I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 9:33 pm

(Meg: jojo, svatá pravda, to by byla velká škoda:)) )

Jean-Claude: no jo, co mám dělat, znáš mě až příliš dobře. Tak rezignovaně si povzdechne a zatváří se tak nešťastně, že by nad ním jeden snad i zaplakal:)) Pokud by se mu nepodíval do očí a neviděl tam ty plameny pekelné. Mluvíš mi z mé černé duše... Není nad pořádné vzrušení z lovu. Blýskne mu v očích.

(heh, to je výborná představa: J-C poletující s "křidélky" kdesi u stropu:D ))
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Phillip » sob led 30, 2010 9:34 pm

*odvede jí na parket a dají se do tance..jak je zvyklý tančit, tak ji hezky vede a pěkně jim to jde*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob led 30, 2010 9:34 pm

Asher: +usměje se a chvíli přemýšlí jestli to má risknout a zajít s ním prohodit pár slov, nakonec si vezme sklenku a pomalu k němu dojde+ Dobrý večer. +pozdraví+ Jak se Vám líbí ples? +zeptá se s úsměvem a dává si pozor, aby se mu nepodívala do očí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eternity » sob led 30, 2010 9:36 pm

Styx: no, bylo to na mě příliš mnoho dojmů najednou - pan Snape osobně přítomen a ještě po hodinách stoického mlčení promluvil. pochop, že to má křehká nervová soustava nevydržela. naposledy jsem ho viděla, když lezl z dortu - on o tom nerad slyší, tak to nechci rozmazávat. ale nikdy jsem se s ním nesetkala na podobně velké akci. ale už jsem se byla provětrat a snad i nabyla zpět duševní rovnováhu.

Severus: ještě jednou se omlouvám. o vaší osobní hygieně nemám nejmenší pochybnosti.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Světlushka » sob led 30, 2010 9:37 pm

Tony: Ne, nejsem nervózní, spíš... *přemýšlí, jak formulovat, že některé části své mysli občas zapomíná kontrolavat; už ale větu nedokončí - když jí Tony podává nazpátek přeměněnou sklenici, na chvilku zadrží dech a přetrhne si "nit". Jak odchází pro pití, zaraženě se za ním dívá; prázdnou sklenici (ach, můj bohatý slovník ;)) nacpe náhodnému číšníkovi, který jde zrovna kolem* Díky *veme si od Tonyho pití; nestačí žasnout, když pro ni vykouzlí růži a vetkne ji jí do vlasů* To... hm... Děkuju, je krásná *kouká na něj a úplně neví co říct*
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Příspěvekod Jean-Claude » sob led 30, 2010 9:38 pm

Asher: to je k vzteku, co...*ho jako polituje..heh..možná proto by zaplakal, kdyby se kouknul:)* přesně tak..proč si nevychutnat každý okamžik, že?...*pousměje se*

(lááách..hm..betlém hadra...a Asher jako jezule dole....akorát nevím, kdo by dělal toho osla s volem, kdo by na něj měli dýchat)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Castiel » sob led 30, 2010 9:38 pm

(to víte že jo, křidélek se vám zachtělo, tůůůůdle! oba)

*zasměje se* No, vzhledem k ostatním andělům *vzpomene si na Uriela* Tak to určitě... *vezme si chlebíček*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 9:40 pm

Remus Lupin píše: *nakloní se k ní* trochu jsem potrénoval..*přizná tiše* abych ti neudělal ostudu...*chytne si ji pevněji a provede s ní hezkou otočku* a asi jsem udělal dobře..*jak kouká po parketu, jak to jde ostatním* no, nezvykej si...baví mě tě překvapovat...to by pak byla nuda..*usměje se*

Jenom trochu? Připadá mi to, žes musel nedávno projít nějakým tanečním kurzem na výbornou +při otočce se ho pevně chytne, aby neslítla, Remus je pěkný dravec+ Ale jo, mám ráda překvapení, jen to nemohu vydržet, jsem strašně moc zvědavá +zasměje se+ Ale to abych já pro tebe taky nějaké to překvapení připravila +přemýšlí, co si na něj vymyslí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob led 30, 2010 9:41 pm

přemístí se na Orlík, vpluje do sálu a očima hledá Styx, že ji pozdraví. když ji spatří, cílevědomě se vlní k ní. ne, že by byla tak strašně vyzývavá, ale má tu sukni fakt strašně úzkou ;)
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Manori » sob led 30, 2010 9:41 pm

*málem se utopí ve sklence...Uriel..lááách* a já nesnáším, když prší..*nakrčí nos* tedy pořád...pořádná bouřka mi nevadí..to ne..*zasvítí jí očka* ale to hnusné mokro..*ušklíbne se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Večírky