Moderátor: Styx
Adelstein píše:yohannka:
+hladově řízek málem sežere i s její rukou a odloží jejich talířky+ nemusí taky vědět všechno... +že jí to určitě neřekne!+ tyhle? +začne na další megatalíř nabírat různý jogurtový zákusečky, i klasickou brambůrku, větrníček, indiánka - a sou to takový menší, takže se dá ochutnat od všeho, pak na druhej talíř uřízne kusy dortíků a orve jim tam marcipán+ áááá! +dává jí růůůžičku marcipánovou+
Beatrix píše:John:
Ale cudnýýý peklo! +směje se+ Ty seš ale ohleduplnej! +dá mu pusinku+ Ale nebude ti to moc platný, protože tu asi umřu hlady! +zatváří se zničeně a táhne ho k jídlu+
mollyz píše:Isamun: +Nastaví mu rameno tak, aby ho případně použil, kdyby se už chystal plakat. Uzme jednohubku a strčí mu jí do pusy.+ Jo, zapomněla jsem říct, že opravdu ráda vařím, takže až bude krb plápolat nakrmen mizernou literaturou, můžeme si na ohni něco upéct. A když ovládáte těch devatero řemesel...třeba umíte něco ulovit (tedy k jídlu). +Usmívá se a docela se jí ta představa společné pohodové budoucnosti líbí.+ Rockovou hudbu...no někdy taky ráda. Hodně je to od nálady, jak se ráno probudím. Rock poslouchám většinou, když se probudím špatně....+A podívá se na něj tak, že jako s ním by se jí to nestalo.+
A máte rád netopýry? Miluju netopýry a taky plazy... Máte vůbec rád zvířata? A co čtete za knihy, aby mi něco z mé knihovny zbylo. Je v ní dost odborných knih, které by vás asi nebavily, ale mám i dost slušnou sbírku poesie a prózy. +Málem upadne, když do ní vrazí procházející Eternity.+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků