I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Styx » čtv úno 04, 2010 3:00 pm

Asher píše:Jistě, že mě váš názor zajímá. Konstruktivní kritika je potřeba, aby jsme věděli, co bylo ok, a co je třeba vylepšit. Usmívá se. Jestli je vám mé objetí příjemné, vůbec vás nemusím pouštět. Uculí se a zvedne si ji do náruče, jakoby nevážila vůbec nic. Zblízka se jí dívá do tváře a jeho zlaté vlasy ji lehtají ve výstřihu šatů. Zastaví se s ní až u občerstvení, ale stále ji drží.

Budu vás bedlivě sledovat kritickým okem, tak se hodně snažte +řekne laškovně a když si ji najednou zvedne do náruče, oči se jí na chvilku rozšíří překvapením, ale ustojí to a z bezpečnostních důvodů, co kdyby mu vypadla z náruče, ho oběma rukama obejme kolem krku a celou cestou předlouhým sálem si beze slov navzájem hledí zblízka do tváře, z té jeho blízkosti, těsnější než při tanci, se jí zatemňuje mozek, za nic na světě mu to ale nedá znát, až když se zastaví u stolu, probere se ze snění+ Tak co byste si dal, Ashere? +zvědavě, co si jako upír vybere+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 04, 2010 5:00 pm

mollyz píše:Isamun: (+Na Cimrmany jsem nepomyslela! A přitom je mám tak ráda!....Tak pán je arkytekt? Hm...zrovna se chystám na Příčné rekonstruovat dům.+)
Jistě, připijme na naši hostitelku! A na cestování...! Hm, tři sestry mám, ale strýčka Váňu ne. Zklamání? Vždyť by to byla tragická kombinace, nemyslíte? Když ještě přidám ten višňový sad...brr. Chcete si snad poplakat? +Upíjí vínko a uculuje se.+ Moje tři sestry jsou spíš jako Betty, Mary a Elison Bardovy. Je s nimi legrace a nutí mě dělat šílené věci, když je vidím. Ony žijí v jiném světě, než já. Ve světě, kde jsem nechala svou minulost a spoustu mizerných i hezkých věcí. A vlastně mám sad....se sestrami máme jabloňový sad a z přebytků pálíme kořalku. Dá se dobře použít i do lektvarů proti bradavicím a žaludečním nevolnostem. U Munga pracuji několik let a o dovolené ráda cestuju. A mám ráda jazz. A jaro....teplo z prvních paprsků slunce....a taky dobré knihy a krb, u kterého se ty knihy dají číst...+Nějak se u toho zasní.+Jakou hudbu máte rád vy? A máte i jinou profesi než cestovatel?

( :lol: Kus lesa mám. Má les! (sad) přiznal se, pane inspektore!)
Molly. +tak si zase ťuknou na Styx a na cestování+ poplakat si? nabízíte mi snad své rameno? +prohlíží si její rameno a přilehlé partie (= celou Molly ;) )+ tak jo, budu vám plakat na rameni a popíjet calvados z vašeho sadu - vy víte, jak hýčkat muže! +culí se+ a předpokládám, že krb by při tom byl jenom bonus navíc +maluje jim společné chvíle budoucí, vzdušné krby+ krb, číst si u něj dobré knihy, až si popláču, calvados můžeme pít dál, ty špatné knihy v něm rovnou pálit.. idyla... +popíjí teda to víno a naloví jim něco jednohubek k tomu+ Jazz je fajn, snesu i vážnou. Rockové kapely – vlastně jdu ve výběru po něčem – ani nevím, nějak mě to musí chytit. A často ani nevím, do jaké škatulky hudba patří. profesi? Devět řemesel desátá bída +zasměje se+ já profesionálně NEstavím domy.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » čtv úno 04, 2010 5:19 pm

Tony: ale ne, když se tak na vás zadívám, +prohlíží si ho podobně jako tuhle při interview+ ještě vidím toho malého chlapce… +neodolá a trošku si ho vychutnává. (:)) Sparta! Jedéém!)+ ach ano – výchova je základ. Trénovat je třeba. +a plna radosti a rytmu se nechá vláčet po parketu. Pak se tedy hudba změní a je pomalejší. Usměje se trošičku stydlivě a koketně a uhne očima+ no, zopakovala… nevstoupíš dvakrát do jedné řeky. Ale zavzpomínat si a nechat se inspirovat tím z minulosti, co stálo za to, k novým věcem – v tom já vidím pokrok. +zase se na něj podívá z pod řas a její úsměv prozradí, co tím myslí. Tančí a nechá se jím vést a konverzuje. Podívá se směrem k Nef a zpět na Tonyho a uvěří mu+ tak fajn. V tom případě si vás výhledově zatáhnu někam… umm, někam… +udělá na něj oči a skousne spodní ret a poslušně ho následuje v tanci, když si ji přitáhne blíž, jen reaguje úsměvem. A jedním prsem ho pohladí zlehka po bradě a čelisti.+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Asher » čtv úno 04, 2010 7:40 pm

Styx píše:Budu vás bedlivě sledovat kritickým okem, tak se hodně snažte +řekne laškovně a když si ji najednou zvedne do náruče, oči se jí na chvilku rozšíří překvapením, ale ustojí to a z bezpečnostních důvodů, co kdyby mu vypadla z náruče, ho oběma rukama obejme kolem krku a celou cestou předlouhým sálem si beze slov navzájem hledí zblízka do tváře, z té jeho blízkosti, těsnější než při tanci, se jí zatemňuje mozek, za nic na světě mu to ale nedá znát, až když se zastaví u stolu, probere se ze snění+ Tak co byste si dal, Ashere? +zvědavě, co si jako upír vybere+

Styx: Významně se na ni zadívá. Dát si můžu pouze jednu věc. Usměje se a a sáhne po svém pití. Je mi to moc líto, ale budu vás muset opustit. Musím pomoct Jean-Claudovi s organizací mého vystoupení. Vysvětlí. Takže na krásnou hostitelku a úžasný ples. Pozvedne s úsměvem sklenku.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » čtv úno 04, 2010 7:56 pm

Asher: Tak ještě, že jsem kvůli Becce počítala i s touto variantou a zajistila speciální pití +rozesměje se+ Jistě, chápu, že máte spoustu práce s přípravou programu. Nebudu vás zdržovat už ani minutu, abyste měl dostatek času promyslet si své vystoupení +věnuje mu poslední okouzlující úsměv+ Bylo mi opravdovým potěšením vás poznat, pane +ukloní se mu a otočí se k odchodu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » čtv úno 04, 2010 8:05 pm

Styx: Přiťukne si s ní na rozloučenou a sladce se usměje. Potěšení na mé straně, madam. A než vůbec stačí dokončit načatý krok, bleskurychle po ní hmátne, přitáhne si ji k sobě a na rty ji vtiskne krátký, ale o to vášnivější polibek. Budu se těšit, až vás uvidím ve Slastech. Zavrní tichounce u jejích rtů a než se stačí vzpamatovat, je fuč.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » čtv úno 04, 2010 8:26 pm

Asher: +když si ji stáhne k sobě, hodně ji to překvapí, něco takového vůbec nečekala a při jeho vášnivém polibku, beroucím jí dech, se jí rozšíří zřítelnice úžasem, ještě chvíli po jeho odchodu tam ohromeně stojí, pomalu se vzpamatovává, nenápadně se rozhlédne po okolí a když vidí, že si nikdo ničeho nevšiml, špičkou jazyka si olízne políbené rty, tajemně se usměje a rychle odkráčí věnovat se hostům+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv úno 04, 2010 9:10 pm

Rebecca: Co myslíte? °zablýská se mu v očích a bez přemýšlení jí položí dlań na temeno a přitáhne si ji do vášnivého polibku, drží ji pevně, nedá jí šanci ucuknout a hledí jí do očí, hodnotí její reakci, po chvíli se odtrhne od jejích rtů a sebevědomě se pousměje° Varoval jsem vás. Provokace trestám
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv úno 04, 2010 9:14 pm

Isamun: +Nastaví mu rameno tak, aby ho případně použil, kdyby se už chystal plakat. Uzme jednohubku a strčí mu jí do pusy.+ Jo, zapomněla jsem říct, že opravdu ráda vařím, takže až bude krb plápolat nakrmen mizernou literaturou, můžeme si na ohni něco upéct. A když ovládáte těch devatero řemesel...třeba umíte něco ulovit (tedy k jídlu). +Usmívá se a docela se jí ta představa společné pohodové budoucnosti líbí.+ Rockovou hudbu...no někdy taky ráda. Hodně je to od nálady, jak se ráno probudím. Rock poslouchám většinou, když se probudím špatně....+A podívá se na něj tak, že jako s ním by se jí to nestalo.+
A máte rád netopýry? Miluju netopýry a taky plazy... Máte vůbec rád zvířata? A co čtete za knihy, aby mi něco z mé knihovny zbylo. Je v ní dost odborných knih, které by vás asi nebavily, ale mám i dost slušnou sbírku poesie a prózy. +Málem upadne, když do ní vrazí procházející Eternity.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv úno 04, 2010 9:16 pm

Tony: Po prvním překvapení se vzpamatuje a pěkně mu polibek oplatí. Když ji pustí, čertíkovsky se na něj usmívá, oči se jí lesknou vzrušením. Hmm, jste tedy muž činu, ano? Nakloní hlavu na stranu, potáhne z cigarety a vyfoukne mu kouř do tváře. To se mi líbí. Zavrní jak kočka.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky