I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 01, 2010 8:13 pm

Tony: kteroukoli vášeň chcete, pane udělá na něj oči a nechá se vést. libuje si v divokých otočkách a naprosto neztácí rovnováhu ani rytmus. určitě tam mají něco temperamentnějšího - hudba a tanec - a fata se místy kolem Tonyho vine jako liána a přibližuje se mu a uniká, občas se objeví tam, kde ji nečekal, ale jde jim to spolu výborně a nevypadnou z rytmu ani z figury. oči jí září a dech a tep se zrychlují. úplně propadne hudbě a pohybu.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Asher » pon úno 01, 2010 8:17 pm

Styx píše:Asher: +když slyší, jak snadné je pro něj ucítit krev v žilách, instinktivně se od něj trochu odtáhne, aby necítil na své hrudi její divoce bijící srdce+ A teď jste soustředěný? +zeptá se opatrně, neví, v jakém je zrovna rozpoložení+ Cítíte mou krev? Slyšíte mé srdce?

Na chvilku se jakoby zasní a jeho oči se malinko zastřou. Ano, slyším. Buší rychle, divoce. A také cítím vzrušení a slabý nádech strachu? Znovu se na ni podívá, ale je v klidu, přece jen není žádnej amatér a dokáže se ovládat. Mohla by to být pravda, že ze mě máte strach, drahá? Nakloní tázavě hlavu na stranu a slabě se usmívá.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 01, 2010 8:19 pm

Nef: jistě, bez zvláštního důvodu bych vám nic neřekla. reaguje na její hlasité úvahy věcně, ale ne nepřátelsky. zato i vaše tajemství by u nás tajemstvím zůstalo - profesionalita je pro mě důležitá. a osobní není totéž, co důležité. nechci nechat svou práci ovlivnit soukromím, ani naopak. jinak by ani jedno nestálo za moc. usměje se.
nebezpečné? ano, někdy ano. ale já se o sebe dokážu postarat. život je nebezpečný - zvolíte si práci v klidu u stolu a přejede vás autobus, když jdete nakupovat. pokrčí rameny.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon úno 01, 2010 8:19 pm

*vejde v doprovodu vysokého, tmavovlasého a pohledného muže*
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 8:21 pm

Severus Snape píše:
Styx píše:Severus: +otráveně se podívá po Snapeovi+ S tebou je opravdu zábava, že i to víno z těch tvých řečí zkyslo +vyleje obsah sklenice, sveze se z barové židle a jde se bavit jinam+
*chytí ji za paži a přitáhne jí k sobě* Nemyslím, že bych ti dovolil znovu odejít. *pošeptá jí do ucha*

Tss, není mi známo, že bych tě měla žádat o svolení, když chci odejít +odfrkne si, ale když si ji přitáhne, zůstane, zapálí si, ale jemu už nenabídne+
Měl by ses alespoň snažit být trochu příjemnější +usměje se na něj, aby ukázala, že je lepší, než on+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon úno 01, 2010 8:23 pm

Severus Snape píše:(Eternity právě jsi mě přivedla naďábelskou myšlenku)

D.J. Orlovský píše:*vejde v doprovodu vysokého, tmavovlasého a pohledného muže*

(pf, to se dalo čekat :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: . bacha - všechny baby se ti na něj vrhnou :lol:
a za odměnu mi přiveď Doyla! :lol: )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eternity » pon úno 01, 2010 8:26 pm

Severus Snape píše:Cynismus je cnost *ušklíbne se*

Sev: jak jinak. a taky nezralost mrkne na něj, jak ji táhne Morf pryč.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon úno 01, 2010 8:27 pm

Eternity píše:(pf, to se dalo čekat :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: . bacha - všechny baby se ti na něj vrhnou :lol:
a za odměnu mi přiveď Doyla! :lol: )

(Myslím, že on se o sebe umí postarat sám, ale Doylea si budeš muset sehnat sama.)
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon úno 01, 2010 8:29 pm

Doufám, Styx, že nevadí, že jsme se sem tak trochu vetřeli bez pozvánky. Ale patřičně oblečeni jsme *usměje se*
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Neferet » pon úno 01, 2010 8:31 pm

Fata: A co považujete za zvláštní důvod? +zeptá se+ Jistě, to chápu. +přikývne+ Máte pravdu. To jsou takové ironie osudu. A nic není tak nejisté jako život sám. +řekne klidně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky