I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 5:07 pm

(táák, dejme tomu, že jsem ještě neodešla:P)

Stojí u baru, popíjí a pozoruje to hemžení kolem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon úno 01, 2010 5:33 pm

Rebecca: +Připlachtí k ní a nabídne, zda by se nepřidala k němu a Tonymu.+ Nedáte si s námi skleničku, slečno? Vypadáte nějak zadýchaně!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 5:40 pm

Fabien: Zvědavě pozvedne obočí. Já? Zadýchaně? Uculí se. No nevím, ale když myslíte. Dám si ráda, s panem Dolohovem jsem ještě neměla tu čest. Usměje se a odlepí se od baru.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon úno 01, 2010 5:45 pm

Fata: Ano, to nejspíš budu já. +společensky se na ni usmívá a snaží se být milá+ Tak důvěrný rozhovor. +řekne, trochu zvedne obočí a podívá se na Tonyho+ Tak to nepochybuji, že jste si ho oba pořádně užili. +řekne poměrně klidně s úsměvem, i když začíná být podrážděná+ Myslíte tu Detektivní kancelář na Příčné?

Tony: +byla zaměstnána myšlenkami, proto není div, že se lekne, když si jí přitáhne+ Co? Hmn, jo bavím se dobře. +odpoví, když se vzpamatuje a usměje se+ Jo proč ne, pokud to nebude vadit Fernandovi. +uculí se na něj+ A co ty jak se bavíš? Pořád trváš na to, že dobře?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon úno 01, 2010 6:08 pm

Adelstein: mf! +docela se lekne a tanečník se na něho hodně nepěkně podívá, ale pak mu řekne, že mu yohannka stejně šlapala na nohy, tak ať si to užije... a jde k baru+
tohle se.. nedělá! +na ádu+ ale... já mu na nohy nešlapala to on! +přikyvuje rychle+ já umím tančit... trochu.. asi... a.... co tu vůbec děláš?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pon úno 01, 2010 6:13 pm

Fabien: né asi, ale určitě... John Abruzzi +představí se, docela chladně si ho prohlídne, ale taky mu připije a kopne panáčka do sebe+

Bea: né? já se dostanu všude +šeptne jí do ouška a dá jí na něho pusinku+ víš, že ti to moc sluší? +pořád si ji tak nějak s úsměvem prohlíží+ žádná tu nevypadá tak skvěle jako ty +jak ji rukou objímá, tak trošku sjede pacenou na zadeček+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Tirage » pon úno 01, 2010 6:27 pm

TAK JO, POZDĚ, ALE PŘECE. A VĚŘILI BYSTE, ŽE SI CELEJ KANCL MUSEL SEPSAT ITINERÁŘ NA ODPOVĚDI? SNAD NIKOHO NEZASKLÍME :).

Fabien píše:Tirage: +Dlouho ji sleduje, jak nasupeně brousí sálem a nemůže z ní spustit oči. Dokouří cigárku a tanečním krokem k ní dopluje.+ Smím prosit slečno? +Zavrní jí do ucha.+

zběžně koukne, kdo na ni mluví ale jo, klidně proste, mně to nevadí hodí přes rameno roztržitě. teprve pak si ho prohlídne aha, vy myslíte jít tančit? tak jo. a když udělají pár tanečních kroků a jde jim to, usměje se na něj hezky a zeptá se že vy jste ten indián z cukrárny? konečně jí došlo, kde ho viděla.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon úno 01, 2010 6:32 pm

John:+Vesele se na něj zazubí, aby si nemyslel, že někomu nahání strach.+

Rebecca:+Nakloní se k ní a zašeptá+:Divnej paprika, nemyslíte?+ A kývne k Johnovi.+ Jak se vlastně jmenujete?

Tirage: No jasně, to jsem já. A sluší vám to, když se smějete. +Ladně s ní krouží sálem.+ Je dobře, jste se v cukrárně neutopila ve zmrzlině a přišla sem. Přece jenom v tom sladkém podniku bylo poněkud těsno, nemyslíte? +Opatrně se jí dotýká (v rámci tance, pochopitelně).+ Nejste vy náhodou víla?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 01, 2010 6:38 pm

Krátce mrkne směrem k Johnovi. Těžko říct, neznám ho, tudíž mi nepřísluší ho soudit. Diplomacie sama. Ach promiňte, zapoměla jsem se představit. Rebecca Altamirano. Těší mě. Ale Rebecca stačí. Usměje se. A vy jste?

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 01, 2010 6:50 pm

mollyz píše:Isamun: +(Doufám, že ještě tančíme...raz, dva, tři)+ Cestování vám upřímně závidím, Isamune. Provětráte si hlavu, kdykoliv je třeba. Jsem povoláním vázána na jedno místo a věřte, že občas ráda ten stereotyp poruším.
Tirage je opravdu tak zblázněná do Amona? Vlastně to chápu, dokáže poplést hlavu i mnohem odolnějším povahám. A vy jste laskavý, že ji doprovázíte...působí tak křehce i když se rozčiluje.
Jakým způsobem cestujete? Přemísťujete se?

(jasně, že tančíme, nejsme žádný béčka, vydržíme hodiny a hodiny :lol: )
molly: (raz, dva, tři) v tanci jí neočekávané zakloní a udělá otočku nějakou, ale pořád ji pevně drží a pak pokračuje dál v tanci, (raz, dva, tři) jen tak trochu machruje a snaží se jí oblbnout
ach ano, má laskavost se stala až příslovečnou ironicky my to máme v rodině - tu příslovečnost.
no, Tiráge zblázněná je, o tom netřeba pochybovat. je to jeden z jejích základních povahových rysů. ale my ji máme i tak rádi. nijak to nevybočuje z řad dámského osazenstva kanclu - abych tak řekl, tam jsou lehce praštěné všechny hodí cukrblik mile. a jak moc v tom má prsty pan "velké zvíře"? asi jí vážně tak sebrala společná vášeň pro řízky.

jo, cestování... někdy je to zábava, jindy prostě jenom práce. přemísťování je jen jeden ze způsobů cestování. tady funguje, jinde ne. my cestujeme mezi světy. když se to naučíte, není to v praxi tak složité. teorie ovšem složitá je. ani bych nevěděl, jak vám to popsat. zjednodušeně je to asi tak, že si buď najdete přirozenou bránu, nebo si jí vytvoříte.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky