I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 6:50 pm

Asher píše:To je různé, nemůžu mluvit za všechny, ale já sám miluju nade vše vzrušení z lovu, když cítím strach své oběti a její horkou, sladkou krev. Jeho hlas hladí jako samet, v rozporu s tím co říká. No a pak samozřejmě mám rád krásné ženy a i muže. Usměje se vilně.

+jeho sametový hlas jí rezonuje v ušních bubíncích, ale slova na ni neudělala očekávaný dojem+ To jsou velice zajímavé hry. Skoro jako ty smrtijedské +uculí se+ Och, promiňte, v jakém smyslu máte rád muže? Jako potravu, nebo... +vteřinu zaváhá+ jako sexuální objekty?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon úno 01, 2010 6:53 pm

Fabien: (těsno v cukrárně) spíš dusno. nakrčí nos. víla? prohlídne si ho podezřívavě. zamyslí se a upřímně odpoví jenom když musím. a co vy - lítáte rád?
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Asher » pon úno 01, 2010 6:55 pm

Ďábelsky se uculí. Jako oboje. Jsem totiž bisexuál.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Morfeus » pon úno 01, 2010 7:00 pm

golux píše:Morfeus: Kdo ví, třeba čekám zrovna na vás... tajemně se usměje na Morfea i na Severuse Dáte si se mnou víno, pánové? podá každému sklenku a významně se podívá na Morfea Po vínu jsou prý příjemné sny...

golux: pokud vám to nevadí, rád bych zůstal u whisky - ale rád si s vámi připiju. a ještě raději zatančím udělá na ni taky magický oči (bez zelený :D )
po víně se dobře spí? to samé se říká i o výprasku mrkne na ni.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 7:06 pm

Bea: Tak závěje sněhu? Chápu +usměje se na ni+ Jo klidně si toho terminátora tady nech, mně nevadí, když to tady bude mít v merku, alespoň budu mít pocit bezpečí +otočí se na něj, jak se rozhlíží a když uvidí ten jeho incident s tanečníky, zašklebí se+ No tak asi ne

Abruzzi: Ráda vás poznávám +nevěřícně kouká, jak je galantní, to jí k němu moc nejde+ Moc jsem už o vás slyšela +usměje se tajemně+ Jsem ráda, že se vám tady líbí. Poslušte si, na co máte chuť +ukáže k baru a ke stolu+ Doufám, že se ještě během večera uvidíme
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 7:12 pm

Asher: Bisexuál? +pozvedne nepatrně obočí, ale nešokuje ji to+ Tak pořád lepší, než homosexuál +pobaveně se usměje+ Tu krev... jak jste říkal... cítíte jenom při poranění, nebo ji vnímáte, jak koluje přímo v žilách?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pon úno 01, 2010 7:18 pm

Severus Snape píše:Proč ne *vezme si sklenku, přiťukne si s golux a podezřívavě si prohlíží to pro něj cizí individum oslovované jako Morfeus*

Severus Snape píše:Mimochodem, Styx, dost mě překvapilo, když jsem se dozvěděl, že máš nějaké pletky s Dolohovem. Vždyť je to zvíře. Čím to, že Smrtijedi fungují na ženské jako afrodiziakum. Můžou to být vrazi, násilníci, psychopati, a ženské se po nich můžou utlouct. *zavrtí hlavou*

dost si užívá, že má před Severusem výhodu - on ví, s kým má tu čest. taky průběžně popíjí a chodí sem kontrolovat Eternity, jak se ráčí vynacházet. a nechá to na ní, jestli je představí. nebo na Styx. ale když slyší, co říká Sev o smrtijedech, koukne na něj a prohodí
podle mých zkušeností úplně stačí, když jsou to násilníci a psychopati, aby po nich ženy jely. k tomu vůbec není třeba být smrtijedem... a pokud se po něm Sev ohlédne, pozvedne Morf sklenku - jako že na zdraví
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Asher » pon úno 01, 2010 7:29 pm

Mrkne na ni. No pro vás je to určitě lepší. Krev cítím i v žilách, pokud se na to soustředím. Což nedělám nijak často, protože to dost podkopává sebeovládání. Usměje se. Většinou to udělám, než se jdu najíst, případně na lovu. Nic se nesleduje tak snadno, jako když se soustředíte na divoké bušení srdce a krev splašeně šumící v žilách.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 01, 2010 7:32 pm

Neferet píše:Fata: Ano, to nejspíš budu já. +společensky se na ni usmívá a snaží se být milá+ Tak důvěrný rozhovor. +řekne, trochu zvedne obočí a podívá se na Tonyho+ Tak to nepochybuji, že jste si ho oba pořádně užili. +řekne poměrně klidně s úsměvem, i když začíná být podrážděná+ Myslíte tu Detektivní kancelář na Příčné?

chová se klidně, protože nemá důvod na nef vidět cokloi jiného, než že je roztomilá. postupně jí ale neunikne chlad v jejím chování. a z pohledů na Tonyho vytuší, od ku asi vítr vane. jestli na ni Nef žárlí, že s Tonym něco měli, tak fata začíná závidět, že Tony Nef považuje za přítelkyni.
o tom nepochybujte řekne svým melodickým hlasem. užili. ano, přesně ta kancelář, jak říkáte. uvědomí si, že i Nef byla nějakou dobu objektem jejich sledování, takříkajíc zakázkou - a začne si dávat dohromady víc a víc věcí.

Antonin Dolohov píše:fata: Vždycky rád pomůžu krásné ženě z problémů +sjede nenápadně pohledem na její nohy+ Tak ten rozparek vám rozhodně sluší víc °pousměje se° Smím prosit, když se teď už můžete dokonce i pohybovat? °nabídne jí ruku, aby se jí něco nestalo při slézání z vysoké židle°

ráda, usmějse se, chytne se jeho ruky a jak sklozene ze židle, trošku se o něj otře, jenom málo, ale tak, any si uvědomil vůni jejího parfému. pohyb je mojí vášní - však víte. obzvláště tanec. zhoupne se povědomě v bocích a zamává řasama. když jí je zrovna vidět do očí, jsou tam veselé dravé jiskřičky.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 01, 2010 7:35 pm

Fabien: °pohlédne směrem k Rebecce° Ta je opravdu pěkná °natočí se na židli tak, aby na ni dobře viděl a pozoruje ji přes hranu sklenice° Cítím až sem tu dravost a oheň, co má v sobě °říká mu potichu°

Rebecca: °když k nim Becca přistoupí, mírně se jí ukloní° Ještě jsem neměl tu čest vás poznat, madam °skloní se a políbí jí ruku° Tony Dolohov. Moc mě těší
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky