I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 8:27 pm

Meg: (myslím, že vykali..btw.máš mail:) ): to víte, nemohl jsem si to nechat ujít...tenhle ples je tak..správně velkolepý..*je vidět, že jistá okázalost, zrcadla, róby a tak je podle jeho gusta*

Asher: ano, to je "drobná" výhoda..*jeho oči ještě o stupeň modré potemní*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 8:28 pm

molly: Jo, Tony je skvělý, vím, o čem mluvím. Ale má opravdu jednu vadu, je zamilovaný. Ale myslím, že to nebude mít trvalé následky +zasměje se+ Jak dlouho asi může být člověk zamilovaný? Než pochopí, že ten druhý ho nechce a než si najde za něj náhradu. Myslím, že teď o nikoho nestojí, ale časem se to srovná

Asher: Tak to jsem měla velké štěstí, že jste sám chtěl, aby to bylo příjemné. Nerada bych zažila tu druhou alternativu +usměje se+ Už si dám pozor. A nemusíte děkovat, vaše oči jsou opravdu velice zvláštní. Prozradíme mi, kolik vám je? +zkouší+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 8:29 pm

Cass: noo, to nevím..*trošku škodolibě* třeba bych tě to mohla naučit..*vytasí se s hrůzostrašným plánem a když vidí jeho výraz, musí se smát* neboj, takové mučení ti nehodlám připravit..*pohladí ho po paži*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 8:31 pm

TAK VÁŽENÍ, DNES JSEM PŘEKONALA SVŮJ LOŇSKÝ REKORD ZE SEZNAMOVACÍHO VEČÍRKU (15 PŘIHLÁŠENÝCH). DNES MÁME HISTORICKY NEJVYŠŠÍ NÁVŠTĚVNOST 18 UŽIVATELŮ NAJEDNOU!
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » sob led 30, 2010 8:33 pm

Styx píše:Severus: Přece ti to nebude vadit, že se o tobě bude povídat, nebo dokonce psát ve Věštci, a to myslím, že určitě bude +prohlédne si ho s úsměvem+ Díky, žes přijal mé pozvání a že jsi se tak na můj ples vyfintil. Víš, že jsem tě ještě nikdy neviděla bez hábitu? +pak se zarazí+ Tedy, bez hábitu jo, ale myslím jako v něčem jiném, než v hábitu. Kde šiješ? +omaká si kvalitu látky+ Zrovna jsem ti chtěla nabídnout +k cigaretám+

Člověk nemůže strávit v Luciusově společnosti tolik času, aniž by se ho Lucius nepokusil upravit k obrazu svému *odfrkne si a zapálí si*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Světlushka » sob led 30, 2010 8:33 pm

Tony Dolohov: Jo, když budeme mít někdy chuť můžeme se vidět *usmívá se, hraje si s brčkem od dopitého mojita, které v náhlém hnutí mysli beze slov přeměnila na průsvitného hádka; když si uvědomí, že se chová jak malá, přemění ho zpátky a vrátí do prázdné sklenice* Je dobře, že jste tady spokojený. Ale jste smutný... Už jsme mluvili o tom, že to nemáte lehké, ale podle mého byste se aspoň teď mohl trochu víc bavit - ples není každý den. *něco ji napadne* Hele *natáhne se pro sklenici a přemění ji na skleněného dráčka, který mrká ocase a co chvíli vyplivne pár studených plamenů; podá mu ho* Třeba vymyslíte něco lepšího?
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Příspěvekod Eternity » sob led 30, 2010 8:34 pm

Styx píše:TAK VÁŽENÍ, DNES JSEM PŘEKONALA SVŮJ LOŇSKÝ REKORD ZE SEZNAMOVACÍHO VEČÍRKU (16 PŘIHLÁŠENÝCH). DNES MÁME HISTORICKY NEJVYŠŠÍ NÁVŠTĚVNOST 18 UŽIVATELŮ NAJEDNOU!

( ;) to máš za to, Styx!)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob led 30, 2010 8:34 pm

Jde ti to úžasně. +má pocit, že se vznáší a usmívá se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 8:34 pm

(heh..jsem si říkala, jestli to padne:)))rekord)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Morfeus » sob led 30, 2010 8:36 pm

Wenai Lafayette píše:Morfeus: No já bych si ještě chvíli zatančila, ale ne moc dlouho.
O to kvádro nejde... i když je fakt že jsem si vás vždycky představovala v něčem jiném.

W: výborně, vzhůru na parket. smím prosit? vede ji tančit a co se vám tedy nezdá, když oblek to není?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky