Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Fabien » sob úno 27, 2010 4:43 pm

(Rada pro Tir - vážně se stačí dobře uvolnit... :P )

Tir: +Jak se Tirage pohne, pohne se i on. Vážně se snaží být ohleduplný a opatrný, ale touha (nebo chtíč? :? ) ho pohánějí k zrychlování jemných pohybů a intenzitě. Hraje si s jejím poštěváčkem jako s nějakým chirurgickým nástrojem..to znamená, že velmi profesionálně :P . Bezděčně zasténá, jak prožívá její úzkost. +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 28, 2010 8:54 pm

(jasný. ale někdy se to líp řekne, než udělá.)

Fab: lape po dechu a hruď se jí zvedá a propadá. má tendence chytat ho za ruku, která si hraje s jejím poštěváčkem, ale jen se ho dotáká prsty na předloktí a druhou ruku mu položí na prsa. dívá se na jeho obličej, jeho výraz a spolu s jeho steny ji to stále víc vzrušuje.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » ned úno 28, 2010 9:01 pm

Tir: + Propadne úplně jejímu tělu, z poštěváčku sveze prsty níž a naplní i její druhou dírku. Ví, že už dlouho nevydrží a že vyvrcholí za chvilinku, ale chce na ni počkat. Je tak nádherná, až ho to dojímá.+ Tir...+ víc toho nedokáže říct, protože v ní expoduje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 28, 2010 9:09 pm

Fab: přejíždí prsty a i nehty po jeho bradavkách. pak ucítí přesun jeho ruky a zakloní hlavu a zavře oči. sténá a vzlyká. a vyvrcholí hned po něm. prudce oddychuje a je naprosto vláčná, jako bez kostí a bez vůle. zase ho hledá rukama a přitahuje ho k sobě. Fabienku, děláš si se mnou co chceš... tulí se k němu a líbá ho někam, neví kam, má zavřené oči.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 28, 2010 9:13 pm

Tir: +Zhroutí se a nechá Tir, aby ho k sobě přitáhla. Cítí její polibky, prsty a nehty, ale už vůbec nemůže mluvit, myslet...Jen vnímá její vůni, nasává ji celým tělem, tiskne tu milovanou bytůstku k sobě.+ Ano, dělám...+vydechne nakonec a opatrně otevře oči, aby se podíval, jestli už není v nebi.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 28, 2010 9:22 pm

Fab: pomalu se v jeho náruči dostává do normálu. svalový tonus veškerý žádný, ale je šťastná v jeho náručí. hladí ho ve vlasech, mírně a jemně po předchozích bouřlivých chvílích. děláš si se mnou, co chceš a já si nemůžu pomoct a dovolím ti to... asi tě za to nesnáším... trošku zase bojuje sama se sebou. a možná... políbí ho do vlasů. možná že je to proto, že tě miluju...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 28, 2010 9:29 pm

Tir: +Culí se na ní a hladí ji po tváři a ve vlasech.+ Nádherně mě nesnášíš, ještěřičko...Možná proto tě tak miluju...+Chtěl by jí říct spoustu zamilovaných nesmyslů, ale nemá na to sílu. Tak se na ní jen připitomněle usmívá.+ Co to dáváte tady do kafe? Nějaké povzbuzovadla?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 28, 2010 9:38 pm

Fab: zašklebí se a trochu ho popleská po tváři. otrušík! jestli myslíš nějaký afrodiziaka, tak ne. to už bych s tebou asi nevydržela. prohlíží si ho, jak je spokojený s ní i sám se sebou a musí mu dát pusu. takovou tu na nos. ty se směješ. ale na to olíbávání nedošlo... a asi jen tak nedojde. cítím, vůni zázvoru, budeme muset jít dolů. a já mám hlad! vyklouzne mu a hrabe se z postele.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 28, 2010 9:42 pm

Tir: +Hmátne po ní rukou, ale ona mu vyklouzne.+ Po každém krásném zážitku následuje spravedlivý trest. I když...zázvor tu vážně voní...budu se muset oblíknout...mučíš mě! +Štrachá se po posteli, pak se z ní skulí, na zemi po čtyřech hledá nějaké oblečení a skučí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 28, 2010 9:52 pm

Fab: skloní se nad ním, ještě nahá. co děláš? jak tě mučím? dělala jsem všechno, co jsi chtěl... kouká na něj mírně nechápavě. proč trest? pohladí ho po zádech.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles