mollyz píše:Isamun: Vlastně jsem se ještě nikdy nepokusila procházet různými světy, ale to místo, které popisujete bude jistě nádherné. Moc ráda bych ho viděla. Třeba až někdy nebudete tak pracovně vytížen a já budu mít též volnější program....+Významně pozvedne obočí.+ A vůbec...nechcete si dát se mnou skleničku. Myslím, že jsme tančili už dlouho a valčík máme zvládnutý! Jestli nejte vázán povinnostmi k sestře a ostatním z kanclu? +Tázavě se na něj zahledí.+
Molly: +nakloní se k ní a napůl vážně a napůl ironicky jí zašeptá do ouška+ jsem nakloněn myšlence, ukázat vám nejedno své oblíbené místo +a hodí výraz milovníka z filmů pro pamětníky+
(když do nich málem vrazí Fab s Tir) hmm, nikdy mě nenapadlo používat Tirage jako beranidlo… ten chlap má poněkud balistický styl tance… +je vidět, že ho to zaujalo. Pak koukne Molly do očí a udělá “those beastly eyes“ – jakože oddaně psí – a pateticky pronese + s vámi bych šel kamkoli +a pak se usměje uličnicky a normálním hlasem dodá+ teda když to nebude moc daleko. Sklenička – to je dost vznešený cíl. +kývne a odvádí jí ke zdroji+ valčík vám šel báječně! Jste přirozený talent. Myslím ale, že ještě nějakou tu lekci byste potřebovala – ode mě, aby to bylo dokonalé – jsou i jiné tance +zlehka dvojsmyslně nadhodí a usměje se. pak rádoby vážně+ ne, že budete hledat jiného učitele! To byste mi tu dokonalost narušila. Povinnosti? Já jsem volný jako pták. Eternity je naštěstí natolik při smyslech, že vede kancl jako firmu, i jako společenství, dost volně. Sama nemá ráda příliš těsné závazky, tak nás nechává žít. +pokrčí rameny, že moc nechápe, proč by se s Molly nemohli jít napít – jak to jako souvisí s Et a kanclem.+