vás °ukloní se jí a otočí se muži, zkoumavě si ho prohlíží, ale pak mu podá ruku° My se neznáme. Tony Dolohov
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Fabien » sob led 30, 2010 1:10 pm

+Podá Tonymu ruku.+ Fabien...léčitel. Těší mě+ Pak se otočí ke Styx a lehce se ukloní.+ Jméno a profese stejná a pro vás hluboká poklona.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 1:17 pm

Styx: Ach ne, to je jen kolega. ...Díky za pozvání. Opravdu to tady máš krásné. Já do těhle velkých domů moc nepřijdu, takže jsem vždycky z toho tak trochu paf. Ale ráda se inspiruju, snažím se teď taky něco koupit.....A ano, po noční jsme vždycky tak trochu nevrlí, ale myslím, že tady to z nás brzy spadne.....Máš krásné šaty. Opravdu skvělá volba. Žlutou mám ráda.

Tony: Ráda vás zase vidím, Tony. Jak se máte?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Světlushka » sob led 30, 2010 1:18 pm

*vejde do sálu a přejede jej obdivným pohledem; jakmile spatří Styx, zamíří rovnou k ní* Ave, ahoj *usměje se* Jako poděkování za pozvání na takový ples jsem ti přinesla jednu maličkost *podá jí balíček - je v něm nádoba plná drobných květin podobných sedmikráskám, ovšem v různých barvách* Vydrží věčně, jako šperky, a samy se vpletou do účesu, když si je k němu přiložíš.
*mezitím kývnutím pozdraví Molly, Fabiena a Antonína Dolohova*
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Další

Zpět na Večírky