I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 4:36 pm

molly: Já jen doufám, že dnes nebudeš k mužům tak přísná a nějaký ti uvízne v dlaních. Výběr máš velký +uculí se+ Kdy, kde, kolikrát? Že by se ti to ještě nedoneslo? +diví se+ Tak lepší, když ti to řeknu já, než někdo cizí +nakloní se k ní, aby ji náhodou Severus neuslyšel+ Před časem, to jsem ještě byla volná, jsme spolu něco měli. Kolikrát? Několikrát +zašklebí se při vzpomínce+ A kde... u mně v bazénu přece (Eagle rock, téma Bazén, moc zábavné počteníčko, obzvlášť, když se zúčastnil i pan Malfoy:))

Wilmot: Potěšení je na mé straně +usměje se na něj+ Už jsem o vás slyšela hodně a jsem ráda, že vás mohu poznat osobně. Doufám, že se budete dobře bavit

Morf: Děkuji za uznání +pozvedne skleničku+ Jen se posilňujte, ať dnes hodně vydržíte. Myslím, že Et je k neutahání +směje se+

Et: To víš, panu Snapeovi se nedá odolat, obzvlášť, když dnes vypadá tak nezvykle... krásně

Isamun a Tir: +jde přivítat nové hosty+ Tir, ahoj, vypadáš nádherně +obejme ji+ A trošičku se usměj, úsměv ti sluší. Děkuji za dary. Ráda vás poznávám, já jsem Styx, a vy? +k Isamunovi+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 4:40 pm

Et: Doprovod? Ten zmizel, jen co jsme vstoupili do dveří a on uviděl pěknou holku. A patrně ho uvidím, až mu dojdou cigarety. Je to mizera, ale kamarád k nezaplacení. ...Víno tu mají opravdu skvělé!+ Přiťukne si s Eternity.+ Kde vy vlastně s Morfeem žijete? Vážně jsem překvapená, kolik krásných míst tady je.

Tony: +Nakrčí nos.+ Ne díky, doutník raději ne. Myslím, že to je čistě mužská zíležitost. Já raději vrchovatě zaplním popelníky....A nezkoušel jste souboj s některým z mužů, kteří sem přicházejí z jiných světů? Třeba byste v některém z nich našel rovnocenného soupeře. A nebo možná v nějaké ženě?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 4:41 pm

Sytx: Doufám, že jste slyšela jen ty dobré věci, i když jich není moc. Mohu doufat, že mi později věnujete tanec, až nebudete v takovém obležení obdivivatelů? +usměje se na ni+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Isamun » sob led 30, 2010 4:42 pm

Styx: dobrý den, slečno Styx, děkujeme za pozvání. já jsem Isamun Morff, bratr tady Eternity zamává jí a kývne směrem k baru. Eternity se narovná na barové stoličce a dělá, že se vůbec neschovávala, ale má poněkud tuhý úsměv.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » sob led 30, 2010 4:45 pm

*dojde ke Styx s úsměvem* opět ses překonala..*olíbne jí ručku*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 4:47 pm

*zaparkujou na místě tak, aby všechny mohli pěkně pozorovat...*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Fabien » sob led 30, 2010 4:52 pm

+Pluje se Světlushkou sálem (teda aspoň doufám!!!) a culí se.+

Tony: Bude mi potěšením si tykat, Tony. Vážně jste celou tuhle nádheru pořídil pro Styx? +Chmurně se usměje a zapálí si.+ Někdy se i sebetvrdší muž zblázní, co? Myslím, že jsem taky v háji. Měl jsem tu čest se setkat s Beatrix...a ...udělala na mě dojem. Je to taková krvežíznivá potvůrka. Jsem v háji, co? Ty to tu znáš líp....Ale v zásadě jsem nakloněn jakémukoli rozptýlení, protože při těch dlouhých službách v práci, kdy jsem jen s Molly, mi už hrabe.

Molly: +Přitočí se k ní.+ Tak jak se bavíš, kočičko?+ Vytáhne jí z kabelky krabičku cigaret a zářivě se usměje na Eternity.+ Představíš mě kamarádce nebo si ji budeš hamounit jen pro sebe?

Eternity: +Políbí jí ruku.+ Rád vás poznávám, krásná dámo. Jmenuji se Fabien a jsem stručně řečeno doprovod....Mollyin.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob led 30, 2010 4:53 pm

Styx: ahoj, Styx, díky. žlutá? no to by mě nenapadlo, že ti tak půjde... prohlíží si Styx fajn, že pořádáš takovou zábavu - nutně potřebuju pobavit. je to tu... nevím, jak to říct. nádhera. přeci jen se usměje. pak se podívá na Sama tomu nevěř ani slovo, je to pokryteckej spratek. rozhlédne se zase po společnosti tady to každému tak sluší... všichni vypadají tak nějak... víc zajímavě a důstojně zašklebí se na Sama, ktrý si sebevědomě uhladí valsy za ucho.
Sam: tebe se to netýká.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 30, 2010 4:55 pm

Přemístí se na Orlík, před vstupem do sálu hodí plášť skřítkovi, uhladí si šaty, prohrábne vlasy a vejde dovnitř. Malinko překvapeně zamrká nad tolika lidmi, ale sebevědomě zamíří ke Styx.

Ave zlato. Tak jsem konečně tu. Usměje se a obejme ji. Tedy musím říct, že je to tu úžasný. Tenhle ples jen tak někdo nepřekoná. Obdivně se rozhlíží a zároveň zkoumá, kdo tam všechno je a kdo ještě ne.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 4:59 pm

*si to tam ladně nakráčí, hezky změří pohledem, usměje se směrem k Man, jakože tedy došel a pak uvidí Beccy u Styx, tak si to namíří k nim*

Styx: bonsoir, mademoiselle máte to tady skutečně rozkošné...*naznačí úklonu*

Beccy:*usměje se na pozdrav a zatváří se spokojeně, když vidí, jak jí to sluší a že tedy dělá podniku jen čest:)*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky