I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Tony Dolohov » ned led 31, 2010 2:47 am

°zatlouká° Bavím se výtečně °a zní to i docela přesvědčivě, když vidí, jak po sobě fata a Nef koukají jako dvě saně, sice nechápe, proč, ale představí je° Nef, tohle je slečna fata °ukáže na sebevědomou dámu na barové židli° fato, tohle je moje moc dobrá přítelkyně Nef
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Storm » ned led 31, 2010 10:19 am

Styx: =počítala tak nějak s tím, že asi tady nebude příliš vítána, ale to ji v žádném případě nemůže rozhodit= Děkuji. Odvážná? =usměje se= Ráda riskuji. Ale předpokládám, že zde žijí jenom kulturní lidé, žádní barbaři, tak proč bych se měla bát? A tento velkolepý ples jsem si nemohla nechat ujít a konečně se taky trochu pobavit. Nevěřila byste, jak je namáhavé slídit po příbytcích a hledat nějaké senzace. Přišla jsem se sem odreagovat a děkuji, že jste mě odtud rovnou nevyhodila =věnuje jí milý úsměv=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Fernando Sucre » ned led 31, 2010 10:54 am

Neferet a Tony: Trošku byl mimo a když se vzpamatoval, zjistil, že stojí stranou a Nef se už baví s nějakým mužem. Dojde k nim a s úsměvem pozdraví Dobrý večer, doufám, že neruším, ale rád bych pozval slečnu k tanci.
Naposledy upravil Fernando Sucre dne ned led 31, 2010 12:23 pm, celkově upraveno 1
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Severus Snape » ned led 31, 2010 11:39 am

Styx píše:Severus: A ty se neopíjíš a nešoustáš? +překvapeně+

Jen když nemám nic lepšího na práci. *pokrčí rameny*

Eternity píše:Severus: podívá se na něj přiopilýma očima chudáčci... to je svět, hroznej!

*sjede jí podmračeným pohledem, jestli si z něj náhodou nedělá legraci*

golux píše:taky kouká na pánské osazenstvo a popíjí červené víno

Nepřipojíš se? *zvedne jeden koutek úst v náznaku jednoho ze svých vzácných skoro úsměvů* Lucius tě už zase zanedbává, že, tsss, tsss. *zavrtí hlavou*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » ned led 31, 2010 12:18 pm

Severus: No hlavně jestli tě ta práce taky dostatečně naplňuje, když jí dáváš přednost před sexem. I takový ledový krápník jako ty to snad někdy potřebuje +cuknou jí koutky+ A jak sis vůbec užil padesátiny, povídej?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned led 31, 2010 12:52 pm

Fernando: Ty nerušíš nikdy. +usměje se na něj+ Fernando tohle je Antonín Dolohov, můj velice dobrý přítel. +představí je navzájem+ Už jsem si začínala myslet, že se tomu vyhnu. +zasměje se+ Ale nemůžu se dočkat. +řekne, aby jí slyšel jenom on+

Tony: +trochu podezřívavě se na něj podívá a moc se jí tomu nechce věřit+ Když to říkáš. +řekne podezřívavě+ Tony, Fernando Sucre, můj přítel. +mrkne směrem k Fernandovi jestli to nepřehnala s tím přítelem+

Fata: +mile se usměje a podá jí ruku+ Těší mě. +tak trochu zalže+ Můžu se zeptat odkud se vy dva znáte? +zeptá se jakoby mimochodem+
Naposledy upravil Neferet dne ned led 31, 2010 1:26 pm, celkově upraveno 1
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » ned led 31, 2010 1:02 pm

Styx píše:Severus: No hlavně jestli tě ta práce taky dostatečně naplňuje, když jí dáváš přednost před sexem. I takový ledový krápník jako ty to snad někdy potřebuje +cuknou jí koutky+ A jak sis vůbec užil padesátiny, povídej?

*při zmínce o svých padesátinách se zatváří jako by ho bolely zuby*
Fajn, děkuji za optání *řekne přehnaně zdvořile*

Podle mě je sex přeceňovaný. Osobně nemám potřebu ty směšné pohyby dělat tak často jako někteří *sjede pohledem k Luciusovi*. A když na to přijde, vystačím si docela sám. Nicméně jsem ochoten připustit, že to občas může být příjemné rozptýlení.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Fernando Sucre » ned led 31, 2010 1:04 pm

Neferet: Usměje se a jednou rukou ji obejme. První tanec přeci musí být můj dá ji pusu na tvář

Tony: Podá mu ruku Rád vás poznávám.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Neferet » ned led 31, 2010 1:08 pm

Fernando: +trochu se k němu přitiskne+ Taky si ho pro tebe schovávám. +usměje se na něj+ Tak pojďme, necháme Tonyho ať se v klidu může bavit se slečnou Fatou. +řekne a hodí po Tonym pohled jako "my si ještě promluvíme" a na Fatu se sladce usměje, tu ženskou opravdu nemá moc ráda+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » ned led 31, 2010 1:09 pm

Neferet: Odvede ji na parket, ruku ji položí na kříž a začne s ní tančit
Fernando Sucre
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky