I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Abruzzi » úte úno 02, 2010 1:47 pm

Beatrix píše:
Fabien: No...já nevím...+docela váhá, nechce se od Johna odlepit za nic+ ale kdybyste pozval tady kolegu +kývne k johnovi a musijou se vážně bavit dost nenáááápadně...+ tak bych si s váma možná dala říct - skleničku.

John: No já v těch šatech fakt nevím...ale můžeme to zkusit..+a nejspíš se rovnou rozkrájíme lásko... - odloží skleničku, chytne se ho, pořád se na něho dívá a pomaloučku začnou tančit+

+pevně ale zároveň zlehka ji drží, dívá se jí do očí a vede ji krásně při tanci+ s tím blbečkem tancovat nepůjdeš.... +ušklíbne se+ oblbuje tu každou, chm... a ty jsi jenom moje +lehce výhružně - láskyplně... však víš+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Styx » úte úno 02, 2010 2:30 pm

Asher píše:Zasměje se a ten zvuk jakoby po ní přímo stekl, jako teplá přikrývka. Já nemám nejmenší tušení, jak by jste se chovala, znám vás pár hodin. Ale líbí se mi, jak se chováte teď. Zblízka se jí podívá do očí. Jste sladká... Zašeptá.

+jeho smích ji přikryje jako čerstvě napadaný sníh a pod tou jeho tíhou se celá roztřese, jako kdyby ji doopravdy studil+ Líbí? Vždyť se chovám... hloupě +řekne tiše a když se jí opět podívá zblízka do očí, jeho pohled ji bodá jako tisíce ostrých jehliček° Sladká jako... krev? °provokuje a na chvíli zalituje, že není vytesaná z chladného mramoru, protože sama neví, jak dlouho mu ještě dokáže vzdorovat+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 02, 2010 2:32 pm

Becca: Jak nádherně zní z vašich rozkošných úst ten kompliment °lehce se usmívá° Přiznám se, že o upírech toho moc nevím, spadají do jiné kategorie, než jsou mé zájmy. Ovšem, kdybych jenom tušil, jak nádherné ženy mohou upírky být, zajisté bych se vašemu studiu věnoval hlouběji. Pokud vás to nebude příliš obtěžovat, rád se nechám od vás zasvětit °nakloní se k ní nebezpečně blízko° To neříkejte moc nahlas, mohl bych toho lehce zneužít
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 02, 2010 2:53 pm

Tony: no určitě mi to vadit nebude, ráda někomu rozšiřuju obzory. Uculí se. Takže zneužít? Pozvedne obočí, ale neuhne ani o kousek. A jak přesně? Vyzvídá s lehkým úsměvem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte úno 02, 2010 2:54 pm

Tony: +když jí políbí do vlasů musí se usmát+ Tak na to hlavně nezapomeň. +usměje se+ Vždycky se na mě můžeš obrátit, kdyby jsi něco potřeboval. Od toho přátelé jsou. +řekne+ Dám na ní pozor ani o tom nebude mít ponětí. +pokývá hlavou+ Dobře upozorním tě, ale myslím, že prozatím nic nehrozí. A nemáš za co. +usměje se+ Fernando si musel někam odskočit. +vysvětlí+ A co tvoje nová známá? +zeptá se na Fatu, je zvědavá co jí o ní řekne+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte úno 02, 2010 3:42 pm

John:
+podívá se na něho a chvilku to vypadá, že míní protestovat, ale pak se zamilovaně musí usmívat a oddaně na něho kouká+ nepustím se tě...+nechá se při tanci zaklonit a doufá, že ju John nepustí na zem, neočistí si o ňu boty a nepude pryč...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » úte úno 02, 2010 3:48 pm

yohannka: +by asi šlápl jenom jednou...+ černá a bílá? +kroutí nad tím hlavou+ ta ženská má vážně málo práce, pořád vymýšlí nějaký hovadiny... Svatba? +kouká na ni trochu vyděšeně+ Ty Johna asi nemáš moc ráda, co? Chudák! +utře si pusinku až se z té představy orosil+ Nebo...+záááblesk nápadu+ ty by ses chtěla vdávat? +že by rychle vyklidil pole...+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Styx » úte úno 02, 2010 4:59 pm

Bea: Úplně vám závidím, jak vám to krásně klape (ještěže neví, co předcházelo tomu, jak jste na sebe pokřikovali na těch útesech:)) Protiklady se přitahují, vždyť to říkám pořád +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte úno 02, 2010 5:30 pm

Fabien píše:Tirage: Nebuďte tak tajuplná....Tak jste víla nebo ne? Musím to vědět....na víly mám totiž alergii. Vždycky se mi spustí senná rýma, když nějakou políbím. +Zasměje se a doufá, že slečna vtip pochopila.+

Fab: +koukne na něj udiveně, že je tak hned líbací+ možná lepší rýma, než červená, když vám za nevyžádaný polibek dá víla pěstí… +hodí škodolibý úsměšek+ Ale ne, nejsem víla. +usměje se a pak jí naskočí vráska na čele, jak se snaží vystihnout situaci+ Pokládám se za člověka. I když o mně říkají, že jsem něco mezi vílou a Lidovýejma milicema. A co vy? Nejste gigolo, náhodou? Najala vás hostitelka na tanec a lichotky? (Tir je, jako vždy, dost taktní ;) ).
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » úte úno 02, 2010 5:35 pm

Antonin Dolohov píše:Fata: °s úsměvem ji pozoruje, jak se kolem něj smyslně a neúnavně kroutí a užívá si její smyslný tanec° Obdivuji váš temperament °mrkne na ni° Nezdáte se °najednou si ji k sobě pevně přitáhne a udělá s ní několik rychlých otoček za sebou přes celou místnost° Mám rád vášnivé ženy °podotkne významně, když se zastaví na druhém konci sálu°

(uvažuju, o kterou čtvrtku se mám přihlásit ;) )
+dotáhne plavně poslední otočku do nějaké úžasné figury+ ale – jde vám to! Jen bych vám asi trošku opravila držení těla +položí mu ruce na ramena jemným tlakem dlaní ho opravuje. uculí se a blýskne očima+ a sklon pánve – klid, jen co se tance týče. +pokračuje jakoby nic v tanci a občas se ho dotkne, přitiskne se k němu, nebo se o něj otře – v rámci tanečních kroků. tváří se jakoby nic a jen na okraj prohodí+ hm, máte? A ony vás? +mrkne na něj+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky