Pokoje pro hosty mých večírků

Moderátor: Styx

Re: Pokoje pro hosty plesu

Příspěvekod Tirage » čtv úno 11, 2010 8:27 pm

(blátotlačka - cože? potřebuju průvodce, stopaři...)

Fab: ohňostroj ji zasáhne ve chvíli, kdy se jí přitulí ke krku a cítí jeho přerývaný dech. taky chytá dech a má zavřené oči a slastně se usmívá. když se jí vzdálí natáhne jenom pomalu ruku a hladí prostěradlo a sune dlaň tam, kde myslí, že ho najde, aby se ho dotkla a ujistila se, že tam je.
když slyší jména Beatrix a Molly - vytřeští oči do stropu, moc si neuvědomuje, o jaké osoby konkrétně jde, ale připadá jí to trochu moc ženských jmen, co říká, na to že právě vstal z jejího klína. na chvíli ji zamrazí: "náno blbá - vždyť ho vůbec neznáš a myslíš si, že je tu jen pro tebe! jako naprostá naivní husa se vyspíš s někým, kdo hodí pár cukrbliků a pohladí tě po zadku!" - rve jí to srdce a nechce tomu uvěřit, ale probere jí to rychle a rychle si na posteli sedne a kouká na Fabiena, rozčílená, s pootevřenou pusou a nakrčeným čelem.

jaký ženský? co - nechci být? to myslíš, že jdu s každým... jen tak...? zírá na něj a vrtí hlavou. jak nechci být? co - bydlet? pomalu jí začne docházet význam jeho slov. rozčílení ji nepřechází. dojde jí, že snad ani nemusí pochybovat o něm, ale že on pochybuje o ní! jak si to může ten... mmhhmmrrrrr!!! dovolit, po dnešní noci? po tom co se stalo právě před chvílí? - má chuť ho uškrtit, pak jí je to hned zas líto, že by si ho rozbila... A KONEČNĚ JÍ TO DOJDE: on to neví. jenom tuší, není si jistý, protože mu to neřekla. a on se bojí - bojí se, že ho nechce! - to je jí strašně líto, že se tak trápí - a hlavně zbytečně.
Fabiene, vezme ho za ruku, políbí ho do dlaně a přitiskne si jí na tvář. třese se jako ratlík a musí se zhluboka nadechnout. protože něco takového říká - a myslí vážně - muži-partnerovi poprvé. mě je jedno, kde bydlíš. já mám kde být - Miracles je dost velký i pro moje návštěvy. ale to je jedno. poslochej mě.dívá se mu do očí a myslí, že to asi neustojí. Fabienku, já tě miluju. a chci tě vidět dnes v noci. a nepočítej s tím, že jenom vidět - tak lacino se z toho nedostaneš! a jestli po tobě Bea nebude házet nádobí, ale budete se k sobě mít, tak ho po tobě budu házet já! a vůbec! zaplaším všechny ženský kolem tebe! já jsem tě náhodou na plese viděla, jaks je oblboval! už se stydí, kolik toho na sebe zase řekla, je celá rudá a zadýchaná - tentokrát z jiných důvodů, než minule ;). a jak neví. co dál, přestane se mu dívat do tváře, stočí se do klubíčka a otočí se k němu zády.
(a může být rád, že Tir neslyšela, jak se o ní na plese bavil s Tonym - to by asi fakt dostal p hubě - já jsem si to včera čtela :D )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv úno 11, 2010 11:03 pm

(S Tonym to byly jen takový chlapský řeči u skleničky, né ;) )

Tir: +Je úplně zmatený. Vůbec nechápe, co se děje. Chtěl přece jenom říct, že ji miluje, a že bez ní nemůže být a teď taková tsunami. Zírá s otevřenou pusou, co to Tir dělá. Už už se chce šťastně nadechnout, když se mu vyzná z lásky, ale pak na něj vystrčí zadeček a on je zase v koncích.+ Tir...já tě přece miluju. Nikdy jsem si nemyslel, že to je jenom na jednu noc...já ti chtěl prostě jen říct, že nemám kde bydlet. Zrušili nám v práci ubytovnu pro zaměstnance a já se drze nastěhoval ke kolegyni...a Molly není nic víc.+ Opatrně ji pohladí po zádech.+ A nikdy nebyla víc než kolegyně a kamarádka...a nebude. Je studená jak psí čumák. A Beatrix mě pozvala na oběd a děsně jsme se pohádali...u toho oběda. Taky nic víc. Měl jsem jenom hlad a chtěl jsem se bavit.+ Přetočí si ji na záda a dívá se jí do nešťastného obličejíčku.+ Já...mně by se líbilo, kdyby si po ženskejch házela nádobí...kvůli mně. Ještěřičko....Tir...já sem jenom prostě praštěnej a s každym se bavim a blbnu. Ale s tebou...+klekne si vedle ní a zaboří hlavu do polštářů, chvíli tak setrvá a najednou z něj vytryskne šílený strach, že mu Tirage uteče. Popadne ji do náručí ..+Dneska v noci...a každou další noc...budu s tebou, jestli budeš chtít.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 12, 2010 11:02 am

Fab: začne brečet, protože je jí líto, že si nerozumějí a vůbec je rozhozená - od probuzení neuteklo skoro ani deset minut a už taková horská dráha - nahoru dolů. a když si ji Fab rozbalí z ježčího klubíčka, schovává před ním obličej, aby to neviděl, protože od kluků z kanclu ví, že chlapi slzy těžko snáší. ani nechce použít lacinou ženskou zbraň, ale je toho na ni moc. a když ho vidí, jak schovává tvář do polštářů snaží se sebrat a pohladit ho, ale v tom se na ni vrhne a uloví si ji. ona se k němu přitiskne jako klíště a obejme ho rukama i nohama, pevně se ho drží a dává mu polibky mokré od slz.
Fabienku, já... já tě miluju. nechci, abys byl jinej. ale jsi můj, jenom můj! tulí se a mazlí a pevně ho drží. a když jí to trošku přejde každou noc... se mnou... ano. ale co budme dělat, když budeš mít noční?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 12, 2010 12:56 pm

Tir:+Objímá ji, slíbává slzičky v jejích tváří, hladí a sám má chuť se nakopnout.+ Jenom...jenom tvůj, ještěřičko! Miluju tě...+ pak se zarazí+..ale ty taky. Zabiju každýho chlapa, kterej by mi tě chtěl vzít....Moje...ještěrko...Až budu mít noční...zbláznim se...přijdeš za mnou...něco vymyslíme...+blbolí a líbá ji jako šílenec.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 12, 2010 3:30 pm

Fab: ne, já na tebe počkám... doma... v pelíšku. malou chvilku to bez tebe vydržím, ale jenom malou... tulí se k němu. a malinko se usmívá jemu na prsou, nechce zas, aby to viděl, protože to byla kontrolní otázka a on na ni zareagoval neprosto dokonale... nikoho nezabíjej... máš životy zachraňovat, ne ničit... já... stejně bych... miluju jenom tebe... koukne na něj, políbí ho na nos a bradu a drbe ho za ušima. ještě nikdy jsem s nikým... víš, moc jsem si toho nevyzkoušela, ale... zamotá se do vysvětlení. ale moc chce aby pochopil, tak se zatváří zamyšleně a pak se rozhodne. nemá se to, ale jestli mi dovolíš, ukážu ti, jak to myslím... nelekni se - poprvé je to trošku divný. zadívá se mu do očí, ale nevidí jeho, ale něco jiného... myslím, že to půjde, trošku nepřítomně poznamená a sáhne mu prstem na čelo, na místo třetího oka. nelekni se, jsem tu s tebou... vezme ho za ruku a položí si obě na stehno, druhou mu drží na čele a Fab najednou může v hlavě vidět, cítit, prostě zažít pocit, jaký měla Tir hned ráno, když se probudila a uviděla nad sebou jeho tvář a cítila ho v sobě - jak se postupně probouzela a došlo jí, že je Fabien skutečný, ne jen sen a jak šťastná a vzrušená a zamilovaná v tu chvíli byla. je to zážitek někde mezi snem a vzpomínkou z myslánky. pak se začne rozplývat a on slyší její hlas tady jsem, pojď zpátky, lásko. a probere se a Tir se na něj dívá vážně. máš mě celou - teď jsi to viděl, jak mi s tebou je...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 12, 2010 10:02 pm

Tir:+ Probere se z toho neuvěřitelného zážitku a ohromeně se na Tirage dívá. Je úplně zmatený, konsternovaný, překvapený...prostě paf. Vidí milovanou bytost s celou silou její magie zesílenou láskou...k němu. Jeho prožitek byl tak intenzivní, že se cítí poněkud opile a zahanbeně a blaženě zároveň.+ To....to pravdu cítíš? Ke mně? +Její nádherná nevinnost ho dojímá a rád by jí řekl, jak šťastně se cítí on, ale neví..+Tir, jde to i obráceně? Můžeš vidět, co cítím já?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát úno 12, 2010 11:15 pm

Fab: položí si jeho hlavu na srdce a hladí ho po vlasech a tvářích. říkla jsem ti, že ze začátku to je náročný... chová si ho a houpe jako mimino. nesmíš dneska v práci dělat nic složitýho a vážnýho, než se vzpamatuješ. vlastně jsem to vůbec neměla dělat, bez přípravy... ale jesli se mnou budeš, zažiješ divnější věci. netušíš, do čeho si spadl, můj chudáčku, ... políbí ho a usměje se na něj. ale já tě nedám... zase zvážní. odpovědi na tvé otázky: ano, tohle to, Fabienku můj, znamená, když říkám, že tě miluju. obráceně to jde, ale dneska bych to už nepřeháněla. určitě jsem hrozně zvědavá, jak to prožíváš ty - možná bych byla míň žárlivá... ale není to jen tak, vstupovat si navzájem do hlavy. dostává to vztahy a lidi jinam, než je běžné, možná i normální. je to dost složitá věc a já tomu moc nerozumím. myslím, že tomu ani úplně nerozumí Eternity, dokonce ani její učitelé. a taky mám zakázáno dělat, co jsem právě udělala. ale zkusil sis, co je to být cestovatelem. ptal ses mě, po čem pátráme v Kanclu, co tam děláme. součástí toho všeho je cestování mezi světy. světů je mnohem víc, než si vůbec dokážeme představit... a brány a přechody jsou různé. jedou z nich si právě prošel tam a zpět. políbí ho znovu a zašeptá, spíš vydechne, co ke mě cítíš, mi můžeš zase ukázat v noci. líbilo se ti, cos viděl? mě moc, lásko...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát úno 12, 2010 11:39 pm

Tir: +Nechá se stále ještě docela zpitomělý hýčkat.+ To jsi mi měla upozornit na to, že nesmím dneska nic vážnýho dělat. Jak mám jít asi do práce? ...no nic, budu se chovat jako cvok a snad mi to projde....+zašklebí se na ni vesele, ale pak se jí podívá úplně vážně do očí.+ Ještěřičko, tak ty děláš věci, který nesmíš dělat? Je to úžasný. Už jsem ledascos o tom slyšel, ale nikdy jsem se nesetkal s nikým, kdo by tohle umění ovládal. Jsi strašně mocná...jsi fantastická. .+Olíbává ji.+ Miluju tě a dneska v noci ti to řeknu ještě tisíckrát...zázračná...ještěřičko. + Ví, že jí líbí, když ji tak říká a jemu se to líbí taky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 13, 2010 1:26 am

Tir: chovej se jako cvok, Fabienku, zatím ti to prochází. směje se. no nesmím to dělat, aby se po ulicích volně nepotulovali cvoci... pohladí ho. a pak se na něho podívá trošku otráveně. tady jsou všichni tou mocí tak jatí... jak navedení... vrtí hlavou. myslí si, že hrajou hru "Zlo vesrus Dobro" - ale to každej a pořád. tady žijí v představě, že jde o vrchoný zápas - a zatím se dějí takové věci, že tohle není ve srovnání s tím ani okresní přebor! magii dělí na černou a bílou - ale kolik je ve vesmíru odstínů barev? jo, energie je dobrá věc, možnosti taky... ale moc je hlavně o tom, aby ji člověk měl sám nad sebou. a ve výsledku - k čemu mi to je? potkám lehkovážné individum a jsem úplně na lopatkách. usměje se na něj a zadívá se mu do očí. zázraky ti ale ještě předvedu..., vždyť jsem z Miracles... sladce se dívá a slibuje očima.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob úno 13, 2010 8:36 pm

Tir: Ale...tyhle žabomyší válečky na hodné a zlé vojáčky? To znám, pak se mi to povaluje v práci a heká, protože se to neumí ani pořádně zabít...Nikdo z nich ani na chvilku nezapojí mozeček, aby pochopil, že dokud si to nevybojuje v sobě...ach jo, co já ti mám vlastně o tom říkat. Jsem jenom montér a opravář.+ Hltá ji očima a uculuje se od ucha k uchu.+ Nemůžu se těch zázraků dočkat. Ty a to tvoje Miracles...zní mi to jako chaloupka na muří nožce a v ní zákeřná čarodějka, která lapá lehkovážná individua....A vzhledem k tomu, že už jsem byl lapen...+ Líbne si ji a zhluboka povzdechne.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky