od Tirage » úte úno 16, 2010 8:09 pm
Fab: cítí v klíně vlny rozkoše způsobené jeho prsty a rty. blíží se k vrcholu a Fabova řvaní se trochu lekne a zaskočí jí, co se jí děje v ústech. připadá jí, že to "zvláštní přítulné zvířátko", které žije Fabienovi v klíně vlastním životem, si ji opravdu oblíbilo. a taky že zbytkem Fabiena pěkně mává, což A) mu nezávidí, B) se jí líbí, protože se s ním učí vycházet a zatím jim to jde. sprška jí vnikne částečně do úst a částečně ji zasáhne i po hrudi a obličeji, protože jí Fabův penis z pusy vyklouzne, když lapá po dechu. tak se trochu lekne, hůř se jí dýchá - jedno k druhému a Tir dostane škytavku. a taky záchvat smíchu, protože jí to všechno připadá docela komické. začne se hihňat a cukat. otočí se k Fabovi, ployká, z tváře a prsou si otírá dlaněmi jeho sperma a musí se smát, nejde to zastavit, stejně jako škytavka. přerývaně ze sebe dostane: pane doktore, vaše erekce mi způsobuje poruchy soustředění! vyprskne a pak se k němu přitulí, pořád se cuká smíchy i škytavkou. a šeptá mu: promiň, Fabienku, odpusť mi... škytá do toho, tulí se a hladí ho po ramenou.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.