Moderátor: Styx
Styx píše:D.J.: +uvidí starého známého a jde k němu+ D.J. tak to bych nikdy nečekala, že se ještě uvidíme +radostí ho obejme+ Vůbec nevadí, že jsi přišel, naopak, mám velkou radost +pohlédne na muže vedle něj a málem oněmí+ Bodie? +zašeptá nevěřícně+ D.J. představíš nás, prosím? +jdou na ni mdloby+
D.J. Orlovský píše:*vejde v doprovodu vysokého, tmavovlasého a pohledného muže*
Styx píše:Tss, není mi známo, že bych tě měla žádat o svolení, když chci odejít +odfrkne si, ale když si ji přitáhne, zůstane, zapálí si, ale jemu už nenabídne+ Měl by ses alespoň snažit být trochu příjemnější +usměje se na něj, aby ukázala, že je lepší, než on+
mollyz píše:Isamun: +Nechá se vést a dělat se sebou různé taneční kejkle a ani po hodinách tance jí nohy nebolí (raz, dva, tři )+ No, musím říct, že Pan dokonalý má určitý vliv i na mě, protože mi radí s výběrem domu a radí opravdu dobře. +Uculí se.+ Máte při těch vašich cestách čas poznávat krásy těch světů? Někdy by se mi taky hodilo cestovat. Pracuji na projektech nějakých nových léčebných postupů u sv.Munga a hledám nové byliny do lektvarů a léčebných koupelí. Zdejší flóru už mám dost probranou. Jiné světy by jistě skýtaly nové možnosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků