I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Severus Snape » sob úno 06, 2010 3:14 am

Styx: Nevím, jestli jsem na tanec dost opilý *zabručí, nicméně s ní nepříliš ochotně zamíří na parket*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Bodie » sob úno 06, 2010 3:22 am

golux píše:usměje se na Bodieho a chce něco říct, ale uvidí Luciuse, jak k nim rázuje, a úsměv jí zmrzne na rtech Nechci Vás strašit, ale asi budou potíže... poodstoupí od Bodieho na dva kroky

Potíže jsou moje práce *pousměje se sebevědomě*

Lucius Malfoy píše:Bodie: přistoupí k němu s falešným úsměvem Dobrý večer. Dovolte, abych se představil: jsem Lucius Malfoy, kouzelník, Smrtijed. A tohle... kývne hlavou ke golux je moje přítelkyně. A teď, pokud se neurazíte, bych rád znal i Vaše jméno kouká na něj přimhouřenýma očima a z hlavu mu čiší chlad; najednou vypadá nepříjemně střízlivý

Bodie *představí se pomalým rozvážným tónem a jeho modré oči si v tvrdosti a chladnosti nijak nezadají s Luciusovýma šedýma, viditelně nepatrně menšího a výrazně lehčího blonďáka za žádnou hrozbu nepovažuje*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 06, 2010 2:06 pm

Antonin Dolohov píše:Nikdy se s ničím nepárám °ohrne arogantně rty° Chvilka zaváhání mě může stát život. Jednám impulzivně °sleduje plamínky v jejích očích a tvář mu protne provokativní úšklebek° Tak se mi zdá, že vy si ten můj trest doslova užíváte °když mu vyfoukne do tváře kouř, ani nemrkne, vezme jí cigaretu z prstů a odhodí pryč, ovine jednu ruku kolem jejího pasu, přitáhne si ji k sobě a dravě ji políbí, druhou ruku zaboří do jejích vlasů°

Jeho útok ji na zlomek vteřiny překvapí, ale rychle se sebere, zvedne jednu ruku a přitiskne mu ji do týla, aby ještě prohloubila polibek a druhou rukou mu zlehka nehty přejíždí po zádech.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob úno 06, 2010 7:56 pm

Bodie: No to jste se opravdu představil... člověk hned ví, s kým má tu čest. Patrně se za svou profesi stydíte, když ji tak pečlivě tajíte pozoruje Bodieho přimhouřenýma očima Je mi velmi líto, že vás musím připravit o milou společnost své přítelkyně, ale my odcházíme chytne golux za ruku a táhne ji pryč
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » sob úno 06, 2010 7:57 pm

jen se otočí, usměje se na Bodieho a pokrčí rameny, jako že s tím nemůže nic dělat
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 06, 2010 8:25 pm

Rebecca: °ještě pevněji stáhne ruku kolem jejího pasu a sevře v pěsti její vlasy, užívá si polibek a zatím jej nemíní ukončit, rukou jí sklouzne z pasu níž a trochu drsněji zmáčkne v dlani její zadeček, pak s mlasknutím prudce od ní odtáhne tvář, otře si rty do hřbetu dlaně a s přivřenými víčky se jí dívá do očí° Madam, začínáte se mi líbit čím dál, tím víc

fata+nef: dnes vám taky odpovím, strpení, prosím
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 06, 2010 8:38 pm

Tony: Líbí se jí jeho síla a dominace a fakt si to užívá. Když se od ní odtrhne, tiše, hrdelně zavrčí. Podívá se mu do očí a v těch jejích plane přímo oheň pekelný. Nápodobně... Zavrní jak kočka.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob úno 06, 2010 8:45 pm

Severus Snape píše:Styx: Nevím, jestli jsem na tanec dost opilý *zabručí, nicméně s ní nepříliš ochotně zamíří na parket*

(lááách, jsem nečekala, že si Snape zatrsá:))))

Proč bys měl být na všechny příjemné činnosti opilý? Užívej si to za střízliva, ať z toho taky něco máš +chytne se ho pod paží a vedou se na parket, položí mu ruku na rameno a začnou spolu tančit, po chvílí se na něj usměje+ Teda, Severusi, na to, že seš pořád zalezlý ve sklepení, jde ti to skvěle +nakloní se k němu a zašeptá mu do ucha+ Neustále mě něčím překvapuješ
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob úno 06, 2010 9:12 pm

Antonin Dolohov píše:fata+nef: dnes vám taky odpovím, strpení, prosím

(sice trpím, ale strpím ;) . jasný, že vyčkám.)
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 06, 2010 10:20 pm

fata: °poslouchá to její štěbetání° Teda, slečno, s vámi se člověk nemůže nudit °zasměje se° Tak, že bychom si šli někam spolu sednout a pokračovali v interview? °navrhne jen tak mimochodem° Tedy, pokud na mne ještě máte nějaké zvědavé otázky a já budu mít dost síly na ně odpovídat °cukají mu koutky° Kampak byste mě to chtěla zatáhnout?
fatamorgana píše:Tony: jedním prsem ho pohladí zlehka po bradě a čelisti.

(jak velká prsa to fata má, že jí ve stoje dosáhnou až k jeho čelisti?:))

Becca: Neměla byste nic proti tomu, kdybych vám ukázal své pokoje? Jsou tady kousek za rohem °kývne hlavou východním směrem°

Nef: °snaží se stačit jí v tomto podivném tanci a poskakuje kolem ní, soustředěn na kroky zapomene udržovat oční kontakt, pak ho to ale přestane už bavit a pevně ji chytne kolem pasu a přitáhne k sobě° Není nad náš klasický tanec... tělo na tělo. Tak se mi to líbí víc °šibalsky se pousměje°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky