I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Isamun » sob led 30, 2010 11:43 pm

Molly: ano, tak trochu se známe roztáhne úsměv od ucha k uchu, když mu dojde, o koho jde. já myslím, že pod vlivem prostředí a když vás povedu, budete tančit krásně. tak bradu vzhůru, dívejte se mi do očí, poslouchejte hudbu - jde přeci hlavně o ten prožitek -raz, dva, tři, raz, dva, tři... a otáčí s ní v rytmu valčíku
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 11:43 pm

Tirage: Slibuju, Tir. Komůrka je decentně vymalovaná pastelovými barvami, postel je na dálkové ovládání, můžeš si ji podle libosti polohovat a v případě dlouhodobé hospitalizace ti můžu nabídnout i antidekubitní podložku, aby sis neproležela prdelku....A pro prominentní pacienty necháváme dovážet jídlo z vybraných podniků - každé ráno ještě teplé pečivo. A taky si budeš moct vybrat ošetřovatelku...nebo snad pečovatele?
A díky za půjčku...vrátím v neporušeném stavu!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob led 30, 2010 11:53 pm

Styx: Díky za optání, poradna funguje. Zaplať Merlin mám i dost zájemců na konzultace. Takže si nestěžuji... napije se a kouká na pánské osazenstvo, spoustu jich ještě nezná
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 11:54 pm

Isamun: +Nechá se vést v rytmu valčíku a opravdu si to užívá.+ Vedete skvěle, Isamune. Díky. Pověste, co Tirage tak naštvalo? Mrzí mě vidět ji takhle roztrpčenou....Vy jste bratr Eternity? Omlouvám se, že se tak vyptávám, ale mám ve zdejších vztazích pořád zmatek a nerada bych šlápla vedle....Tedy společensky i pokud jde o vaše boty.+Omluvně se usměje pro případ, že by ho pošlapala a dál se soustředí na rytmus raz, dva, tři...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod golux » sob led 30, 2010 11:54 pm

taky kouká na pánské osazenstvo a popíjí červené víno
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned led 31, 2010 12:12 am

Molly: já jsem tady nový zase se směje klidně se ptejte. jak jinak by se člověk dozvěděl, co druzí chtějí, aby o nich bylo známo? tak asi trochu sebekriticky musím uznat, ře Tir lezu na nervy já - což si skoro nedovedu vysvětlit vtipkije. ne, vážně. mylím, že je nějak rozrušená z toho, že jí ten pán, co jsme se s ním spolu s vámi potkali v cukrárně, nezobe z ruky tak, jak čekala. mluvil jsem s ním jen chvíli a to mi připadal docela zábavný, ale musím uznat, že jako dívka, která s ním má nějaké ty citové úmysly, bych měl taky chuť trhnout ho mezi dveřma. ( ;) raz, dva, tři, raz, dva, tři) ale zřejmě je to tu velký zvíře. no a tak naše Tir ztrácí smysl pro humor i co se mé osoby týče. a taky měla teď nějaký dost náročný výcvik. asi je toho na ni moc.
a ano - já jsem mladší bratr Eternity. pokud vím, tak má ještě jednoho staršího, ale ten do tohoto a jiných světů nechodí a nepatří. já zase nepatřím do jejího reálného světa. nebo ne tak docela.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » ned led 31, 2010 12:14 am

Wenai asi už někde ztratil cestou, tak míří k baru a všimne si golux. mrkne na ni a usměje se ale dobrý večer! my jsem se už někde viděli, ne? máte takový zamyšlený pohled - že vy na někoho čekáte? nejsem to snad já?
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » ned led 31, 2010 12:17 am

Fabien píše: Dejmež si ještě jednoho panáka, Tony, abychom zapili tu mrzutou konverzaci o ženách. Ale vážně ta vaše Styx stojí za trochu námahy. Ve společnosti je jako ryba ve vodě. V takovým množství lidí bych se já za chvíli utopil. Tak to se budu radši topit ve skotský. A ty teď nějakou místní krásku obšťastňuješ?

Tak panáka whisky nikdy neodmítnu °nalije si další a vychutnává labužnicky v ústech° Styx stojí nejenom za trochu námahy. Ta se neztratí. Je to divoška a to se mi líbí. Mám rád vášnivé a ohnivé ženy, rád je krotím. I když ji se mi nepovedlo zkrotit ani po šesti letech vztahu. O to víc je to ale vzrušující (zamilovaný chlap je horší, než zamilovaná ženská:)) Ty se ptáš, kterou krásku obšťastňuji? O kom to tady celou dobu asi povídam? °uchechtne se a přejde zrakem po místnosti, aby svoji madonu našel a když vidí, že ji tam jakýsi muž hladí nohy, narovná se jako pravítko, celým tělem mu projde vlna zlosti a mezi obočím se mu utvoří hluboká vráska°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » ned led 31, 2010 12:18 am

Světlushka: °dívá se na ni přes hranu sklenice a usmívá se° Moc toho nenamluvíte. Řeknete mi něco o sobě? Docela by mě to zajímalo, rád poznávám lidi, obzvlášť krásné ženy

fata: +zahlédne známou tvář postávat u baru, zvedne se a přijde k ní+ Dobrý večer, slečno +usměje se na ni+ Mohu si k vám přisednout?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » ned led 31, 2010 12:27 am

Asher: Raději pátrat nebudu, ve vlastním zájmu +uculí se+ Nechci si o vás zkazit dobré mínění, tak to necháme tak, jak to je +usměje se+ Jste moc sympatický a možná bych ani nevěřila, co se o vás povídá

Lucius: Myslím, že lidi budou mít problémy věčně, tak budou chtít radit pořád. Je to dobrý job, co? Doufám, že i výnosný
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky