I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Bodie » pon úno 01, 2010 8:32 pm

*prozatím se jen rozhlíží a pozoruje tu roztodivnou společnost - obzvláště přítomné dámy*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 8:33 pm

D.J.: +uvidí starého známého a jde k němu+ D.J. tak to bych nikdy nečekala, že se ještě uvidíme +radostí ho obejme+ Vůbec nevadí, že jsi přišel, naopak, mám velkou radost +pohlédne na muže vedle něj a málem oněmí+ Bodie? +zašeptá nevěřícně+ D.J. představíš nás, prosím? +jdou na ni mdloby+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon úno 01, 2010 8:35 pm

Styx píše:D.J.: +uvidí starého známého a jde k němu+ D.J. tak to bych nikdy nečekala, že se ještě uvidíme +radostí ho obejme+ Vůbec nevadí, že jsi přišel, naopak, mám velkou radost +pohlédne na muže vedle něj a málem oněmí+ Bodie? +zašeptá nevěřícně+ D.J. představíš nás, prosím? +jdou na ni mdloby+

Taky tě rád vidím *dá jí pusu na tvář* Ale ty vypadáš, jako že už mého společníka znáš *uculí se*

Bodie, dovol, abych ti představil tuto okouzlující dámu jménem Styx.
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Bodie » pon úno 01, 2010 8:38 pm

Obávám se, že máte přede mnou náskok, slečno Styx *usměje se* Rád poznávám D.J. přátele, obzvláště pokud to jsou takto půvabné dámy. Velice vám to sluší, skutečně.
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 8:40 pm

D.J.: Kdopak by neznal tvého společníka. Přítel? +mrkne na něj lišácky+ Že by náhrada za Severuse? +ušklíbne se, docela to tomu kocourovi (Severusovi) přeje+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » pon úno 01, 2010 8:41 pm

D.J. Orlovský píše:*vejde v doprovodu vysokého, tmavovlasého a pohledného muže*

*zamračí se*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Severus Snape » pon úno 01, 2010 8:43 pm

Styx píše:Tss, není mi známo, že bych tě měla žádat o svolení, když chci odejít +odfrkne si, ale když si ji přitáhne, zůstane, zapálí si, ale jemu už nenabídne+ Měl by ses alespoň snažit být trochu příjemnější +usměje se na něj, aby ukázala, že je lepší, než on+

Proč bych měl? Lidi si buď zvyknou na to, jaký jsem, a nebo mají smůlu.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 8:44 pm

Bodie: +rozplývá se nad jeho dvořením+ Och, vy jste tak neodolatelně galantní, pane Bodie. Nikdy mě ani nenapadlo, že bych vás mohla poznat osobně +prohlíží si ho jako svatý obrázek+ Kde jste se tady s D.J. vůbec seznámili? Taková osobnost...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 01, 2010 8:44 pm

mollyz píše:Isamun: +Nechá se vést a dělat se sebou různé taneční kejkle a ani po hodinách tance jí nohy nebolí (raz, dva, tři ;) )+ No, musím říct, že Pan dokonalý má určitý vliv i na mě, protože mi radí s výběrem domu a radí opravdu dobře. +Uculí se.+ Máte při těch vašich cestách čas poznávat krásy těch světů? Někdy by se mi taky hodilo cestovat. Pracuji na projektech nějakých nových léčebných postupů u sv.Munga a hledám nové byliny do lektvarů a léčebných koupelí. Zdejší flóru už mám dost probranou. Jiné světy by jistě skýtaly nové možnosti.

tak poradce? ten chlap mi začíná lézt na nervy - a to jsem si ho v cukrárně při panáčkování začal docela oblibovat zaxichtí se nové světy, nové obzory - jak kdy, někdy je mise dlouhá, jindy kratší. každý svět má něco do sebe a záleží, co máte zrovna ráda. trochu ožije ráda byste na výlet? proč ne, pokud projdete - tedy máte talent projít - tak bych vám mohl dělat průvaodce, mám v tom jistou praxi. sebevědomý úsměv, vyzývyvé zavlnění obočí (raz, dva, tři - ten valčík trvá do skonání svěa :D ) ale potvrdila se mi teorie, že vše, co je třeba, se nachází praktiicky nadosah - tedy že nejlépe na zdejší nemoci budeou fungovat místní byliny. a taky u některých komodit je přenášení zakázáno a u některých nemožné...
ale určitě bych vám rád ukázal jedno místo - to byste musela vidět ...(následuje nějaké úžasné líčení)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Beatrix » pon úno 01, 2010 8:45 pm

Fabien: +s úsměvem na něho mávne+ tak strašný to nebude, myslím, že materiálu tu máte docela dost. Co mě může zdržet? +uculí se+ Jedině něco velmi-velmi-velmi +špulí pusinku a uculí se na Johna+ neodolatelného a neodkladného.

John: +příjemně jí přejede mráz po zádech, tak se trošku instinktivně nahrbí a pak se zase napřímí a usmívá se jako by si právě šlehla+ Ty umíš ale krásně lhát. +natáhne se a dá mu lehounkou pusinku na rtíky, aby ho moc nezasajrajtovala od rtěnky+

Styx: No...ehm,...+taky si všimla co tam Adelstein předvádí+ Mají hodně divokej...přátelství...s yohannkou. +upřesní a když vidí jak Styx kouká na Johna, tak se k němu ještě víc projistotu přistiskne, aby jí ho náhodou někdo nesebral+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky