od Styx » sob led 30, 2010 3:47 pm
Severus: Přece ti to nebude vadit, že se o tobě bude povídat, nebo dokonce psát ve Věštci, a to myslím, že určitě bude +prohlédne si ho s úsměvem+ Díky, žes přijal mé pozvání a že jsi se tak na můj ples vyfintil. Víš, že jsem tě ještě nikdy neviděla bez hábitu? +pak se zarazí+ Tedy, bez hábitu jo, ale myslím jako v něčem jiném, než v hábitu. Kde šiješ? +omaká si kvalitu látky+ Zrovna jsem ti chtěla nabídnout +k cigaretám+
Et a Morf: +přivítá se s ní hned, jak ji uvidí+ Et, moc ráda tě vidím a mám radost, že jsis udělala čas a přijala jsi mé pozvání. I se svým sympatickým přítelem +usměje se na Morfa+ Děkuji, jsou nádherné +květy+ Rozhlédněte se tady, okoukněte to, jste tady taky poprvé, že jo. Dáte si něco k pití? +zavede je k baru a jestli si takhle dá s každým, kdo přijde, za chvilku bude na mol+
molly: +vidí, že kouká po Snapeovi+ Tak na toho zapomeň, ten není pro tebe. Jeho ženské moc nezajímají a je dá se říct nedobytný. Tedy...téměř +uculí se+ Jo, až budeš mít přebráno, odvedu to do pokoje pro hosty +slíbí jí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)