I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Tirage » stř úno 03, 2010 4:34 pm

Fabien: aha, takže jinej cirkus - nemocnice... a jak to zvládáte? Eternity taky měla co do činění s prací v nemocnici a myslím, že to zanechalo nesmazatelné následky +zašeptá+ trochu jí z toho hrabe.
no jo, fazole- nechávaj to naklíčit a pak se na tom pasou, nebo to i vařej - vegetariáni a jiní. když to nějak dobře zakamuflujete, třeba bůčkem, tak je to i k jídlu...
no, to je od vás velkorysé - když jse do tuhýho a nebo o to namočit si ruce v srač.. ehm, tak to necháte na ženský, jo? jestli vy nebudete ryzí charakter! zřejmě budete pravý muž. +trochu jí přechází nadšení+
+a pak se jí zase vrátí+ někam se zašít? zahrada? no, sice pochybuju, že by se jim tam daly sežrat třeba jahody, ale něchť! vyhlašuji akci "jehla" (od zašít se ;) )
(takže jdeme na zahrádku?)

mungo - instruktážní obr. ;) Obrázek
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » stř úno 03, 2010 4:51 pm

mollyz píše:
(+Nevím, jestli technicky je to přesunuté správně....ach jo!+)

(máš to pěkný! na techniku kašli, ta se časem vypiluje, důležitý je výraz ;). )

Isamun: +I ona je moc spokojená a cítí se v bezpečí a šťastně jako už dlouho ne.+ Ano, pojďme se navzájem učit...+Chce ještě něco dodat, ale přeruší jí náhlá vichřice v podobě Fabiena a Tir.+ Ti dva se hledali a ž se našli, co myslíte? +Zasměje se.+ Vážně si z vás v kanclu utahují? A to jste jim za to ještě nenaplácal? +Mrkne na něj, jako že jí by se naplácání docela líbilo.+
No, já bych docela pila bílé trpké vínko. +Očichává sklenky na stole. +Otrušík tam není, ale všechno jsou to sladké patoky....ááá tady je přisypán rulík! +Vezme sklenku a vylije ji do přilehlé vázy s květinami.+ Pro koho asi byla taková mňamka? +Pak vezme dvě sklenky a podá jednu Isamunovi.+ Tohle by mohlo být dobré. Pijete vlastně víno?

+koukne na průvan v podobě Tir a Faba+ to je to, o čem mluvím. jak najde někoho sobě podobného, tak tam kam vstoupí, sedm let tráva neroste a lidi polehávaj po zemi s boulema a modřinama, otřesem mozku a víry v normální svět. to je naše Tir, jak jsem se ji naučili znát a milovat! +je vidět, že je zvyklej a docela se i baví+
no, utahujou... starší sourozenec, znáte to... máte vlastně vy nějaké sourozence? +zamračí se trochu+ naplácat jim? no někdy by potřebovaly seřezat, ale já jsem genteleman, slečno +velmi zásadově, ctnostně+ a taky jich je hodně, kdyby se na mě vrhly, asi by mě přepraly - a já o soudce lynč zrovna moc nestojím. +zasměje se a už má mnohem pravdivější a přirozenější výraz+
víno piju rád - teda pokud to není cukrová voda nebo kyselina do baterie +natáhne krk, co tam Molly objevila za dobrotu. a zazírá, jak kytka po dolití vláhy seschna a zmodrá+
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 03, 2010 5:13 pm

Lucius Malfoy píše:vypije teda tu sklenici vody, co mu dal Severus, ale šklebí se jako sedm čertů To je nějaká divná whisky. Nějaká bez chuti... jestli oni to nečím nepančujou. Na Manoru bych za tohle skřítky nechal všechny zmrskat...otáčí v prstech prázdnou sklenici a skelným pohledem sleduje golux, jak krmí Bodieho

Jestli budeš nasávat celý večer jako duha, skončíš pod stolem *upozorní ho a nalije mu pomerančový džus, do kterého přidá i svůj experimentální lektvar proti kocovině, když nic jiného, vyzkouší, jestli to bude fungovat, alespoň pokud on sám ví, žádné fatální dlouhotrvající vedlejší účinky to nemá*
*sobě taky nalije džus*
golux se dobře baví, co? *utrousí znechuceně, když vidí, jakým směrem se Lucius dívá*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Bodie » stř úno 03, 2010 5:22 pm

golux píše:zapluje k pultu a vybere si nějaký chlebíčky s kaviárem a olivama Bodie: ochutnejte taky, je to moc dobré... vnutí mu jednu do pusy Já teda dobré jídlo miluju. Ani ho nemusí být hodně, ale musí mi chutnat. Ještě že na těhle akcích je kontinentální strava. Dávám přednost té středomořské... tedy, neuražte se, ale říká se, že Angličani nemají kuchyni, jenom jídlo. Co vy máte rád?

Proč bych se měl urazit? *usměje se jako někdo, kdo ani neví, jak by to udělal - urazit se, a strčí golux do pusy taky jednohubku*
A co mám rád? Dobrou společnost, dobré jídlo, horké slunce, studené pivo *uculí se*
Opravdu se to o nás povídá? Že nemáme kuchyni? Co kdybych vás pozval na pravou anglickou snídani? Vajíčka, slanina, párečky, rajčata, fazolky...a hlavně to všechno až do postele. *v očích se mu uličnicky zajiskří* Já osobně dělím ale jídla na ta, co mám rád, co mi chutnaji, a na játrovou paštiku. *zasměje se*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 03, 2010 5:24 pm

Styx píše:Předpokládám, že když je to D.J. přítel, karty asi spolu nehrají

Pokud se nepletu, tal ho jako svého přítele rozhodně nepředstavil *odfrkne si*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod mollyz » stř úno 03, 2010 5:34 pm

+Směje se a sleduje, jak Tir a Fab mizí v zahradě.+ Tak to Tirage opravdu našla sobě rovného. Fabien se podobá škapnelu - lepší je tam, kde nedopadne! Třeba se vedle ní trochu zklidní a najde někde v koutku mozku rozum. Ví Merlin, že občas ho u něj postrádám!
+Vnutí mu skleničku.+ Nebojte, podle vůně a barvy bude tohle docela dobrý Savignon. Kromě lektvarů a mastí, které jsou mojí prací, mám víno jako koníček. Tedy nejen pití, ale hlavně jeho znalost. Vlastně....jak je to v jiných světech s vínem? +Pak ho lehce pohladí po zádech, když vidí, jak brání svoje sestřičky.+ Já mám tři sestry a jsem nejmladší z nich. Je to taková ta pozice, kdy jste neustále pod dohledem a kriticky je vám vytýkáno vše, co děláte jinak, než ty starší...a většinou dokonalejší. Ale mám je ráda...jako...sestry. Bohužel je moc často nevídám.....Je to dlouhá historie....+Nakloní se k němu a zašeptá.+ Tak na co si připijeme, pane? +Je milá a nevnucuje se přílišnou vtíravostí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř úno 03, 2010 5:39 pm

John: Tak v tom případě...tě vezmu na ples do Berlína...to je takový malý peklo...+koukne na něho+ Abys neškrábal? +zdvihne obočí naoko udiveně+ A proooč?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » stř úno 03, 2010 6:37 pm

yohannka:
No práááávě...+obejem ju jednou rukou a nechá ju aby se opřela a sem tam ju něčím dobrým krmí+ servat? to já ráááád...+pohladí ju nenááápadně po bříšku a trochu se zakucká smíchy při tom havěť, žanetu...+ to beru...+tlemí se+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Styx » stř úno 03, 2010 7:01 pm

Asher píše:Ach, to ale není válka v pravém smyslu. Víte, když jste na světě už tak dlouho, jako já, máloco vás už dokáže vyvést z míry, zaujmout tak, jakoby se ve vás rozhořela nová jiskra. Usměje se. A přesně něco takového teď cítím já. Takže se nenechte mýlit, úplně jsem to rozhodně nezvdal. To jen pro tento ples. Ďábelsky se uculí. A jednou z mých obětí? To už vy vůbec být nemůžete, protože se naprosto lišíte od všech lidí, které jsem kdy poznal.

+roztomile pozvedne jedno obočí+ Čemu vděčím za to, že jsem ve vás rozhořela tu doutnající jiskru? +lehce zvlní koutky rtů+ Jenom abych věděla, čeho se mám vyvarovat, aby ta malá jiskřička nevzplála mohutným ohněm. Věřte, drahý Ashere, že jen velice nerada bych vás měla za svého nepřítele +hledí mu směle do očí a uvědomuje si, jak jsou nádherné a uhrančivé+ Prozradíte mi, čím se odlišuji od ostatních? +usměje se okouzlujícím úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 03, 2010 7:29 pm

Molly: +podívá se nedůvěřivě+ tedy nejsem odborník ("mám češtinu, dějepis":) , ale nějak se mi nezdá ta vaše hypotéza, že by se jeden poděs vlivem druhého zklidnil. snad jen kdyby zasáhl pud sebezáchovy, protože tahle kombinace (T a F) je dost vražedná.
Savignon? to zní jako nějaká věc na čištění odpadů... +očuchá to a ochutná - a usměje se+ ale chutná to jako dobré bílé víno! výborně! +znovu upije, tentokrát pořádně+ teda já jsem spíš na červené, alekdyž se povede bílé +mlaskne+ no - neměl bych být zaskočen vysokou kvalitou nápoje. naše holky se o hostitelce vyjadřovaly moc pěkně, dokonce i s úctou, což nebývá v kraji zvykem, my jsme všichni tak trochu, hmm, neformální. hlavně mezi sebou. +a začne se velmi neformálně usmívat na Molly a taky jí neformálně vezme za ruku+ milá slečno Molly, dobré zprávy: víno mají skoro všude. zaplaťmerlin - nebo libovolný pánbů!
+(sestra je jenom Et, ale ostatni - no jako by byly :) ) pokývá vážně a moudře hlavou, pozvedne sklenku a pronese+ rodino - tvé jméno je ambivalence! +moudro za všechny prachy ;) .pak na ní koukne zase bez tech her+ já bych si s vámi altruisticky připil na nás. co vy na to? +ťukne si s ní+
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky