(to byl jenom volnoasociační vtip a podobenství
Nikola Šuhaj je sám rád, že bude bojovka
. taky už jsem asi tak dvě mapy v životě viděla - žádné hvězdné nebe, ale přežili jsme. a mám pěkné zážitky na téma "Pánové tvorstava čtení v mapě"
)
Molly: tak pitvat... hmmm, to zní přímo neodolatelně.
políbí ji a hladí ji palcem po rameni, jak si ji objímá. no vyprávěj - víš že moc rád slyším o tvém, hm,
nasupený nádech-výdech, kolegovi. i když ...
zamyslí se, že ho vlastně viděl na plese zmizet někam s Tir ... i když mám svá podezření...
usměje se široce a velice pobaveně, že taky mohl prožít dost pohnutou noc, chlapec.
v hlase má jemnou škodolibost. nejsem si jist, v jakém smyslu, ale určitě se nenudil. možná ho budeš muset ošetřit...
no jistě - já se v kanclu běžně dost pobavím. asi polezu oknem, abych nepotkal tu skvadru - viděly nás odcházet, to zas bude! křížový výslech, šeptání a jedovatej smích - přímo balzám na nervy, který našince pozdvihne na duchu...
sroluje chobot a pokýve hlavou. duševně se připrav, že tě Eternity pozve brzo na oběd - ony jsou hrozná rozvědka... a jak jim záleží na mém blahu...
protočí oči. čekat - no jasně, musíme se domluvit kdy a kde. nebo jak se u vás chodí na rande? normálně se sejdete, nebo si kreslíte šipky na chodník a stopujete se? sypete si cestičky z kukuřice? řekni si...
snaží se ji trochu pobavit. no tak, Molly, není konec světa! všechno začíná!
dá jí pusu. teda už aby byl večer...
přitáhne si ji k sobě.