I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Storm » úte úno 02, 2010 7:27 pm

Antonin Dolohov píše:Storm: °pozvedne obočí, když vidí, že si místo drinku dává vodu° Vy nepijete? °sám si nalije sklenici skotské a trochu opovrženě přiťukne svojí sklenicí o tu její° Alkohol bourá zábrany a přivolává člověku dobrou náladu °zkouší ji přesvědčit° Jak se chcete celý večer bavit jen při skleničce obyčejné vody?

Piju, nevidíte? =usměje se a pozvedne svoji sklenici= Nezdá se vám, že žiju zdravým stylem života? Nepotřebuji alkohol, abych měla dobrou náladu. A zábrany odbourávat nepotřebuji. Žádné totiž nemám =přimhouří oči a napije se, nespustí z něj zrak= Bavte mě vy =vyzve ho s úsměvěm=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » úte úno 02, 2010 8:17 pm

John: +směje se+ to je těma šatama, kdyby nebyly mezi náma, tak tě ušlapu...+pohladí ho po vláskách+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 02, 2010 8:17 pm

Antonin Dolohov píše:Becca: °bystrým zrakem ty tesáky přece jen zahlédl° Nedovolil bych vám, abych se stal... jak jste to řekla?... velmi lákavým soustíčkem °jeho hlas je hlubší a drsnější, než před chvíli° Byl bych zlý a mohlo by vás to i bolet. A věřte, že tak krásné ženě bych opravdu nerad ubližoval °pousměje se° Jsem toho názoru, že muž a žena... když oba chtějí... najdou vždy společnou řeč °rty se mu zvlní jako rozčeřená hladina° Tak prosím, rozšiřte mi obzory, obeznamte mě třeba... s vašimi touhami a nesplněnými přáními? °v modrých očích mu blýská výzva°

Opravdu? Zlý? Bolet? Pozvedne obočí. Hmm, líbíte se mi čím dál víc, drahý Tony. Je osvěžující potkat muže, který se nebojí tohle mi říkat. Většinou se drží zpátky, sledují každou mou reakci, jako by se báli, že jim v příští vteřině utrhnu hlavu, nebo co. Ušklíbne se otráveně. Je sice pravda, že bych to zvládla bez větší námahy, ale proč bych to, do pekla, dělala, že? Mé nesplněné touhy? Vážně se zamyslí. Hmm a víte, že ani nevím? Většinou, když po něčem toužím, dřív nebo později si to obstarám. Čertíkovsky se usměje. A co vaše tajná přání? Zvědavě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte úno 02, 2010 8:23 pm

Styx píše:+jeho smích ji přikryje jako čerstvě napadaný sníh a pod tou jeho tíhou se celá roztřese, jako kdyby ji doopravdy studil+ Líbí? Vždyť se chovám... hloupě +řekne tiše a když se jí opět podívá zblízka do očí, jeho pohled ji bodá jako tisíce ostrých jehliček° Sladká jako... krev? °provokuje a na chvíli zalituje, že není vytesaná z chladného mramoru, protože sama neví, jak dlouho mu ještě dokáže vzdorovat+

Ještě mnohem sladší, než krev... Zašeptá těsně u jejího ouška a jemně, jakoby omylem, po něm přejede rty.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod golux » úte úno 02, 2010 8:30 pm

zapluje k pultu a vybere si nějaký chlebíčky s kaviárem a olivama Bodie: ochutnejte taky, je to moc dobré... vnutí mu jednu do pusy Já teda dobré jídlo miluju. Ani ho nemusí být hodně, ale musí mi chutnat. Ještě že na těhle akcích je kontinentální strava. Dávám přednost té středomořské... tedy, neuražte se, ale říká se, že Angličani nemají kuchyni, jenom jídlo. Co vy máte rád?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte úno 02, 2010 8:33 pm

vypije teda tu sklenici vody, co mu dal Severus, ale šklebí se jako sedm čertů To je nějaká divná whisky. Nějaká bez chuti... jestli oni to nečím nepančujou. Na Manoru bych za tohle skřítky nechal všechny zmrskat... otáčí v prstech prázdnou sklenici a skelným pohledem sleduje golux, jak krmí Bodieho
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Abruzzi » úte úno 02, 2010 8:58 pm

Bea: ušlapeš? ty? +zasměje se+ to je ale hloupost, ale počkej až si šlápnu jáá +zazubí se a těsně minou nějaký páry tančící+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Styx » úte úno 02, 2010 9:35 pm

Asher píše:Ještě mnohem sladší, než krev... Zašeptá těsně u jejího ouška a jemně, jakoby omylem, po něm přejede rty.

(láách, copak se tomuhle, sakra, dá odolat? Merline, za co mě trestáš? Přivažte mě řetězy!)

+zdá se jí, jakoby ten jeho šepot slyšela ze všech stran v mnohonásobné ozvěně... sladší... sladší... sladší... zmateně se mu podívá do očí a když se jeho rty dotknou její kůže - víc než dotknou - pocítí závrať a do celého těla se jí rozeběhnou rozžhavené jiskřičky, zavře oči a tiše vydechne jeho jméno+ Ashere... +je ale silnější, než si Vyšší myslí, neodhadl ji, vymaní se s námahou z jeho moci, podívá se mu do očí a trochu roztřeseným hlasem promluví+ Hrajete si se mnou, pane. Ale mne se vám nepovede ulovit +pokusí se o plachý úsměv+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte úno 02, 2010 10:10 pm

(hehe, no nedááá:P :D já už bych dávno omdlela:D)

Krásně se na ni usměje. Skláním se k vašim nohám, madam. Vaše sebeovládání je obdivuhodné. Ale já se nikdy nevzdávám a času mám opravdu spoustu. V těch slovech je spousta temně hříšného příslibu, ještě podbarvená jeho vyzývavým úsměvem.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 02, 2010 10:32 pm

Rebecca Altamirano píše: Opravdu? Zlý? Bolet? Pozvedne obočí. Hmm, líbíte se mi čím dál víc, drahý Tony. Je osvěžující potkat muže, který se nebojí tohle mi říkat. Většinou se drží zpátky, sledují každou mou reakci, jako by se báli, že jim v příští vteřině utrhnu hlavu, nebo co. Ušklíbne se otráveně. Je sice pravda, že bych to zvládla bez větší námahy, ale proč bych to, do pekla, dělala, že? Mé nesplněné touhy? Vážně se zamyslí. Hmm a víte, že ani nevím? Většinou, když po něčem toužím, dřív nebo později si to obstarám. Čertíkovsky se usměje. A co vaše tajná přání? Zvědavě.

Nevidím důvod, proč bych vás neměl upozornit na úskalí toho, když si se mnou někdo zahrává. Nejsem tak hloupý, abych nevěděl, že vaše moc je minimálně tak velká, přesto se vás nebojím °ušklíbne se sebevědomě° Celý můj život je sázka se Smrtí a zatím vyhrávám. Ale proč si kazit večer vyprávěním o zabíjení, jako kdybychom toho neměli dost v každodenním životě. Večírek se dá užít i příjemnějším způsobem °usměje se° Taková kráska má určitě přítele, nepletu se? A odhaduji, že to obyčejný člověk nebude °překvapeně přijme její otázku° Má tajná přání? Mám jich spoustu. Některá jsem si už vyplnil, jiná teprve čekají, až je zrealizuji. A jelikož jsou tajná, neprozradím vám je °odhalí zuby v širokém úsměvu°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky