I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Sigismunda » sob led 30, 2010 9:53 pm

fata: jasně. taky to mám dobrý - hedvábí je sice lekké, ale jinak si připadám, že stěhuju kolotoč. jestli budu tancovat a chytnu akceleraci... podepře ji a velmi opatrě, ale půvabně směřují k baru, doufají, že tam hostitelku dřív nebo později potkají.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob led 30, 2010 9:53 pm

+napije se+ Tu budem potřebovat oba. +povzbudivě se na ni usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Phillip » sob led 30, 2010 9:54 pm

Meg: jak vymýšlet...jsem profík..a to něco stojej..*zatváří se protřele* no...beru i naturálie...*uculí se* ale ústřice ne!*oklepne se*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 9:55 pm

No to by možná vážně zaplakal:))

J-C: k vzteku, přesně. Okamžiky...ty jsou nejlepší. Nenahraditelné a neopakovatelné. Mnohoznačně se usmívá a oči se mu třpytí jak ledové krystaly.

Nef: Dobrý večer, madam. Usměje se na ni a koukne na Jean-Clauda stylem: "Vidíš, ani lovit nemusím":)) Líbí se mi tu moc, lidé tu jsou moc milý a příjemní a vůbec žasnu, jak je to tu příjemné. A co vy? Bavíte se?
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Castiel » sob led 30, 2010 9:55 pm

Neboj, tebe ochráním *pohladí ju po ruce* Smím prosit? *nabídne jí rámě* Nebude to sice takový vichr, jako tam ten pán, ale taky jsem se něco přiučil... *usměje se*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob led 30, 2010 9:56 pm

Měla bych jít domů, sbalit si věci a vyrazit zase na cesty a místo toho tady tancuji a je mi zase chvíli fajn +pohlédne na něj+ Děkuji ti, Viktore
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 9:58 pm

Asher: +všimne si změny barvy jeho očí+ Copak.. nějaké špatné vzpomínky? Že byste byl ve středověku pronásledován? +napadne ji, jestli k těm jizvám nepřišel právě v tu dobu+ Omlouvám se, pokud jsem rozjitřila nějaké vaše staré rány

Et: Severus že by nechtěl mluvit? Zajímavé... Mám s ním opačné zkušenosti +uculí se+ A ani jsi se s ním setkat na žádné velké akci nemohla, protože pokud mě paměť neklame, tak naposled byl na mém seznamovacím večírku před rokem. Že ano, Severusi? +otočí se k němu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob led 30, 2010 9:58 pm

*trochu ho bací do ruky* Takže to ani jako tvoje...ehm...*zauvažuje jak se nazvat* kamarádka....milenka... *zkusí* nemám privilegia? *přimhouří oči* Dostaneš pytel brambor... *rozhodně*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 9:59 pm

Tirage:+Pobaveně ji sleduje, kterak do sebe láme sojovou omáčku.+ Ne, tohle není to pití, co bych ti chtěla nabídnout. Na vylepšení nálady je lepší tohle!+ Přistrčí ji pod nos pořádnýho panáka ginu. Z toho si nic nedělej. Vždyť přece chlapy znáš. Jeden jak druhej a ten, o něm mluvíme asi nejvíc. A Sama bych si možná k tanci vypůjčila. Můj doprovod tady někde laškuje.

Styx: Můj problém tkví nejspíš v tom, že než se rozhoupu (teda uspím děti), tak je potenciální objekt již zalasován! +Usměje se a kývne hlavou k Tonymu a Světlushce, kteří se opravdu dobře baví.+ Asi zůstanu u sklenky, cigaret a barové konverzace.

Eternity: Musím se připojit k tvému údivu, že profesor Snape je dnes opravdu chic a jeho slovní projev obsahuje více než tři slova vcelku!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » sob led 30, 2010 10:00 pm

Wenai Lafayette píše:Morfeus: Děkuji vám. +usměje se+ Na to že ste antropomorfní perzonifikace taky netančíte špatně. +nemůže si pomoct, ale srašně se jí to slovní spojení líbí :D+

( ;) ach ano, můj velký guru Pratchett.)

no jo, já mám totiž tu výhodu, že to jak mě lidi vidí, hodně záleží na nich samotných - nebo nevýhodu, jak se to vezme. ale tanec mě docela baví. a taky jsem si tak říkal, že se antropomorfní prezonifikace mezi mentálními konstrukty snadno ztratí, tak nějak zapadne. pokrčí rameny. promiňte, já poslední dobou nějak moc čtu. ale vy, jako vysokoškolačka, snad budete mít pochopení.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky