I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Neferet » úte úno 02, 2010 12:21 pm

Tony: Nic se neděje. +trochu konejšivě usměje se a pohladí ho po paži+ Jen se trochu uklidni. +řekne pomalu+ Děkuji. Taky jsem si dala záležet. +usměje se+ Je to přeci její ples. Měla s tim hodně práce, tak se jí nediv, že si to teď užívá. +řekne klidně, chce něco podotknout, když se najedou zastaví, málem mu šlápne na nohu a nenápadně se rozhlédne, jeslti si toho někdo všiml a v duchu si zanadává, že něco říkala, když vidí jak reaguje+ Místní upíři se od našich trochu liší, ale nemyslím, že by jí něco hrozilo. Alespoň ne teď. +řekne potichu a pomalu, je vidět, že si promýšlí co řekne+ Podle toho co jsem vypozorovala se k ní chová přátelsky a docela mile. +snaží se ho uklidnit+ Nemusíš mít strach. Dávám na ni pozor.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 02, 2010 12:25 pm

Antonin Dolohov píše:(dámy, berte to tak, že se Tony rozčtvrtil:))

Rebecca: Potěšení je na mé straně... Rebbie °usměje se na ni vyzývavě° Mohu vědět, co jste o mně slyšela? Doufám, že to nebyly až tak strašné věci, aby vás odradily od naší konverzace °vytáhne pouzdro s doutníky a nabídne jí° Kouříte? Bohužel, cigarety u sebe nemám °ukousne špičku Kuby a vyplivne ji stranou, připálí si a jak potáhne, pozoruje ji přivřenýma očima° Kdo vůbec jste, záhadná krásko?

Zasměje se tomu oslovení. Tedy, tak mi ještě nikdo neříká. Jste originální, to se mi líbí. Usměje se. No co jsem slyšela? Kromě toho, že jste zatraceně přitažlivý, že jste jeden z nejlepších smrtijedů Pána Zla, že se po vás ženské můžou uttlouct? Tak kromě toho? Vesele jí blýská v očích. Kromě toho už vcelku nic. Řeknete mi něco nového? Usmívá se. Ne, díky. Já už cigaretku mám. Kdo jsem? Vcelku nic zajímavého, jen čarodějka a upírka v jednom, bývalá lovkyně upírů a jiných příšerek a momentálně zaměstnankyně v Provinilých slastech. Uličnicky se culí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte úno 02, 2010 12:27 pm

Styx píše:Asher: Máte pravdu, omlouvám se. Nějak jsem se pozapomněla, ale to je tou vaší nebezpečnou mocí, která mě celý večer mámí a okouzluje +snaží se z toho vykroutit, když už se tak hloupě prozradila+ Snad nečekáte, že vám to prozradím +usměje se+

Naoko smutně si pozvdechne. No tajně jsem doufal, že by jste třeba mohla. Já vás mámím? Pozvedne obočí v naprostém údivu. Ale vždyť vůbec nic nedělám, jenom tančíme a přátelsky konverzujem. Škádlivě se usmívá.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Beatrix » úte úno 02, 2010 12:34 pm

Styx píše:Bea a Azzi: Kdo nemá, že... +uculí se provokativně+ Moc vám to oběma sluší, jste jak dvě hrdličky +ujistí ji, aby Bea věděla, že se jí nemusí jako sokyně obávat, bejváááávalo:), něco jí říká, že by si ho Bea ani sebrat nenechala+

Styx: No...někteří z nás mají naprosto poklidný vztah...+cuknou jí koutky a zabloudí pohledem nahoru k Johnovi, jestli třeba souhlasí+ skoro až tradičně harmonický, dalo by se říct. To je tou černou a bílou, pasuje to. +pořád se debilně spokojeně usmívá a opírá o Azziho+

Fabien: No...já nevím...+docela váhá, nechce se od Johna odlepit za nic+ ale kdybyste pozval tady kolegu +kývne k johnovi a musijou se vážně bavit dost nenáááápadně...+ tak bych si s váma možná dala říct - skleničku.

John: No já v těch šatech fakt nevím...ale můžeme to zkusit..+a nejspíš se rovnou rozkrájíme lásko... - odloží skleničku, chytne se ho, pořád se na něho dívá a pomaloučku začnou tančit+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » úte úno 02, 2010 12:40 pm

yohannka píše:a... ty umíš tančit? +usměje se, docela dobrovolně se ho chytne a nechá se vést+ fialovou... ty šaty jsem vybírala dlouho, ale.. všichni tu mají hezčíí

+pohladí ju tlapou po zádičkách a dívá se jí do očí+ Myslíš, že vojáci nechodili do tanečních? +zdvihne obočí+ No...je fakt, že nechodili, zato vymetli kdejakou zábavu. +ušklíbne se+ Hezčí? Kdo? +rozhlídne se+ Podívej jedna šlehačka vedle druhé, Bea si to dokonce spletla se svatbou...+zavrtí nad ní hlavou+ Nad některýma ženskýma zůstává rozum stát, chudák John...+trochu zlomyslně se mu zasměje, že ho chce Bea uhnat+ Zato ty +uznale+ máš vkus kotě.
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 02, 2010 12:43 pm

Nef: °jak ho hladí po paži a konejší, políbí ji do vlasů° Ještě, že tě mám, Nef, jsi přítel k nezaplacení °opět se s ní plně věnuje tanci, aby si to Nef mohla užívat° Spoléhám na tebe a tvé zkušenosti s upíry. Kdybys zpozorovala cokoliv...rozumíš, cokoliv, co by se ti nelíbilo, upozorni mě okamžitě na to. A děkuji °usměje se na ni° Kde máš svého... přítele? °snaží se být přátelský, kvůli Nef°

Rebecca: Snažím se být za každých okolností originální °pousměje se° Vždycky jsem vybočoval z řady, jsem exhibicionista. Tak to jste o mně slyšela jenom samou pravdu °ušklíbne se škádlivě° Doufám, že to bude pro mne alespoň výhodou, abych mohl okouzlit tak krásnou dámu, jako vy °usměje se° Upírka? To abych si dal na vás pozor, abyste náhodou nedostala na mne chuť °pohlédne na ni přimhouřenýma očima°
Naposledy upravil Tony Dolohov dne úte úno 02, 2010 5:22 pm, celkově upraveno 1
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » úte úno 02, 2010 12:54 pm

Asher: +doufá, že se jí nebude hrabat v hlavě, asi by se divil, co by se o sobě dozvěděl+ Děláte ze sebe neviňátko, přitom tu svoji moc pěkně využíváte. Myslíte si, že bych se jinak chovala takhle, kdybych nebyla vámi... ehm... okouzlena? +řekne trochu nejistě, sama netuší, co se to s ní v jeho blízkosti děje, ale je jí to moc příjemné+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 02, 2010 12:54 pm

Tony: Hmm, taky jsem šla vždy proti proudu a dařilo se mi tak důkladně, až se mě zřekla moje rodina. Nebo přesněji, můj drahý otec. Ušklíbne se ironicky. Vy žádné další výhody nepotřebujete, už teď jste podle mě až nebezpečně přitažlivý. Uculí se. Nebojte, nejsme žádná zvířata, která se neumí ovládat. Čerstvě stvoření upíři sice mívají s kontrolou svého chování potíže, ale to je už starost jejich stvořitele, aby na ně dohlédl a dal pozor, aby nezačali nepřiměřeně řádit. I když je pravda, že by jste byl velmi lákavé soustíčko. Opětuje pohled a nechá mezi rty matně problesknout špičáky. Je to ale tak krátké, že je to spíš pocit, že tam byly, než jistota.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte úno 02, 2010 12:58 pm

Zasměje se a ten zvuk jakoby po ní přímo stekl, jako teplá přikrývka. Já nemám nejmenší tušení, jak by jste se chovala, znám vás pár hodin. Ale líbí se mi, jak se chováte teď. Zblízka se jí podívá do očí. Jste sladká... Zašeptá.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod yohannka » úte úno 02, 2010 1:42 pm

Adelstein píše:+pohladí ju tlapou po zádičkách a dívá se jí do očí+ Myslíš, že vojáci nechodili do tanečních? +zdvihne obočí+ No...je fakt, že nechodili, zato vymetli kdejakou zábavu. +ušklíbne se+ Hezčí? Kdo? +rozhlídne se+ Podívej jedna šlehačka vedle druhé, Bea si to dokonce spletla se svatbou...+zavrtí nad ní hlavou+ Nad některýma ženskýma zůstává rozum stát, chudák John...+trochu zlomyslně se mu zasměje, že ho chce Bea uhnat+ Zato ty +uznale+ máš vkus kotě.

no jde ti to +uculuje se a je fakt, že jí kanadou ještě nožku nepřišlápl+ ale néé, oni jsou jako... ples ve Vídeňské opeře, černá bílá +směje se+ náhodou.. jim to sluší, vlastně i ta svatba by jim slušela +okukuje je+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky