I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Tony Dolohov » úte úno 02, 2010 10:42 pm

Nef: Tak s těmi háčky to nebude tak jednoduché °rozhlédne se po parketu, plném tančících párů° Že bych to tady trochu vyčistil? Přerušil hostům zábavu a uzmul jim muzikanty? °řekne žertem° Ale když se trochu uskromníme, možná by se s tím dalo něco dělat °zavede ji na druhý konec sálu, kde je docela místa° Tady máš dost prostoru, tak ukaž, jak se tančí u vás. Z nedostatku hudebníků a taky z jejich neznalosti vaší hudby si budeš muset vystačit s tím, co právě hrají °uculí se a sleduje ji°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 02, 2010 11:26 pm

Tony: Máte pravdu, nebudem si kazit večer. Usměje se. No nepletete se, něco jako přítele mám, ale upřímně skoro už ani nevím jak vypadá. Hořce se ušklíbne. Lestat je dlouhodobě pryč, střídavě v L.A. a na svém panství ve Francii. V L.A. se stará o svou kapelu, ve Francii o panství, vinice a tak vůbec si tam připomíná "časy svého mládí". Znovu se ušklíbne. Stále o sobě víme, když se soutředíme intenzivně dokonce i víme, co druhý zrovna dělá. Zatváří se otráveně. Upřímně, to je dost otravná schopnost. Ale vzájemě si lezem do hlavy čím dál méně. Pokrčí rameny. Takže se vlastně dá říct, že jsem sama. Uličnicky se uculí. A vy také jistě nejste bez přítelkyně? Nebo se také pletu? Usměje se. Ááá, já to tušila, že mi je neprozradíte. Pobaveně jí zajiskří v očích.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte úno 02, 2010 11:28 pm

Tony: No jasně. Víš, jak by se lidi mohli bavit při pohledu na tebe. +zazubí se na něj+ Dobře, budeme se uskromňovat. +usměje se a nechá se odvést na místo+ Supr, to by už neměl být takový problém, ale ta hudba bude tvrdý oříšek. +zamyslí se+ No nic, tak ti ukážu univerzální tanec, ten se dá tančit ať už je hudba téměř jakákoliv. +usměje se a zamyslí se, jak nejlépe by ho to mohla naučit+ Takže v rámci zachování svého zdraví jak duševního, tak fyzického, ti nejdřív ukážu tvoje kroky. Koukej si je zapamatovat, ukážu ti je jenom jednou. +uculí se, stoupne si vedle něj a pár kroků odstoupí stranou, aby jí dobře viděl na nohy, trochu si nadzvedne sukni, aby byli vidět její střevíce+ Takže nejdřív úklona, musí být elegantní. +usměje se, názorně předvede a čeká až to po ní zopakuje+ A teď základní kroky a pozice. Kroky musí být lehký, jako by ses měl vznášet těsně nad podlahou. +vysvětluje a ukáže mu jak pokračovat, vždy počká, až to po ní zopakuje a sem tam ho poopraví+ A nakonec úklona. +opět předvede+ Tak tohle byla jen zkouška, jestli zvládneš mužské kroky. Ženy mají totiž o něco jiné. +vysvětluje s úsměvem+ Tak co troufáš si to zkusit naostro? +mrkne na něj a usměje se takovým způsobem, jako že si určitě netroufne+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 02, 2010 11:32 pm

Asher píše:Krásně se na ni usměje. Skláním se k vašim nohám, madam. Vaše sebeovládání je obdivuhodné. Ale já se nikdy nevzdávám a času mám opravdu spoustu. V těch slovech je spousta temně hříšného příslibu, ještě podbarvená jeho vyzývavým úsměvem.

(taky nemám k mdlobám daleko, nemysli si:), ještě chvíli a sekne to se mnou u počítače:), to vážně nejde, copak jsem kámen?:)

Děkuji za kompliment, pane, ale zklamu vás. To není mé sebeovládání, to je láska, která mě nutí držet se od vás dál. Myslíte si, že upír vašeho formátu dokáže zlomit její pouto? +lehce se ušklíbne, ale pak přiblíží své rty k jeho uchu a zašeptá+ Smiřte se s tím, že tentokrát jste prohrál. Vzdejte se a uznejte svoji porážku
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » stř úno 03, 2010 12:15 am

Vejde do sálu plného lidí a rozhlédne se, jestli je tam někdo, koho třeba zná. Když si všimne Styx, vydá se k ní.

Dobrý večer, madam. Nevím jestli si mě ještě pamatujete, ale od Beccy jsem se dověděl o této skvělé události a přišel jsem se podívat mezi lidi. Usměje se.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Asher » stř úno 03, 2010 12:22 am

Zatváří se jak raněný tygr. Takže láska? Musím přiznat, že vašemu vyvolenému dopravdy závidím. Ale smířilivě se usměje. No...dobrá... Ale jen pro tuto chvíli. Vyhrála jste bitvu, ale válka pokračuje. Temně se usměje.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř úno 03, 2010 12:23 am

Gabriel: Ale jistě, že si vás pamatuji, Gabrieli +usměje se na něj+ Jen pojďte dál. Zábava je v plném proudu. Akorát se Syrianou jste se minul, před chvílí už odešla domů. Ale určitě se tady zdržíte. Co si dáte? +vede ho k baru+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » stř úno 03, 2010 12:34 am

yohannka:

Vážně? Mluvilas s ním vůbec už někdy? +trochu zkoumavě, páč je spolu ještě nikdy neviděl+ No co, vdaly se i horší případy +ušklíbne se a podá jí skleničku+ takový co tvrdily, že se vdávat nikdy nebudou...a dnes nosijou už pátej snubák! Já myslím, že by se někdo určitě našel..+rozhlídne se+ určitě aji tady. +jednou rukou si ju k sobě majetnicky přitáhne+ Nemáš třeba hlad? +hladově kouká na prohýbající se stoly+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Beatrix » stř úno 03, 2010 12:42 am

Abruzzi píše:Bea: ušlapeš? ty? +zasměje se+ to je ale hloupost, ale počkej až si šlápnu jáá +zazubí se a těsně minou nějaký páry tančící+

Až si šlápneš ty, lásko, tak mě odtud odneseš...+směje se a trochu se lekne, jak je málem sejmou+ zpomal trochu, už se mně motá hlava....+přitulí se k němu a jen se tak pohupujou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř úno 03, 2010 12:43 am

Becca: Promiňte, ale není ten váš přítel tak trochu slabozraký, že zanechal zde tak krásnou přítelkyni samotnou? Já být jím, nespustil bych vás z očí °usměje se° Ano, mám přítelkyni °snaží se mluvit přesvědčivě° Někde tady pobíhá °rozhlíží se kolem° Když si lezete se svým přítelem navzájem na dálku do hlavy °zajímá se° to znamená, že kdyby chtěl, poznal by například to, že se teď spolu bavíme?

Nef: °takže nebude tady podrobně popisovat, jak se učil kroky, prostě všechno to pochopil a zvládl napoprvé° Samozřejmě. že si to troufám. Můžeme začít °postaví se k ní a čeká, jak si ho naaranžuje°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky