I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Fabien » sob led 30, 2010 11:19 pm

(Někde se zasnil na křesle se Světlushkou.)

Pověste mi, Světlushko, vy se zabýváte tancem profesionálně nebo to to máte v genech?

Tony: Dejmež si ještě jednoho panáka, Tony, abychom zapili tu mrzutou konverzaci o ženách. Ale vážně ta vaše Styx stojí za trochu námahy. Ve společnosti je jako ryba ve vodě. V takovým množství lidí bych se já za chvíli utopil. Tak to se budu radši topit ve skotský. A ty teď nějakou místní krásku obšťastňuješ?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Sigismunda » sob led 30, 2010 11:23 pm

Styx: (asi jo, na Mýtince, ale já už mám ze všechtěch lidí otřes mozku - a ještě když mi to občas vlítne do soukromého pokoje, kde někteří zachraňují čest země hříchů :) - tak už nevím, kdo a čí jsem)

no - já už asni sama nevím, ale každopádně jsem ráda, že jsem tady usměje se stěhování usedlosti mi dalo trochu zabrat a pořád to není ideální... taky bychom měli pak uspořádat nějakou společenskou akci. napije se porta a něco tam ozobává. a přinese i něco k jídlu Et, když vidí její skleněné oči.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 11:23 pm

Nef: ne, špatné ani ne, ale je pravda, že ne vždy jsou tyhle plesy tak vydařené jako je tenhle. Pokrčí rameny. Vlastně většinou je to příšerná nuda. Usměje se.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 11:27 pm

(tak než já se dočtu až k sedmému dílu....:))
Asher: Aubrey je moc zajímavý muž +řekne uznale+ Rozumíte si spolu dobře? Slyšela jsem, že je trochu... problémový. Což vy zajisté nejste, nevypadáte tak + usměje se+

golux: Ty a unaveně? Vypadáš nádherně a moc ti to sluší

Lucius: Dobře, tak mi klidně aristokraticky vykej, když chceš +uculí se+ Já ti budu ale tykat, mně to přijde trochu divné. Teda jestli ti to nevadí +přiťukne si s ním+ Tak povídej, co je nového, co jsme se neviděli... jak ti jde poradna? Pořád hodně klientů?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob led 30, 2010 11:28 pm

zaujme pozici nastojato u baru a cucá martini s olivou. a rozhlíží se po sále, skoro jakoby někoho hledala nebo čekala.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Asher » sob led 30, 2010 11:32 pm

Styx: Myslím, že je trochu psychicky labilní, ale kdo není, že? A nenechte se mýlit, drahá Styx. Kdyby jste pátrala po tom, co se o mě říká, budete možná velmi překvapená. A ne zrovna příjemně. Temně se mu zablýskne v očích, ale rychle je to zase pryč.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Storm » sob led 30, 2010 11:32 pm

=vejde dovnitř a bedlivě se rozhlédne po všech přítomných, zkušeným okem zhodnotí situaci a pak vyhledá Styx a přijde k ní= Dobrý večer =podá jí ruku a usměje se= Ráda bych se vám představila. Jsem Storm. Skvělý večírek =pochválí jí organizaci=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » sob led 30, 2010 11:33 pm

Asher: Tohle je první ples, na kterým jsem v tomhle světě, takže můžu porovnávat pouze s našimi. Možná, že kdybych zažila i jiné místní, mohla bych mít jiný názor. +pousměje se a od číšníka si vezme skleničku červeného+ Ale večírky už mám vyzkoušené a ty opravdu nemají chybu. +usměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tirage » sob led 30, 2010 11:35 pm

Molly: a fakt slibuješ? tu polstrovanou komůrku jestli jo, tak ti Sama k tanci ráda půjčuju.
a jde si sednout mezi Et a Fatu nakonec vždycky zůstanu s váma. ale asi je to dobře. tolik lidí a já nakonec stejně zůstanu sedět s váma... postí se do plata chlebíčků.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 11:42 pm

(a jé... Věštec se stahuje na Orlík:))

Selena: Dobrý večer +přemýšlí, kde to jméno slyšela a když si najednou vzpomene kde, trochu se zamračí, ale usměje se a nedá na sobě nic znát+ Nemáte zač, bavte se dobře

Storm: +když slyší to obávané jméno, chvíli váhá, jestli jí má podat ruku anebo ji vyhodit, je to ale dáma (Styx) a umí se chovat ve společnosti ke svým hostům, tak přijme nataženou ruku+ Dobrý večer, madam. Kde jste nechala křídla? Jste docela odvážná přijít sem
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky