Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Benjamin McKenzie » úte úno 23, 2010 12:44 pm

už dávno. chcete? +nabídne jí cigaretu+ to je různé...a já..+nakloní se trochu víc k ní+ vám to nesmím prozradit. to bych vás pak musel zabít. +usměje se+
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte úno 23, 2010 4:08 pm

já.. nekouřím, ale přemýšlím, že bych začala.. +vcucne se zas do sedačky+ a.. v tom se vyznáte? V zabíjení?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » úte úno 23, 2010 4:28 pm

na to není nikdy pozdě...+sková cigarety a se zvláštním výrazem se na ni podívá+ a kdyby ano, myslíte, že vám tu teď vylíčím jak čistím svět? +pobaveně+
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte úno 23, 2010 4:56 pm

ale.. +kníkne, že ty cíga teda zbalil+ no... to asi ne. +sleduje ho+ jenom nevím kam vás... zařadit...ráda bych věděla, jestli toho jste schopnej, jestli je to součástí vaší práce..
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » úte úno 23, 2010 5:15 pm

víte...+nakrčí přemýšlivě čelíčko+ jsem přesvědčen, že vraždy je schopný každý. +mávne rukou+ všichni se tváááří jak andělíčci a přitom...je to jednoduché. máte své důvody, tak to uděláte. ze strachu, z povinnosti, ze vzteku. a pak už jen záleží na tom, jak se s tím vyrovnáte.
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » úte úno 23, 2010 6:42 pm

víte o tom, že mi v podstatě neodpovídáte na to co chci z vás vydolovat? +povzdechne si+ no, budiž. Nemusím o vás přece vědět všechno... ani vy o mě ne +usměje se+ no... +poposedne si a vstane+ dáte si ještě něco?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Benjamin McKenzie » stř úno 24, 2010 12:04 am

můžete přemýšlet nad tím, zda je to záměrné, či nikoliv. +taky si stoupne, takže na ni zase kouká zvrchu+ já toho o vás vím pro své potřeby až dost. +uculí se+ připište mi to na účet. +sehne se k ní+ musím jít napsat zprávu svým zaměstnavatelům. +a je u ní fakt blízko, pak se s úšklebkem narovná, kývne jí na rozloučenou a zmizne k sobě+
Benjamin McKenzie
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř úno 24, 2010 12:43 am

+jak se k ní sehne tak yohannka automaticky o krok ustoupí+ mh... +mračí se, chvílu tam stojí poté co Benjamin odejde, pak se otočí, de do svýho pokoja, kde si zbalí pár věcí a havěť, dole zaúkoluje barmany a zmizne domů do Francie+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř bře 31, 2010 8:38 pm

*dojedou před Mýtinku, zase golux otevře autko a jelikož to má domluvené, tak je protáhne zadem do již připraveného salonku* mohu pomoci dámě z kabátu?*natáhne se a hezky ju svlíkne - z kabátu tedy:), a usednou ke stolu* co že jsem padl za výběr?*nedá mu to a trochu zvědavě ji pozoruje přes stůl*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod golux » stř bře 31, 2010 9:02 pm

sedne si ke stolu a je trochu v rozpacích No, já jsem chtěla s někým, koho znám už dýl... a vím, že máme společnou aspoň minulost... a taky jste s Manori byli vždycky ti, co s námi, a hlavně s Luciusem, sympatizovali. A taky jsem chtěla strávit večer s normálním, rozumným mužským... i když je to upír usměje se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince