I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Asher » pon úno 01, 2010 2:54 pm

To je různé, nemůžu mluvit za všechny, ale já sám miluju nade vše vzrušení z lovu, když cítím strach své oběti a její horkou, sladkou krev. Jeho hlas hladí jako samet, v rozporu s tím co říká. No a pak samozřejmě mám rád krásné ženy a i muže. Usměje se vilně.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 01, 2010 3:00 pm

fata: Vždycky rád pomůžu krásné ženě z problémů +sjede nenápadně pohledem na její nohy+ Tak ten rozparek vám rozhodně sluší víc °pousměje se° Smím prosit, když se teď už můžete dokonce i pohybovat? °nabídne jí ruku, aby se jí něco nestalo při slézání z vysoké židle°

Fabien: °vezme si od něj dalšího panáka a pohlédne směrem k Tir, na kterou ukazuje Fabien° Je to ještě dítě... ale pěkná °odfrkne si° A co ti brání ji zbalit, když se ti tak líbí? °nabádá ho° Ty bys mi do postele hodil mou dobrou přítelkyni? °zasměje se pobaveně° Je krásná... °prohlíží si Nef uznale° ale není pro mne. Nespím se svými nejlepšími přáteli

Nef: Jak se bavíš? °přitáhne si ji blíž° Věnuješ mi dnes jeden tanec? (až dotančí s fatou)
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Fabien » pon úno 01, 2010 3:10 pm

+Prohlíží si Tirage se zjevným zalíbením.+ Děťátko, ale rozkošné. Myslím, že to na ní vyzkouším. Obzvlášť se mi líbí, jak je nasupená. To vypadá na nějakou zhrzenou lásku nebo nepřijatelné rodinné poměry.....A ta druhá...to je vážně tvá dobrá přítelkyně? Když na ní tak koukám, tak mám pocit, že po tobě občas vrhne dost sexy pohled. A jak jistě víš, kamarád, taky rád.....No, ale když nechceš, co třeba tamta upírka? +Ukazuje na Rebeccu.+ Ta taky nevypadá špatně, nemyslíš?....Jsi tu doma, chlape, bav se!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 3:28 pm

(láách, já už tu sice nejsem, ale klidně zas dojdu, pokud by byl o mou maličkost zájem:P:))
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » pon úno 01, 2010 3:46 pm

Styx píše:Myslím, že o mužské anatomii něco málo vím, ale o anatomii hipogryfů - přiznávám - nevím nic. Možná proto jsem neodhadla délku Filchova penisu. Měl bys mi to ukázat názorně +požádá ho+ A že to v klidu bývá menší? Opravdu? +překvapeně+ Tak to jsem ještě neviděla +kroutí hlavou+ Néé, s ničím ses mi nevěřil, samozřejmě +přikyvuje horlivě+ Už jsem úplně zapomněla, co všechno jsi mi před chvílí řekl +potáhne si trochu dehtu+ A neděláš? +pozvedne obočí+

Myslím, že moje soukromé věci necháme stranou *zavrčí a je docela rád, že jde tancovat s tím upířím individuem*

golux píše:Severus: A co tebe přivedlo sem, takového celkem nespolečenského tvora? usměje se Není dobré být pořád zavřený v Tkalcovské a vařit lektvary. Mohla by se ti z nich zamotat hlava...

Po pravdě ani nevím. Zřejmě i já potřebuji občas společnost *říká to, jako by to byla vada charakteru, nebo smrtelná choroba* Něčím se musím živit, nemám to štěstí, aby mě živil nejbohatší kouzelník v Anglii *odfrkne si* A pak jediný, z koho se mi může zamotat hlava jsi tak možná ty *prohodí jako by mimochodem*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » pon úno 01, 2010 4:06 pm

Díky...+poděkuje Johnovi, že ju svlíkl a společensky korektně se ho chytne a rozhlíží se kolem - dárky dali někam na stůl+
Styx! Ahoj! +přivítá se s ní+ To je John, em...+přemýšlí jak to jen klasifikovat, tak jednoduše řekne celý méno+ John Abruzzi, určitě jsi o něm už slyšela...+pousměje se+ Jo, trošku sme se zdrželi...ty závěje sněhu a tak..+ošije se+
Já bych si dala něco hodně sladkýho, ale efektivního! +uculí se a žene se k báru posloužit si+ Co si dáš ty? +koukne na johna+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pon úno 01, 2010 4:11 pm

Styx: těší mě +bea ho už představila, tak se usměje a galantně políbí styx ručku+ Máte to tu... velkolepé +usměje se se na ni+

Bea: sladkýho a efektivního? to je.. zajímavá kombinace +směje se a Bea se nežene, páč si ju John drží u sebe, takže k baru pomalu dojdou+ já si dám... whisky +nechá si nalít a bei podá skleničku šampáňa+ tohle je to tvoje sladký a efektivní +usměje se+ tak na zdraví - ať ti nerozdupu nohy +zazubí se+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Adelstein » pon úno 01, 2010 4:18 pm

+Zaparkuje před hradem humvee a ve vojenským si to rázuje dovnitř, u dveří ukáže průkazku a de rovnou k bei a chvilku si něco šeptají, Bea se přitom tváří dost zamračeně a nenadšeně, pak mu přikývne a kývne ať tam zůstane někde bokem, že to snad vadit nebude. Adelstein přikývne a stoupne si za kvítko, že skoro není ani vidět, pak ale uvidí yohannku, chvílu zaváhá, ale pak de rovnou k ní a vyrve ju z náručí tanečníka.+ Dovolíte? +podívá se na něho stylem, že by mu nikdo neřekl ne.+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Beatrix » pon úno 01, 2010 4:43 pm

Azzi: jenom? +že dostala jen šampáňo+ no...+ucucne si a usměje se+ moc dobrý! nohy? +koukne se dolů+ přes ty šaty se k nim ani nedostaneš. +ušklíbne se a pohladí ho po zádech+

Styx: Doufám, že to nevadí +kývne k Adelsteinovi+ máme nějaký problémy, takže by bylo lepší, kdyby tady zůstal...jenom dokud tu budem my, samozřejmě!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon úno 01, 2010 5:04 pm

+Uvídí Beatrix s doprovodem, jak se šunou k baru a zahuláká.+ Zdravíčko, Beatrix. Nějak pozdě ne? Moc jste nám tu chyběla. Co vás tak zdrželo? +Pak, aby se neřeklo se otočí na Johna.+

John: Vy budete asi partner tady slečny, ne? Já jsem Fabien.+ Pokývne hlavou apozvedne svou whisku na znamení přípitku.+

Rebecca:+O hezkou, veselou holku rozhodně stojíme! Vrať se, prosím!!!+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky