Pokoj v prvnímm patře vlevo

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj v prvnímm patře vlevo

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 28, 2010 6:18 pm

+usměje se+ To je. Mám ho ráda a on je první chlap, co mě má taky rád. Jako ne že by mě nikdo nikdy nemiloval, ale buď jsem byla moc pyšná já abych si ho všimla nebo on aby si všiml mě. Je první co mi odpověděl, že mě má taky rád. Tak jsem z toho vyplašená. Připadám si jak puberťák.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 28, 2010 6:23 pm

Vidíš, tak třeba to s tou starou pannou nebude až tak žhavé ne? když odtud ještě neutekl s křikem, tak tě asi bude mít vážně rád. Kdybys ho viděla, když jsi ležele ve špitálu +začne jí to vyprávět jak ho šli s Viktorem vyzvednout, jak seděl ve velké síni a tak všehno+ prostě řekla bych, že jsi se mu dostala pěkně pod kůži
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 28, 2010 6:37 pm

+usměje se a v očích jí zasvítí+ Však on mě taky. Objevil se tady jako zázrakem a já jsem se do něj zbláznila. No nic... +pak si na něco vzpomene+ Hele tak ty jsi prý zaměstnala Skáriho Karkela jako správce, to je taky kus chlapa. +mnohoznačně se culí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 28, 2010 6:42 pm

A pak že zázraky se nedějí +řekne na půl vážně+ Ano, Skári se mi ozval na inzerát na správce. Když teď budu většinu času tady, tak aby se mi to na Swanu nerozpadlo +pak na ni koukne jak se culí+ počkej ty ho znáš? Odkud? Chci slyšet všechny podrobnosti
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 28, 2010 6:51 pm

No, před čtyřma rokama jsem byla na expedici v Mongolských stepích a on tam byl taky a ještě pár lidí. Trvalo to asi šest sedm týdnů. Byla s ním docela legrace, ale jednou jsme zabloudili - jenom my dva - do mongolský pouště, byli sme tam pár dní, než jsme našli zbytek. No a taky pár nocí... +furt se culí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 28, 2010 6:55 pm

Ty jsi prostě neskutečná +hihňá se, když jí to vypráví+ víš, jsem ráda že je Viktor tvůj bratr, protože jinak bych se obávala o jeho čest. By mě zajímalo, který chlap ti neodolal +plácne ji laškovně po paži+ Takže říkáš, že se nemusím o Swanlinbar a dámy na něm ubytované obávat +pozvedne obočí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 28, 2010 7:04 pm

Prosim tě, +směje se+ mě odolalo spousta chlapů, moc ji pravda nebylo ale našli by se. Přijde mi, že Viktor je až přehnaně čestnej, za celej život byl zamilovanej do dvou ženských, do Theresy a do tebe. No on se Skári o ženský nijak moc nezajímá, ale když už tak už.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 28, 2010 7:09 pm

Tomu nelze uvěřit +směje se, ale pak se zarazí,zmínka o Viktorově první ženě ji zaujme a tak podivně se na Wenai koukne+ řekni mi o ní něco, prosím. Viktora se ptát nechci, ale... +odmlčí se, je prostě stejně zvědavá jako jakákoliv jiná ženská a tohle ji navíc už delší dobu zajímá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 28, 2010 8:04 pm

No s Theresou se znali už ze školy a malovali si společnou budoucnost, nejspíš až moc růžově, protože Theresa nebyla čistokrevná čarodějka. Máti to nejdřív trpěla i když to dávala najevo, Viktorovi to bylo fuk, protože do ní byl blázen. Jenže pak Theresa otěhotněla a rozhodli se, že se vezmou. Matka to neustála a jednoho dne Theresa zmizela... Pak jsme ji našli, vypadalo to jako nehoda, ale opravdu pochybuju že to nehoda byla. Bylo to před pěti lety. Byla drobná a bledá, blonďatá a taková jemná. Byla moc hezká... +chytne ji za ruku+ Já vím, zní to jak telenovela...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 28, 2010 8:10 pm

+poněkud víc začne blednout+ och bože to je +nenapadají ji vhodná slova a tak chvíli jen leží a hledí do nebes postele, v koutku oka se jí usadí slza+ nedokáži si představit jak... +otočí hlavu a podívá se na ni+ kde máte matku? +zeptá se trochu vyhukaně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz