I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 6:14 pm

Tir: Tak co se škádlivá, rádo se mívá, ne? +zasměje se+ Hlavně se mi tady nepoperte, už mám instrukce, co dělat v takovém případě

Becca: To určitě netrumfne, ale to je záměr. Musím být prostě nejlepší + směje se, protože si dělá legraci+ Kdypak zase bude příležitost pokecat si se všema lidičkama? Ale nejvíc mám radost z pánů ze Slastí +mrkne na ni+ Že je konečně poznávám osobně, vždyť víš, jak je obdivuji

Man: Jak vidíš, nikdo nechce být společensky znemožněn, kdyby se nedostavil +směje se+ Chápu, sama přece nemůžeš jít na ples, jak by to vypadalo +říká s vážnou tváří+ A ještě, když máš k tomu požehnání Postracha, aby tě Cass nespustil z očí +cukají jí koutky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 30, 2010 6:18 pm

John Wilmot: Vidět? Nebo i zažít? V očích se jí odráží vzrušení a aby se trochu ovládla, nechá kolem proběhnout závan své moci. Přivře oči. Protože co není, může být. Zašeptá a zlehka mu přejede nehty po šíji a dívá se mu do očí.

Styx: S úsměvem koukne ke "spolku" ze Slastí. No jo, je to pohled za všechny prachy, to máš pravdu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 6:22 pm

J-C: hm..nemohli?*koukne na něj a on je zavrtí hlavou* sakra..no, tak bych vám tam zůstala na krku. tak.

Styx: no přesně, jak říkáš...*cuká s ní smíchem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 6:25 pm

Rebecca Altamirano: Zažít? A přežít? Pokud ano opravdu rád bych se zůčastnil.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 6:30 pm

Asher: +pořád si prohlíží rudou kapku v dlani a je dojata+ Takže... upír? +pozorně poslouchá jeho zajímavé vyprávění+ Ano, ano +pokýve nadšeně hlavou+ Zatím jsem si nenechala ujít ani jediné vystoupení. Je to skvělé +zpozorní, když mluví o svém pkánovaném programu+ Vážně? Tak to se budu těšit, co jste si na nás, chtivé diváky, připravil

Jean-Claude: Tak to se mám opravdu na co těšit, pokud to, co plánujete, bude ještě lepší, než to poslední. To mě naprosto uchvátilo+pochválí uznale+ Mohu se zeptat, kdy bude další vystoupení? +zeptá se zvědavě+ Abych to náhodou, nedejmerlin, nepropásla +smích+

Remus: (sakra, zrovna dneska musí být úplněk:)) No kvůli někomu jinému určitě ne +usměje se pobaveně+ Na tobě mi přece záleží +tulí se k němu+ Na jakou odměnu se mohu těšit? Prozradíš?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 30, 2010 6:34 pm

John Wilmot: Jistě, že přežít. Většina z nás nezabíjí, když nemusí. Usměje se. Pokud chcete nejdřív vidět, o co vlastně jde, můžete se zajít podívat do Provinilých slastí. Ale pokud nechcete vědět předem, do čeho jdete, můžu vám to předvést už dnes. Nepatrně se usmívá a už schválně nechá matně problesknout špičáky. Jemně se o něj při tanci otírá a nehty ho stále hladí po šíji, tak trošku nepřítomně, jako by si to ani neuvědomovala.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 6:34 pm

Styx:to víte, zkouším, kolik diváci vydrží...a s novou posilou..*mrkne k Asherovi* to bude..jak to říkáte..silné kafe..plánujeme od nejbližším víkendu další předtavení..(teď jsem nechtěla křížit ples...)takže určitě přijďte...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » sob led 30, 2010 6:37 pm

Styx: to by nebylo překvapení...ale neboj, je to něco, co se ti bude určitě líbit...*usměje se* mezitím...smím prosit?*když už je to ples, že..:)*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 6:37 pm

Styx: Ano drahá, upír, v celé své kráse. Poslední slovo naplní takovou mírou sarkasmu, že z toho až kape. No jen přijďte a uvidíte. Budu se na vás těšit. Když zachytí Jean-Claudův pohled, jeho smyslnými rty cukne lehký úsměv. Ano...silné kafe..Lépe bych to snad ani nevyjádřil.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Tirage » sob led 30, 2010 6:38 pm

Styx: myslím, že nebýt Eternity, asi bych ho už zlikvidovala. možná není úplně špatný, ale já sním prostě nevydržím dýl pohromadě. ušklíbne se. hele, Styx, nevzala bys mě někdy s sebou do Slatí? tady slyším spoustu divokejch historek zase okukuje pány ze Slastí a Eternity se tváří, jako kdyby to tam ani neexistovalo... a jak tak na tebe koukám, tak oni asi nejoušou, co? mrkne na ni se spikleneckým úsměvem.

a pak se přitočí k Morfovi, tem na baru asi už pár panáků urazil, vezme mu skleničku, přičichne a napije se. nechceš jít raději taky tancovat, Morfe? nevěř tomu, že tě tu Et nechá jen ta popíjet. pojď trénovat.
Naposledy upravil Tirage dne sob led 30, 2010 6:40 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Večírky