I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Bodie » pon úno 01, 2010 8:46 pm

Styx píše:D.J.: Kdopak by neznal tvého společníka.

Hlavně mu nesmíte věřit všechno, co vám o mě navykládal. *uculí se* Mohl bych doufat, že neodmítnete pozvání na skleničku šampaňského? *a aniž by čekal na jjeí odpověď, přinese tři skleničky, jednu podá jí, druhou D.J., a když se ten po ní natáhne, Bodie se skleničkou ucukne a teprve pak mu jí dá*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod D.J. Orlovský » pon úno 01, 2010 8:49 pm

Bodie: Škoda, že tu není Postrach. Chtěl jsem ti ho představit, je to fajn chlap. Rozuměli byste si. *napije se šampaňského, Severuse zcela ignoruje*
Chlap nesmí být blbej ve třech případech: za volantem, u stolu a v posteli. Všude jinde se to snese...
(Jan Werich)
D.J. Orlovský
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pon úno 01, 2010 8:50 pm

D.J. Orlovský píše:(Myslím, že on se o sebe umí postarat sám, ale Doylea si budeš muset sehnat sama.)

(to se na to vykašlu, nevděk vládne světem :roll: )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Adelstein » pon úno 01, 2010 8:51 pm

yohannka píše:Adelstein: mf! +docela se lekne a tanečník se na něho hodně nepěkně podívá, ale pak mu řekne, že mu yohannka stejně šlapala na nohy, tak ať si to užije... a jde k baru+
tohle se.. nedělá! +na ádu+ ale... já mu na nohy nešlapala to on! +přikyvuje rychle+ já umím tančit... trochu.. asi... a.... co tu vůbec děláš?

Jasně...vypadni...+odkývne tanečníka, sjede yohannku pohledem a chvíli ji jen tak sleduje+ Nedělá? Říká kdo? Odkdy vůbec chodíš na tyhle snobárny?
Co bych tu dělal...nemohl jsem si nechat ujít tanec s fialovou vílou...+okomentuje to, ušklíbne se, bez ptaní ju přitáhne k sobě a začne s ní nekompromisně tančit+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 8:54 pm

Beatrix píše: Styx: No...ehm,...+taky si všimla co tam Adelstein předvádí+ Mají hodně divokej...přátelství...s yohannkou. +upřesní a když vidí jak Styx kouká na Johna, tak se k němu ještě víc projistotu přistiskne, aby jí ho náhodou někdo nesebral+

Bea a Azzi: Kdo nemá, že... +uculí se provokativně+ Moc vám to oběma sluší, jste jak dvě hrdličky +ujistí ji, aby Bea věděla, že se jí nemusí jako sokyně obávat, bejváááávalo:), něco jí říká, že by si ho Bea ani sebrat nenechala+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 9:14 pm

Asher píše:Na chvilku se jakoby zasní a jeho oči se malinko zastřou. Ano, slyším. Buší rychle, divoce. A také cítím vzrušení a slabý nádech strachu? Znovu se na ni podívá, ale je v klidu, přece jen není žádnej amatér a dokáže se ovládat. Mohla by to být pravda, že ze mě máte strach, drahá? Nakloní tázavě hlavu na stranu a slabě se usmívá.

+při jeho slovech se jí srdce rozbuší ještě víc a nedokáže jej zpomalit, zvedne oči k němu a hledá v nich odpověď na otázku, zda jí může být nebezpečný+ Jen blázen by se nebál upíra. Ano, uhodl jste... mám z vás trochu strach. Ale taky cítím podivné vzrušení, které nedokážu popsat a které ten strach zcela přehluší +usměje se tajemně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod golux » pon úno 01, 2010 9:19 pm

skoro se začervená po tom Severusově komplimentu, ale pak si všimne, jak drsně flirtuje se Styx a dojde jí, že je to zase starý známý Severus. Pak si všimne D.J. a Bodieho Jejda, kdopak to přišel? Toho fešáka neznám... vypadá jako polda... už jsem ho někde viděla... kouká na Bodieho a točí skleničkou v ruce
Naposledy upravil golux dne pon úno 01, 2010 9:24 pm, celkově upraveno 2
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon úno 01, 2010 9:22 pm

nějak se zapomněl na baru a teď se mírně nejistým krokem připotácí k Severusovi a golux Vy jste mi tady nějak intimní... totiž, jste tu v takové intimní situaci... tedy, jste si tak blízcí... chci říct, stojíte tak blízko u sebe... kouká na ně a nějak nemůže zaostřit
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Manori » pon úno 01, 2010 9:23 pm

(D.J:/Bodie: no to mě podrž, co to vidí oko mé ve vodách LoS:))) )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Bodie » pon úno 01, 2010 9:31 pm

golux píše:skoro se začervená po tom Severusově komplimentu, ale pak si všimne, jak drsně flirtuje se Styx a dojde jí, že je to zase starý známý Severus. Pak si všimne D.J. a Bodieho Jejda, kdopak to přišel? Toho fešáka neznám... vypadá jako polda... už jsem ho někde viděla... kouká na Bodieho a točí skleničkou v ruce

*jeho pátravému pohledu neunikne, že se na něj dívá, tak se na ní hned usměje*
Mohu vás na něco pozvat?
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky