Rebecca Altamirano píše: Opravdu? Zlý? Bolet? Pozvedne obočí. Hmm, líbíte se mi čím dál víc, drahý Tony. Je osvěžující potkat muže, který se nebojí tohle mi říkat. Většinou se drží zpátky, sledují každou mou reakci, jako by se báli, že jim v příští vteřině utrhnu hlavu, nebo co. Ušklíbne se otráveně. Je sice pravda, že bych to zvládla bez větší námahy, ale proč bych to, do pekla, dělala, že? Mé nesplněné touhy? Vážně se zamyslí. Hmm a víte, že ani nevím? Většinou, když po něčem toužím, dřív nebo později si to obstarám. Čertíkovsky se usměje. A co vaše tajná přání? Zvědavě.
Nevidím důvod, proč bych vás neměl upozornit na úskalí toho, když si se mnou někdo zahrává. Nejsem tak hloupý, abych nevěděl, že vaše moc je minimálně tak velká, přesto se vás nebojím °
ušklíbne se sebevědomě° Celý můj život je sázka se Smrtí a zatím vyhrávám. Ale proč si kazit večer vyprávěním o zabíjení, jako kdybychom toho neměli dost v každodenním životě. Večírek se dá užít i příjemnějším způsobem
°usměje se° Taková kráska má určitě přítele, nepletu se? A odhaduji, že to obyčejný člověk nebude
°překvapeně přijme její otázku° Má tajná přání? Mám jich spoustu. Některá jsem si už vyplnil, jiná teprve čekají, až je zrealizuji. A jelikož jsou tajná, neprozradím vám je
°odhalí zuby v širokém úsměvu°