I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 8:46 pm

Styx: ano, štěstí určitě máte. Usměje se a může to znamenat cokoliv. Hmm... Řekněme, že jsem o trochu starší než Jean-Claude.

(upřímně vůbec netuším kolik mu vlastně je. V knížce to myslím řečený není a nikde jsem to nenašla. Ale řekla bych, že přes 500 určitě...)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob led 30, 2010 8:47 pm

+zadívá se jí do očí a tančí dál, a otočka, atd+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 8:47 pm

*otočí se k J-C* že si všichni dáváte tak záležet na tiché chůzi...*poškádlí ho, pak koukne jak na tenise, co bude a odloží sklenku, když Cass přikývne*

(jop, mail:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Isamun » sob led 30, 2010 8:50 pm

Styx píše:Severus: Jistě, to máš z toho přátelství s Luciusem. Ale co mě zaráží, že se necháš jím tak ovlivňovat +nakloní se blíž k němu+ I vlasy jsi si umyl

ETERNITYvyprskne do sklenky s whisky a ohodí včechny, co stojí kolem. Styx, prosííím! šetři mě! promiňte, pane profesore...

ISAMUN: pojď se raděj projít na vzduch vedeji k východu do zahrady
Naposledy upravil Isamun dne sob led 30, 2010 8:51 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 8:51 pm

(Ash: a vzhledem k tomu, jak tajnustkáří s věkem J-C, chm...hodně jim bude chlapcům, hodně...)

Man:*nabídne ji rámě a dovede si ji tak lehce a samozřejmě na parket, kde se dají do tance...holt, měl čas potrénovat, no, takže ji tam pěkně vytáčí a mrštně se proplétá mezi ostatními tančícími páry* tohle mi trochu chybělo..*nakloní se k ní a šeptne s úsměvem*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob led 30, 2010 8:51 pm

+ještě pár takových otoček a sotva popadne dech, to jsou ty prokouřené plíce, když jí pohlédne do oček usměje se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob led 30, 2010 8:53 pm

No to doufám...Chcu si ten večer pořádně užít! *rozhodne* A ty se mnou *pohladí ho po zádech* Hele, ústřice...myslíš, že se mi to podaří otevřít? *číšník na ňu kouká, co bude, jak se s ní pere* Ehm, tak nepodaří...dám to do zkušenějších rukou *vrátí ju číšníkovi, ten ju zkušeně otevře, pokape citroonem, ona chcípne a podá Meg, která ju vycucne* ňam *usměje se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » sob led 30, 2010 8:53 pm

Styx píše:Severus: Jistě, to máš z toho přátelství s Luciusem. Ale co mě zaráží, že se necháš jím tak ovlivňovat +nakloní se blíž k němu+ I vlasy jsi si umyl

Je to nejlepší způsob, jak ho umlčet *ušklíbne se a trochu napjatě se ohlédne přes rameno, tolik lidí na jednom místě, ještě k tomu tolik cizích lidí ho poněkud znervózňuje*

Proč jsou lidé pokaždé TAK STRAŠNĚ překvapení zjištěním, že nejsem žádný špindíra, a že se taky překvapivě myju. *povzdechne si otráveně*

Hele *nakloní se ke Styx* Co je to za chlapa, s kterým přišla Manori? Že by našemu drahému Zubatci zahýbala? A Meg tu taky není s Blackem? *ušklíbne se potměšile, netušil, že se toho událo tolik během doby, kdy příliš do společnosti nechodil, ale je předpokládanou krizí právě těchto dvou manželství viditelně potěšen*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » sob led 30, 2010 8:54 pm

Styx píše:Remus: +vznáší se téměř nad zemí, jak ji Remus zkušeně vede+ Netušila jsem, že jsi tak výborný tanečník +řekne uznale+ Vždycky jsi byl tajnůstkář, už bych si měla pomalu zvyknout +usměje se+ Nepospíchám, obzvlášť když tě mám tak blízko +přitiskne se k němu blíž+

*nakloní se k ní* trochu jsem potrénoval..*přizná tiše* abych ti neudělal ostudu...*chytne si ji pevněji a provede s ní hezkou otočku* a asi jsem udělal dobře..*jak kouká po parketu, jak to jde ostatním* no, nezvykej si...baví mě tě překvapovat...to by pak byla nuda..*usměje se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Castiel » sob led 30, 2010 8:54 pm

(a další...ale to už jsi asi zjistila:))

*jojo, bodne ho osten žárlivosti a závisti, když je vidí spolu...a to je anděl...popíjí asi třetí sklenku šampaňského...alk mu nic nedělá*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

PředchozíDalší

Zpět na Večírky