I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Castiel » sob led 30, 2010 9:20 pm

*usměje se...viditelně ho potěšila a podá jí sklenku s vínem* Hm, škoda, že jsme tam na obláčcích taky neměli takovou průpravu *uculí se*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 9:22 pm

(Meg: a jsi si jistá?:)) )
(Man: láách! "křidééélka:D)

Styx: No to ano, hodně. Pohled mu trochu potemní, jako by mu oči zakryl černý mrak. Ano, tohle období mi vyhovuje nejvíc a středověk bych si opravdu znovu prožít nechtěl. Jeho hlas o poznání zdrsní a svaly na čelistech se o trochu víc napnou, jeho jizvy tak vystoupí mnohem zřetelněji.

Nef: Zachytí její pohled, malinko se pousměje a pozvedne k ní skleničku, jako k přípitku.

Jean-Claude: já? A na lovu? Za co mě máš? Tváří se jak kdyby ho teda těžce urazil, ale koutky mu pobaveně cuknou. A co ty? Taky na lovu? Nebo po lovu? Culí se.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Phillip » sob led 30, 2010 9:23 pm

Meg: aaa...*přivře oči* už si možná vzpomínám...*usměje se a slupne poslední jednohubku* tak, jsme se posilnili...co kdybychom se vrhli na ten tanec?*nabídne jí ruku*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob led 30, 2010 9:23 pm

+není to ta, co mu dala Syr+
Ale jistě. +připálí jí i sobě cigaretu+ Na tvou krásu, +připije jí+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Margarit Black » sob led 30, 2010 9:25 pm

*směje se* Jak pán poroučí *ukloní hlavu a jde s ním na parket*

(Asher: jsem, bo by ho byla škoda, kdyby se přetrh:))
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 9:27 pm

Asher: za to, co jsi...*odvětí bez mrknutí oka a plamínky mu v nich svítěj* já?*nevinnost sama, že by si ty "křidélka":D moh od pána o kus dál půjčit* hm..řekněme že někde uprostřed...není nad to si lov vychutnat...*nevinnost je tatam*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Morfeus » sob led 30, 2010 9:28 pm

Wenai Lafayette píše:Morfeus: Wenai Lafayette, 22 let, bydlištěm na tvrzi Coiméad Mí, Irsko, noha třiačtyřicítka, chodím na vysokou školu a zdají se mi vždycky bláznivý sny +zazubí se na něj+

pokývá vážně hlavou jo. tak nějak jsem si to seznamování představoval... bláznivý sny? začínáte mi být povědomá.
já jsem normálně antropomorfní perzonifikace, ale jedna taková... taky s bláznivými sny si mě tak trochu polidštila a teď bydlíme, teda když jsem v Zemi hříchů, v Portal Miracles.
do toho seznamu si můžete přidat, že dobře tančíte. usměje se a udělá upřímný oči.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 9:29 pm

Severus: Ale Severusi, já přece nepochybuji o tom, že se myješ, dokonce i koupeš, opravdu +vidí, že je trochu nervózní z toho množství lidí za jeho zády+ Nechceš jít někam jinam? To je tím, že nechodíš mezi lidi a víš houby. Kdybys aspoň četl Denního Věštce, tak bys byl v obraze +nakloní se k jeho uchu, aby ostatní neslyšeli, jak spolu drbou+ Man má nového přítele, nějakého anděla strážného, který na ni má dohlížet. Postrach je už několik měsíců na Nautilu kdesi pod mořem, od té doby, co jim vybouchl dům. No a Man a Cass se trochu víc zblížili. A Meg? Ona je tady? +překvapeně se rozhlíží+ Že jsem ji ještě neviděla... No... Sirius před pár měsíci zničil jejich dům, protže žárlil a zmizel z povrchu zemského. Nikdo neví, kde se zdržuje. Prostě opustil rodinu. A Meg má známost s jedním striptérem z Provinilých Slastí
(Man, Meg,, omlouvám se za ty drby, ale Severus by měl vědět, co se to děje v ZH, nehledě na to, že by si to stejně přečetl v DV:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 9:30 pm

Cass:to néé..by nám pořád dole pršelo...hromy blesky lítaly...*culí se a uzme si sklenku pití, jí trochu vyschlo*

(tsss..drby, drby...Severusi, nevěř jim:)) )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob led 30, 2010 9:31 pm

+všimla si že to není ta od ní, opravdu a nefalšovaně zčervená+
Na tvou odvahu +připije mu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší