I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Asher » úte úno 02, 2010 12:02 am

Styx: A pak kdo tady komu lichotí. Usměje se. Znáte? A kdopak to je? Je tady? Zvedavě se rozhlédne po sále.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » úte úno 02, 2010 12:06 am

Asher: Máte pravdu, omlouvám se. Nějak jsem se pozapomněla, ale to je tou vaší nebezpečnou mocí, která mě celý večer mámí a okouzluje +snaží se z toho vykroutit, když už se tak hloupě prozradila+ Snad nečekáte, že vám to prozradím +usměje se+

(tak papa. A to já vstávám zítra ve čtyři ráno, brrr, ale vezmu si zase do práce noťas, snad mě nevymáknou s ním a něco během dne zase napíšu jako dnes, tak dobrou noc)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte úno 02, 2010 12:15 am

(jen na skok..dobrou:)) )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte úno 02, 2010 12:21 am

(dobrou :-) )
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Storm » úte úno 02, 2010 9:58 am

Antonin Dolohov píše:Storm: °zahlédne svoji známou a líným krokem k ní přistoupí° Dobrý večer, madam. Máte docela odvahu píchat do sršního hnízda °pousměje se° Smím vás pozvat na drink?

=sedí nenápadně vzadu a pozorně sleduje to živé dění kolem sebe, dokud ji neosloví její známý= Dobrý večer, pane Dolohove. Vy mne najdete snad všude =usměje se na něj= Nemějte starost, už jsem si poradila s horšími situacemi, než s hejnem sršňů. Ráda přijmu vaše pozvání =posadí se s ním k baru a dá si vychlazenou horskou vodu=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Selena » úte úno 02, 2010 10:27 am

<proplétá se tam taky mezi hosty, aby získala nějaké ty fotografie, stále se usmívá, sem tam na někoho kývne na pozdrav, zastaví se na chvíli u baru, aby si vzala sklenku vína a při té příležitosi projde okolo šéfový a jejím momentálním společníkem, aby taky měla nějakou tu hezkou fotku jako vzpomínku a zase si to zamíří pryč, nakonec si sedne do nějakého křesla v rohu místnosti, sleduje dění a užívá si slavnostní atmosféry>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 02, 2010 11:25 am

(dámy, berte to tak, že se Tony rozčtvrtil:))

Rebecca: Potěšení je na mé straně... Rebbie °usměje se na ni vyzývavě° Mohu vědět, co jste o mně slyšela? Doufám, že to nebyly až tak strašné věci, aby vás odradily od naší konverzace °vytáhne pouzdro s doutníky a nabídne jí° Kouříte? Bohužel, cigarety u sebe nemám °ukousne špičku Kuby a vyplivne ji stranou, připálí si a jak potáhne, pozoruje ji přivřenýma očima° Kdo vůbec jste, záhadná krásko?

Nef: Co by se mělo dít? °uklidňuje ji, přece jí nebude kazit večírek tím, že se mu vůbec nelíbí, že se paktuje s mudly° Nezlob se, ale nemám zájem o žádnou domluvu °dlaně ho pěkně svrbí, když vidí nablízku mudlu, ale nechce vyprovokovat nějaký incident, tak se ovládá, mrkne na ni° Nef, věnuješ mi jeden tanec? °když souhlasí (předpokládám) dovede ji na parket, obejme kolem pasu a rozjede to, přitom se nervózně rozhlíží po okolí° Neviděla jsi Styx?
Naposledy upravil Tony Dolohov dne úte úno 02, 2010 12:02 pm, celkově upraveno 2
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 02, 2010 11:26 am

Fata: °s úsměvem ji pozoruje, jak se kolem něj smyslně a neúnavně kroutí a užívá si její smyslný tanec° Obdivuji váš temperament °mrkne na ni° Nezdáte se °najednou si ji k sobě pevně přitáhne a udělá s ní několik rychlých otoček za sebou přes celou místnost° Mám rád vášnivé ženy °podotkne významně, když se zastaví na druhém konci sálu°

Storm: °pozvedne obočí, když vidí, že si místo drinku dává vodu° Vy nepijete? °sám si nalije sklenici skotské a trochu opovrženě přiťukne svojí sklenicí o tu její° Alkohol bourá zábrany a přivolává člověku dobrou náladu °zkouší ji přesvědčit° Jak se chcete celý večer bavit jen při skleničce obyčejné vody?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » úte úno 02, 2010 11:37 am

(chudáček náš malej :))

Tony: Nevím právě proto se ptám. +zkoumavě se na něj podívá a neunikne jí jeho chování+ Dobře, nebudu to z tebe tahat. +trochu si povzdechne+ Ale slib mi, že mi to pak povíš. +rozhodne se nakonec, i když tuší co za tím je, přikývne a nechá se odvést na parket+ Uklidni se nebo ti šlápnu na nohu. +řekne trochu konejšivě, když vidí, jak se nervózně rozhlíží+ Myslím, že se naposledy bavila s tím novým obyvatelem slastí. +řekne a pohledem hledá Ashera+ Nelíbí se mi, že se takhle baví s upírem. Dávám na ni pozor, ale myslím, že jí nic nehrozí. +řekne potichu, aby jí nikdo jiný neslyšel+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 02, 2010 12:05 pm

Nef: Omlouvám se za své chování °zatváří se trochu provinile a přitáhne si ji k sobě blíž° Moc ti to sluší °usměje se mile na ni° Dobře, slibuji, jednou ti to možná řeknu °když jinak nedá° Styx se dnes celkově nějak moc dobře baví °odfrkne si° (ten má nejmíň co říkat, pět ženských najednou:)) Předtím s tím mužem z hor °pronese suše, nelze přehlédnout podtón žárlivosti v jeho hlase° a teď... cože... upírem? °zastaví se uprostřed kola° To se mi vůbec nelíbí °mračí čelo° Ty máš s nima zkušenosti... °pošeptá jí do ucha° může se jí něco stát? °zase začne pomalu tančit, aby nebyl nápadný a zrakem rychle vyhledává Styx°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky