Manori píše:(lach! ať tě nevezmu za slovo, dobrovolníku... hergot..by fakt měl Postrach přistát v nějakém přístavu..by si konečně taky pořádně pokecal o zbraních:))
(V to doufám, mademoiselle )
Moderátor: Styx
Manori píše:(lach! ať tě nevezmu za slovo, dobrovolníku... hergot..by fakt měl Postrach přistát v nějakém přístavu..by si konečně taky pořádně pokecal o zbraních:))
Rebecca Altamirano píše:(tééda, Bodie! Čeho se tady ještě nedočkáme:) )
golux píše:zcela regulérně jí zaskočí víno a rozkašle se Ale... kašly kašly... jistě.... lapá po dechu Dala bych si.... kašly kašly.... něco na zapití... třeba - chrchly chrchly - trochu červenýho? upře na Bodieho oči začervenalé kašlem
Asher píše:Styx: Usměje se na ní. Děláte dobře, že se trochu bojíte, ale máte mé čestné slovo, že pokud sama nebudete chtít, nepolezu vám ani do hlavy, ani na krk a - což je mi docela líto - ani do postele. Uličnicky se usmívá a ladně ji provádí po parketu.
Styx píše:Severus Snape píše:Proč bych měl? Lidi si buď zvyknou na to, jaký jsem, a nebo mají smůlu.
Ale jo, ta jízlivost a sarkasmus ti náramně sluší, opravdu +uculí se+ Chtělo by to ale ještě trochu přidat na razanci a bude to dokonalé +zasměje se+ Ne... nabízím mír, Severusi, já tě už nebudu zlobit a ty se přestaneš mračit. Vždyť jsme přece toho spolu tolik zažili +koukne na D.J.+ Hele, tvůj starý kamarád, mám na něj mávnout?
Lucius Malfoy píše:Jasně, že jsem ožralej. No a co? Kvůli čemu bych sem asi chodil? pokusí se plácnout golux do zad, ale netrefí se, tak mávne rukou a otočí se znovu k Severusovi Dáš si panáka?
Bodie píše:*přinese dvě sleničky*
A teď mi povězte, jak se na tomhle světě jen může stát, že tak krásná žena je tu tak sama.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků