I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Phillip » sob led 30, 2010 7:45 pm

*doprovází Meg dovnitř *
Phillip
Člověk

Příspěvekod Ještěrena Tosca » sob led 30, 2010 7:47 pm

Manori: Červené. A Vy? +trochu křivě se usměje+
Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu.
Ještěrena Tosca
Elf

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 7:47 pm

Asher: Děkuji za radu, ale musím se přiznat, že to bylo velice příjemné, těžko se tomu dalo odolat. Máte nádherné oči +klopí zrak, už si dává pozor+ A díky, že jste toho nezneužil +usměje se na něj+

Remus: +vznáší se téměř nad zemí, jak ji Remus zkušeně vede+ Netušila jsem, že jsi tak výborný tanečník +řekne uznale+ Vždycky jsi byl tajnůstkář, už bych si měla pomalu zvyknout +usměje se+ Nepospíchám, obzvlášť když tě mám tak blízko +přitiskne se k němu blíž+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » sob led 30, 2010 7:47 pm

Wenai: fajn, to mi připadá jako docela dobrý plán. usměje se na ni, pokud to dokáže, tak uklidňujícím způsobem.
a v jaké fázi jste teď? - to je prví otázka dívá se na ni a pomalu vysvětluje a ta druhá: mohu se přidat?
a když ji vydí zaskočenou, vyplašenou, nakloní hlavu na stranu já vím, tohle normálně nenosím, narovná se v ramenou v tom kvádru ale zase tak strašně, abyste se polekala, v tom snad vypadat nemůžu, ne?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Castiel » sob led 30, 2010 7:48 pm

*uculí se, když se lekne* Jsi nádherná *zašeptá, líbne na tvář a podá jí pití* Musel jsem si ještě něco vyřídit *omluvně...to víš, jeden Amor vydá práce za deset:))...a do toho ještě ta zrzavá ehm*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 7:49 pm

Asher:*pobaveně se směje*no, to se nahledá...*pořád se uculuje, ale bez špičáků* opravdu jsi mi i s tou tvou "dobrotou" chyběl..*stiskne mu jen tak mimochodem paži a pobaveně kroutí hlavou*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Margarit Black » sob led 30, 2010 7:50 pm

*kouká trochu vykuleně kolem sebe* Páni, vypadá to tu nádherně *a sonduje, kdo tu je..pohledem se zastaví u blonďáka - Asher, jehož ještě nezná* To je vaše nová posila? *zašeptá...něco málo už se doslechla*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob led 30, 2010 7:52 pm

Světlushka: No, já tancuju rád, ale nemám k tomu moc příležitostí. Hlavně taky nemám moc s kým tancovat. Ony dámy, s kterými jsem se v poslední době setkal, spíš než na tanec, byly zvědavy na jinačí věci. Ale na rovinu - kouření je rozhodně větší relaxace než trdlování. +Potměšile vypustí kouř nosem a nabídne sklenku k přípitku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 7:53 pm

Ještěrena: červená je dobrá..*usměje se a přitukne si se svou sklenkou tmavě rudého vína*

Castiel:no jistě..*nééé, toho tlustého..ehm nepřipomínat:)))* tak to chápu, třeba udělat pořádek*vezme si skleničku a přitukne si s ním*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Phillip » sob led 30, 2010 7:56 pm

Meg: *koukne, kam se dívá a zmerčí "Vyšší duo* a sakra, tak je to pravda..*nakloní se k ní blíž* jo, to je náš nový...host..respektive J-C host..Asher..na něj si dej pozor..jestli ti Aubrey připadá mírně nevrlý, tak je nic, oproti němu...i když se prý chová až nezvykle mile..*šeptá* nevím, do šéfových záležitostí se pletu co nejmíň...ale prý má vystoupit příští týden..*sděluje jí zákulisní drby*
Phillip
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky