Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod mollyz » čtv úno 18, 2010 4:31 pm

Sam: +Představuje si ho v županu, kterak se promenáduje ulicí a směje se.+ Proč bych nemohla mít do práce červenou? To jsou pořád představy, že ti, jež pečují o zdraví bližních musí být pořád v bílém....+Pleskne ho po ruce, ale sama neodolá a pohladí jeho krásný zadek.+ Nejradši nosím v práci šaty s květinovými vzory. Na těch není vidět, když jsou zaneřáděné. Ale jinak kvítka na šatech moc nemusím.....+Najde nějaké pracovní šaty a obléká si je.+ Zapneš mi je, prosím?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv úno 18, 2010 4:40 pm

http://www.differentfashion.cz/index.ph ... ge&pID=349

Co tohle? Je to do práce vhodné, Samíku? Nepohoršuju?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 18, 2010 7:07 pm

Molly: zapíná jí ty šaty a kritickým okem posuzuje když tobě - stejně jako mě - sluší všechno! pokýve. ale jinak - okem architekta... to vypadá, jako bys to spíchla ze čtyřech vyžebranejch kapesníků... ale evokuje mi to - nevím proč - Havaj... takže dobrý... drží ji za ruce na předpažení a kouká se, jak je hezká, svěží, na to že nespali... a zálibně se usmívá
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv úno 18, 2010 7:19 pm

Sam: Zdá se, že jsme si souzeni - sluší nám všechno. Ale fakt bych ráda viděla něco, co jsi kdy vyprojektoval...+Pomalu se před ním otáčí, aby si toho divokého modelu užil. On sám vypadá trochu pomuchlaně, ale jí se to líbí (líbilo by se jí, i kdyby měl hrnec na hlavě :lol: )...jo, Havaj mě neláká. Co třeba Jamajka?...+Pohladí jeho ruce.+ jé...ještě boty!+ Klekne na všechny čtyři a začne prozkoumávat botník, zda tam najde nějakou pohodlnou obuv.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 18, 2010 8:13 pm

Molly: Jamajka? klidně. hudba v rytmu tepu srdce... kouká na ni, jak leze po zemi. povstaň, krásko. tolik úcty, to snad ani nemusí být... sedne si vedle ní na bobek a stahuje jí šatky přes zadeček, trochu příliš důkladně a důvěrně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv úno 18, 2010 9:00 pm

Sam: Merline, to jsem ale klesla hluboko! Klečím ti u nohou! +Směje se a strčí do Sama, takže on žuchne na zadek na zem.+ Pane, vy mě osaháváte, když jsem na kolenou. to by se dalo kvalifikovat jako zneužívání!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 18, 2010 10:28 pm

Molly: a já z tebe padám na zadek! chechtá se na zemi. jak - zneužívání? já vás, madame, osahávám, ať jste v jakékoli poloze.
hrabe se na nohy a pomáhá jí vstát - docela galantně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 19, 2010 8:48 pm

Sam: +Vstane, nazuje se do bot, které našla.+ A já vás, pane, miluju v jakémkoli postavení. +Rychle ho políbí. +Musíme už jít, Same. Mám zpoždění.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob úno 20, 2010 4:14 pm

Molly: usměje se šťastně, ale neodpustí si" jistě, to tak nějak předpokládám... a trochu ji u polibku zdrží, aby dal najevo, že i on ji miluje - a ještě ke všemu víc ;) . chytí ji za ruku a rozběhne se s ní ven. rychle! racek má zpoždění... na konci schodů zastaví, chytí ji v pase a z posledních třech schodů ji sundá na zem a zase se rozběhnou...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte dub 20, 2010 8:14 pm

+Po dlouhé době přijde domů. Posbírá si na hromádku všechny knihy, které potřebuje k psaní projektu. Chvilku pouvažuje, zda má zabalit ilampičku, pak ji vezme a zabalí jí do tašky taky. Svlékne se a jde do sprchy. Dlouho na sebe pouští proudy horké vody a myslí na to, že tady tu první noc se Samem...Hrozně se jí stýská.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty