Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon led 25, 2010 10:54 pm

Pána Zla obdivuji v celé jeho integritě. On je nepochybně dokonalý; největší kouzelník všech dob. A o tom bych, s dovolením, vůbec nediskutoval. A vyjímat z tohoto celku jakoukoli vlastnost by bylo velkou nespravedlností k jeho vlastnostem ostatním.
No a co bych dodal na závěr? Smrtijedi, jejichž mám tu čest být členem, jsou celkově prospěšná organizace, jejímiž členy se mohou stát všichni, komu záleží na čistotě kouzelnické rasy. Samozřejmě musí být ten dotyčný nějakým způsobem výjimečný. Ovšem náborovou kampaň si v případě potřeby organizuje Pán Zla sám, a zájemci se mu jen hrnou.
Fotografii nějakou doma vyhrabu, poslal bych Vám ji po výrovi. Doufám, drahá přítelkyně, že jsem Vás dokázal svými odpověďmi uspokojit... napije se whisky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » stř led 27, 2010 2:08 pm

ještě úplně v tranzu, jak se zaposlouchala do jeho hlasu ano, Luciusi, vaše odpovědi byly naprosto uspokojující a vyčerpávající. myslím, že teď už o něco více než pouhé čtenářky chápu vaši roli a práci v Poradně Pentagramu. usmívá se, lehce mimo sebe. děkuji vám.

doufám, že vás uvidím na plese v Orlím hnízdě? vás a golux, přirozeně.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř led 27, 2010 8:31 pm

chvíli se zamyslí To je ten ples na konci ledna? Nu, myslím, že bychom mohli přijít, už jsme dlouho nikde nebyli. Takže pokud se nestane nějaká nepředvídaná událost, uvidíme se tam. vstane Děkuji vám za pohoštění a za vlídné zacházení usměje se. Bylo mi nesmírným potěšením lehce se ukloní a políbí Et ruku
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv led 28, 2010 3:31 pm

vyprovází ho ke dveřím já vám děkuji za rozhovor. ráda vás tu kdykoli uvidím.
usměje se nepředvídané události přesuňte na jindy a budu se těšit, že vás s golux uvidím na plese. možná vás budu nutně potřebovat, abyste mi kryl ústup. - ne. nechci vás děsit. jenom na ples jde i Tirage s mým mladším bratrem. asi jsem je tam neměla brát oba. promiňte, nebudu vás tím zahlcovat. usměje se víc.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv led 28, 2010 6:57 pm

Mohu Vás ujistit svou podporou, drahá přítelkyně. Při sebemenších problémech se na mě obraťte, rád Vám pomohu. Jsem totiž šťastný, když mi jsou lidé vděční... usměje se opět - aby jim z toho usmívání nepopraskaly koutky - a zmizí v chodbě
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » sob led 30, 2010 3:10 pm

dívá se za Luciusem, jak odchází a zamyslí se, co všechno ještě musí stihnout. pak se vrátí ke stolku, složí poznámky k rozhovoru, šoupne je na místo, kde je pak najde, a připravuje se na nákup oblečků na ples na Příčnou.
tak jsetli je to jenom otázka vděčnosti... zavrtí hlavou a trochu se usměje při vzpomínce na Luciusovi monology přetékající seběvědomím. pak se úsměv trochu změní ve škodolibý a Et běží ještě rychla napsat nějakou poznámku do papírů. a pak už vyrazí nanákupy.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Eternity » stř bře 03, 2010 12:48 pm

prolítne to tu zkontrolovat a mrknout do pošty. nic zvláštního se neděje. tak zařídí to nejnutnější a zase jde po svých.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte dub 06, 2010 5:37 pm

vlítne sem, skoro ještě v ohnivé podobě. napadně ji, že by se Fabien mohl přemístit za ní na Miracles, ale nechce ho vůbec vidět. strašně ji naštval a zklamal, tím, že jí řekl, že hraje komedii, když se tolik sebrala, aby mu řekla všechno po pravdě, co se s ní děje a co cítí. snažila se mu všechno vysvětlit, omluvit se mu a tulila se a on ji ani nepohladil a ještě jí nevěřil, že ji to mrzi... je si ale celkem dost jistá, že ho nenepadne jít ji hledat do kanclu. plácne sebou na sedačku a zase se rozpláče. obejme si kolena pažemi a celá se třese. je nešťastná, vytočená a nemůže se sebrat. naladí se vnitřně - což se jí i přes rozrušení povede, neb jde o volání SOS - na Eternity a myslí si, možná i řekne nahlas. Et! strašně moc tě teď tady potřebuju! pomoc!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » úte dub 06, 2010 5:44 pm

už chvíli vnitřně cítí, že některá z jejích oveček má průšvih a tušení obchází kolem Tir. zachytí volání a rychle se přemístí za ní.
jseš to ty. tak co je, Tir? co se děje? zatrne jí, když vidí, jak je Tirage rozhozená, snad víc než když vyplakala potoky slz, kvůli Fabienovi. řekneš mi, co se stalo, nebo se mám kouknout? asi kouknout, viď, bude to rychlejší... když Tirage kývne, Eternity jí sáhne prstem na čelo - tak rychle uvidí a pocítí, co se stalo, informace se přenese jako zrychlená vize.
Et jenom zamrká a otřese se, jak se jí zhoupne žaludek a cítí, jak se Tir musí držet, aby zase nesklouzla do ohnivého stavu. sedne si k ní, obejme ji, políbí na tvář.
jsi moje nesmírně šikovná holčička a já jsem na tebe neskutečně pyšná, Tir!
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte dub 06, 2010 5:46 pm

ale Et, vždyť jsem ho mohla zabít! a chvíli jsem ho fakt chtěla zabít! to je strašný! brečí a klepe se, vyděšená tím, co řekla a hlavně tím, že je to pravda.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity