Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » pát úno 12, 2010 6:58 pm

(mučeníčko to je moje potěšeníčko... :D )

Sam: +Dostihne ho v rychlé jízdě a pak si vychutnává nádhernou dohru a milovaného muže na svém hrudníku. +Nechám se mazlit, když to budeš dělat důkladně...nemám ráda polovičatou péči....třeba teď...to bylo...+políbí ho do vlasů+...opravdu dostatečné+. Dívá se na něj jako zlá učitelka na malého žáčka (v překladu....jsi naprosto dokonalý a bez tebe už nechci žít :P ) a i přes přísný pohled ho laská a hladí, ale pak naráz propadne panice.+ Samíčku, já budu muset odpoledne do práce.+ Uvědomí si najednou, že se od něj bude muset odloučit a málem se z toho rozpláče.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 12, 2010 7:30 pm

(šňůra od lampičky! => jelita, krvavá. bububu! :D )

Molly: vrní si u ní v náruči, uvažuje o tom, že to opravdu nebylo špatné, že ani on nebyl špatný a že Molly byla prostě nádherná, úžasná a snová! ta jízda prostě stála za to... ještě ji naučím navigovat, já budu řídit, ona se naučí číst v mapách... ó, jaký jsme to krásný pár... :) blaženě si uvažuje, pak mírně znervózní z jejích slov o polovičaté práci. kouká, jak když mu spadly hračky do kanálu, jak jí na to skočí, hladí jí ramínko. ... ale proč sis neřekla...? kulí na ni oči a zachytí tu jiskřičku v jejím oku - a pochopí. jak polovičatou? vždyť jsme dvakrát... udělá na ni oči jenom polovičatou? tos chtěla čtyřikrát? za tak krátkou dobu? copak jsem nadsamec? nebo vážně plaveš v matice... otočí se na břicho a vytáhne se k ní a hraje si s jejíma vlasama. kouká, jak jí jdou slzy do očí. no jo, práce... musíme tam všichni. povzdychne si. a vidí, jak je z toho nešťastná. ale no tak, práce šlechtí - asi. teda já si taky vždycky myslel, že mi zbytečně zasahuje do volného času... diví se, jak ji to bere, moc nechápe, proč, když on hned jak bude mít padla bude nastoupen a k dispozici - to už vyprojektoval :). sedne si vedle ní a zvedne si ji do náručí... myslel jsem, že tě to v práci baví..., co je, malá? hladí ji. neplač, já tě pak vezmu na večeři, dostaneš napapat, limonádu s brčkem, zmrzlinu, taky pusu... no, co je? chlácholí ji.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 12, 2010 9:37 pm

Sam: V matice náhodou neplavu...pacienty na oddělení ještě dokážu spočítat...a ty...ty jsi nadsamec, Same.+ Schoulí se k němu do náručí, do očí se jí derou slzy, vůbec nechápe, proč se jí ptá, zda má svou práci ráda. Jde přece o to, že tam bude bez něj...hrozně dlouho bez něj. Trochu jí to naštve a má chuť ho zase pokousat..+Jasně, že mě práce baví. Zvlášť pitvat!+ Zavrčí.+ Vesele si dohupkám do špitálu, pokusím se zmenšit hlavu paní Parkerový...nějak moc jí narostla po Fabově lektvaru, nechám Fabiena vyžvanit, co dělal celou noc, jestli nespal, zkontroluju, jestli někdo neumřel...budu mít spoustu zábavy se zábavnými lidmi. Všechno super!+ Neví, jestli se mu má vyškubnout nebo se držet jako klíště, aby nepřišla o jedinou vteřinku s ním.+ A co ty? Užiješ si to v kanclu s holkama?+ I přes zuřivost, která s ní cloumá, jí pomalu dopochoduje.+ Na večeři? Zmrzku? Budeš na mě čekat?+ Zaboří mu hlavu do ramene.+ Já jsem se asi zbláznila nebo co...

(V mapách umím číst dobře...učiti netřeba. A navigaci zvládám taky! horský vůdce jest mé druhé jméno! :D )
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 12, 2010 10:13 pm

(to byl jenom volnoasociační vtip a podobenství :) Nikola Šuhaj je sám rád, že bude bojovka :). taky už jsem asi tak dvě mapy v životě viděla - žádné hvězdné nebe, ale přežili jsme. a mám pěkné zážitky na téma "Pánové tvorstava čtení v mapě" :lol: :lol: )

Molly: tak pitvat... hmmm, to zní přímo neodolatelně. políbí ji a hladí ji palcem po rameni, jak si ji objímá. no vyprávěj - víš že moc rád slyším o tvém, hm, nasupený nádech-výdech, kolegovi. i když ...zamyslí se, že ho vlastně viděl na plese zmizet někam s Tir ... i když mám svá podezření... usměje se široce a velice pobaveně, že taky mohl prožít dost pohnutou noc, chlapec. v hlase má jemnou škodolibost. nejsem si jist, v jakém smyslu, ale určitě se nenudil. možná ho budeš muset ošetřit...
no jistě - já se v kanclu běžně dost pobavím. asi polezu oknem, abych nepotkal tu skvadru - viděly nás odcházet, to zas bude! křížový výslech, šeptání a jedovatej smích - přímo balzám na nervy, který našince pozdvihne na duchu... sroluje chobot a pokýve hlavou. duševně se připrav, že tě Eternity pozve brzo na oběd - ony jsou hrozná rozvědka... a jak jim záleží na mém blahu... protočí oči. čekat - no jasně, musíme se domluvit kdy a kde. nebo jak se u vás chodí na rande? normálně se sejdete, nebo si kreslíte šipky na chodník a stopujete se? sypete si cestičky z kukuřice? řekni si... snaží se ji trochu pobavit. no tak, Molly, není konec světa! všechno začíná! dá jí pusu. teda už aby byl večer... přitáhne si ji k sobě.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 12, 2010 10:47 pm

(Mám též zážitky s pány tvorstva, proto jsem se v mapách naučila číst sama. Ať se Nikola Šuhaj někam schová, jsme mu v patách! :lol: :lol: )

Sam: Jestli budu muset Faba ošetřovat, tak nejradši na pitevně! Co tím myslíš, pohnutou noc? Tys mu něco stihnul provést?...no, počkej, ten tvůj hubeňounký doprovod...nebyli pak spolu?+ Tulí se k němu, prsty mapuje jeho tělo.+ A k Eternity se náhodou těším. Je moc milá. Ale máš tam v práci moc ženskejch! A jestli všem záleží, aby ses cítil dobře, tak se vážně o tebe bojím.+ Hlasí ho po vousech a po líbáním otlačených rtech.+ Musíme se domluvit, lásko. Šipky v těch závějích venku vážně kreslit nemůžeme, protože do odpoledne to zasněží a kukuřici sežerou ptáci. Kam chodíš na jídlo? Já to znám jenom Na Mýtince.+ Ovine mu ruce kolem krku.+ to je začátek, Same....Same....já se budu muset jít osprchovat a oblíknout.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 12, 2010 11:42 pm

Molly: jestli se mé věštecké vize nemýlí, tak ho zatím nepitvej. pokud si něco zkusil na Tirage, tak ještě bude sranda. ona je hrozná holka, ale většínou kolem ní bývá zábava, pokud vydržíš sem tam nějakej trapas, nevadí ti černý humor a umíš rychle zdrhat... směje se a pobaveně vrtí hlavou. Et umí být i milá, jo. to má po mně. prohlásí jako hrdý majitel psa. vezme ji za ruku, jo, v práci... povzdychne to je můj domov, ten cirkus na kolečkách - no to uvidíš, až přijdeš na Miracles. budu ti muset pár věcí vysvětlit. nebo to vezme Eternity, tisková mluvčí. je to spíš na přednášku s diapozitivy, než na pár vět. ale neboj, nic starašnýho, žádnej kostlivec v láku, nebo ve skříni, nebo jak se to říká... hladí jí prstíky ve své dlani. mě Mýtinka nevadí. v kolk? možná stihnem druhé dějství s Tir, jstli bude věčer v práci (v lokále). já si užiju první přes den - to je jediná výhoda tý naší drbárny - informace se šíří ryclostí stepního požáru - ale informace o všech. ušklíbne se. přitáhne si ji, když se mu pověsí na krk. a můžu ti umýt záda, nebo už moc spšcháš?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 12, 2010 11:59 pm

Sam: Jé, vždycky jsem milovala vyprávění s diapozitivy. Můj táta je pro nás pořádal za dlouhých zimních večerů. On hodně cestoval...+zasní se a pak se rozesměje.+ Budeš mi v zimě taky dělat přednášky, badateli?+ Vykroutí se mu z klína, ale ručku si nechá pořád hladit, protože je to ...hm.+ Mám dvě hodiny, takže jestli jsi dobrý lazebník, můžeš mi zkusit namydlit záda.+ Významně povytáhne obočí, osvobodí svoji packu z jeho, překročí ten zmatek, co spolu nadělali a jde do koupelny.+ Zítra v osm bych to mohla na Mýtinku stihnout. Budeš tam čekat?+ Přes rameno se na něj usměje. + Hrozně se těším na Miracles a už teď mám hlad na večeři na Mýtince....+Nabídne mu ruku.+ Pojď..+a vpluje do koupelny.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob úno 13, 2010 12:44 am

Molly: jasně, že jo - taky bychom mohli vyřezávta betlémy, štípat louče a navlékat korále! trochu se s ní za ruku přetahuje a pak se zvedne a jde za ní. uloví si ji na chvilku ze zadu kolem pasu a políbí ji rychle na ramínko. ty mi taky na všechno skočíš, Mol, zlato, smějse je jí na rameni. to je jenom takový moje obrazný podání... ale nějaký diáky tam určitě budou, tam je snad všechno... kdyby ne, nakreslím ti diagramy... prstem jí udělá na zádech nějakej klikyhák a chytá ji a nechce ji nechat jen tak se dostat do koupelny, když ví, že mají čas, tak zlobí a blbne. lazebník jsem přímo sevilský, já si tě zmydlím... směje se a chytne se jí za ruku a jako jí popohání plesknutím po zadečku. v osm! budu tam! následuje ji rychle.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob úno 13, 2010 8:46 pm

Sam: Kašlu na louče a na betlémy. Já chci diáky. +Udělá na něj drápky a šlápne mu na nohu.+ Diagramy si nech!+ Vpluje do koupelny, odkopne nenápadně Fabienovo špinavé prádlo pod pračku a spustí vodu ve sprše.+ Tak prosím, lazebníku...předveď se. Já myslím, že jsi spíš Papageno (Rossini nebo Mozart, že? :D )+ Kočkuje se s ním a má chuť ho polít studenou vodou...a hned to taky udělá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned úno 14, 2010 7:57 pm

Molly:jauuu! taková éterická bytost a jakoby mě zašlápnul slon! zapřehání si. jestli mám jít s tebou do práce, stačí říct, namusíš mi lámat kosti... utáhneš mě na zlomené srdce, lásko... udělá zamilované oči. ale pak reaguje na její hlášku mírně uraženě... to jako, že jsem ukecanej? to je furt komunikace, komunikace... a když jeden komunikuje... nic nebude! více činů, méně slov! vrhne se na ni a chce ji chytit, ale dostane sprchu. zavrčí, chytí ji, ukradne jí hadici sprchy a začne ji polívat pomalu ledovou vodou na zvlíášť vybraná místa a druhou rukou ji pevně drží. když jí zimou ztuhnou bradavky, nechá toho, odhodí sprchu na zem, přitulí se k ní. nejdřív tě zchladím, a pak si tě rozehřeju, ropálím... kouká jí do očí a vrní výhružně. a políbí ji hluboce. kde je mejdlo?
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty